![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: Iława
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @edit
dwa razy mi się wcisnieło ![]()
Ostatnio edytowany przez henry[tm] - 31-07-2006 o 08:49. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zhakowany ;(
Profesja: Knight
Gildia: Forsaken Ones
Świat: Pythera
Poziom: 20
Skille: 60/56
Poziom mag.: 3
|
![]() Limpbizkit - Nookie
Limpbizkit - Just Like This Limpbizkit - Nobody Like You Linkin Park - System Linkin Park - By Myself Linkin Park- Dedicated Fort Minor- Cigarettes Godsmack- Voodoo Godsmack- Straight Out Of Line Godsmack- I Stand Alone Ostatnio edytowany przez Thjordir - 31-07-2006 o 09:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Nightwish - Ghost love Score
Mastodon - Orion. Tak, ten drugi to cover. Ostatnio edytowany przez Descartes - 04-08-2006 o 21:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Zipera-Patriota.
@ DOWN DOWN Powiedz,że to żarty ![]() Ostatnio edytowany przez Walekifa - 04-08-2006 o 14:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() ostatnio:
metallica- dyers eve metallica- fixxxer metallica- orion metallica- to live is to die metallica- blackened metallica- nothing else matters metallica- last caress/green hell metallica- sanitarium metallica- one
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: boterlandia
Poziom: 100
Skille: 84
Poziom mag.: 7
|
![]() ![]() 1.Kalwi & Remi - Explosion 2.Mezo Lajner - Aniele ![]() 3.Piec Dwa Debiec - To My ! 4.Peja (Slums Attack) - Mój Rap Moja Rzeczywistosc 5.Mezo Lajner - Mezokracja 6.Ascetoholix - Na Spidzie 7.D12 & Eminem - My Band 8.Sash - Equador 9.Mbrother - Trebles 10.All pisoeniki C-BooL i Techno nie pamientam tytulow ![]() xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
|
![]() Black Sabbath - Over and Over
Black Sabbath - Planet Caravan Hey - List Mike Oldfield - Celtic Rain, The Voyager Iron Maiden - Hallowed Be Thy Name(w wykonaniu Cradle of Filth tez) Aerosmith - Blind Man Blind Guardian - Bright Eyes Led Zeppelin - Stairway to Heaven Therion - Eye of Shiva Boney M - He Was a Steppenwolf Bob Dylan - Blowin in the wind Myslovitz - Good Day My Angel Motorhead - In The Name Of Tragedy Mam oczywiscie duzo wiecej "ulubionych", ale to zbior, ktory by je najlepiej opisywal ![]()
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() Jest ich sporo trudno 10 wybrac ale:
1. Behemoth - conquer all 2. Behemoth - Slaves Shall Server 3. Susperia - The bitter man 4. KoRn - A.D.I.D.A.S 5. KoRn - Word up! 6. KoRn - Freak on a Leash 7. Metallica - Master of Puppets 8. Trzeci Wymiar - Skamieniali ( hehe ;p ) 9. Cradle of Filth - Nymphetamine 10. Ogólnie Black i Death Metal ;]
![]() |
#170 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 06 2006
|
![]() wszystkie linkin parka :S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Świat: Aldora
|
![]() Tede - Blask
Tede - Zamknij Pysk (zajebisty diss ![]() Tede - Air Max Classic Płomień 81 - Kiedy Powiem Na Osiedlu Tede - 68 Tede - 69 Hardkorowe Brzmienie - Tu Się Wychowałem Skazani Na Sukcezz - Szukaj Mnie Na Projektach Tede & Dj Macu - TDF Płomień 81 - Co Jest? ... i wiele wiele innych, ale czy jest sens je wszystkie wymieniać, nie jestem w stanie usiedzieć tyle przed kompem... Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Diamonic - 05-08-2006 o 13:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2006
Lokacja: New Sarzyna City, Poland
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tear Of Rain
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 50
Skille: -/25
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() Rock, metal wymiatają...
1. Alter Bridge - wszystkie [najbardziej polecam balladke: In Loving Memory ![]() 2. Linkin Park - wszystkie 3. SOAD - wszystkie 4. Creed - wszystkie [ahh... With Arms Wide Open ![]() 5. Scott Stapp - wszystkie 6. HappySad - wszystkie [Z Pamiętnika Młodej Zielarki - roxxxx ![]() 7. Hurt - wszystkie 8. Coma - wszystkie [ale najbardziej - Pasażer] 9. Incubus - wszystkie [polecam: Southern Girl, Wish You Were Here, Are You In, Megalomaniac, Make A Move, Make Yourself, Talk Shows On Mute, Drive, Still Not A Player, Pardon Me] 10. Three Days Grace - wszystkie 11. Audioslave - all 12. Chevelle - all 13. Deftones - all 14. Evanescence - all 15. Godsmack - all [I Fucking Hate You - roxxxx] 16. Grabaż i Strachy Na Lachy - wszystkie 17. Green Day - album American Idiot 18. Grey Daze - all [piosenka Sometimes bedzie być ![]() 19. Disturbed - wszystkie, ale w szczególności albumik Believe 20. Hard - Fi - Cash Machine 21. Hey - album Echosystem 22. Hoobastank - all 23. IRA - all 24. Lifehouse - all 25. Taproot - Myself, Sumtimes, Poem 26. RHCP - all 27. Puddle Of Mudd - all 28. PtakY - all 29. Zalef - album Pistolet 30. Paranormal - all 31. Limp Bizkit - all 32. My Chemical Romance - all [ Ghoust Of You rulez] 33. Nickelback - all 34. Rise Against - all 35. Riverside - all [Conceiving You rulezz] 36. Blink 182 - all 37. Crazy Town - all 38. Seether - all 39. Juli - all 40. Silbermond - all 41. Kult, Kazik - all 42. Sevendust - all 43. Staind - all 44. The Calling - all 45. Virgin - all ![]() 46. Tokio Hotel - all... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2006
Lokacja: Łęczyca
Stan: Początkujący
Imię: Szymon Light Warrior
Gildia: Kurcze nie mam ;;;;;;;/
Świat: Zanera
Poziom: 8
Skille: -------
|
![]() O kurde... Ja lubie tylko tokio hotel ^^
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skoro "Wasze ulubione piosenki", a nie "Wasza ulubiona piosenka", więc musiałem trochę nastukać w klawisze ;p Wykonawcy podani są w kolejności alfabetycznej (z tym, że jeżeli podane jest imię i nazwisko, to imię decyduje o miejscu na liście), a utwory przypadkowo. No to jedziemy:
- Aikawa Nanase - "Heat of the night" - Amon Amarth - "Pursuit of Vikings", "Fate of Norns" - Anna Maria Jopek - "Ale jestem", "Na dłoni" - Black Sabbath - "Paranoid" - Blind Guardian - "Mirror Mirror", "Bard's Song (in the Forest)", "A Past and Future Secret", "Bright Eyes", "Barbara Ann" (cover) - Bruce Dickinson - "Tears of the Dragon" - Budka Suflera - "Jest taki samotny dom", "Jolka, Jolka, pamiętasz...", "Takie Tango", "Komentarz do pewnej legendy", "V bieg", "Jeden Raz" - Chihiro Yonekura - "Winter Wish" - Chuck Berry - "Johnny B. Goode" - Deep Purple - "Smoke on the water" - Elektryczne gitary - "Co ty tutaj robisz" - Fool's Garden - "Lemon tree" - Guns'n'Roses - "Welcome to the Jungle", "Knocking on the heaven's door", "Paradise City" - Iron Maiden - prawie wszystko - Joe Hisaishi - "Itsumo nando demo" - Joe Satriani - "Always with me, always with you", "The Extremist", "Friends", "You saved my life", "What breaks a heart", "The Crush of Love", "Midnight", "Baroque" - Johann Pachelbel - "Kanon w D-Dur" ("Canon in D") - obojętnie jaka aranżacja - John Petrucci - "Glasgow Kiss" - Lady Pank - "Na co komu dziś", "Fabryka Małp", "Zawsze tam gdzie ty", "Znowu pada deszcz", "Marchewkowe Pole" - Lord Belial - "Forlorn in silence", "The Art of Dying" - Ludwik van Beethoven - "Dla Elizy" - Maaya Sakamoto - "Happy Ending", "Hello", "Kiseki no Umi" - Manowar - "Carry on", "Metal Daze" - Marduk - "Woman of dark desires" (cover utworu zespołu Bathory) - Marek Grechuta - "Będziesz moją panią", "Niepewność" - Meat Loaf - "I'd do anything for love" - Mike Oldfield - "Moonlight Shadow" - Nightwish - "Beauty and the Beast", "I wish I had an Angel" - RATM - "Guerilla Radio" - Rednex - "Wish you were here", "Old pop in an oak", "Cotton Eyed Joe" - Rhapsody - dużo by wymieniać ![]() - Robert Holmes - "Nocturne" (soundtrack z gry "Gabriel Knight III") - Satyricon - "Mother North", "Vikingland" - Skaldowie - "Wszystko mi mówi, że mnie ktoś pokochał", "Z kopyta kulig rwie" - Sonic Mayhem - "Descent into Cerberon", "Quad Machine" - Trans-Siberian Orchestra - "A last Illusion", "An angel came down", "A mad Russian Christmas", "Christmas Canon Rock" (fajna wersja "Kanonu w D" Pachelbela ![]() - Wolfgang Amadeus Mozart - "Marsz Turecki" - Yann Tiersen - "Comptine d'un autre ete: l'Apres Midi" - Yngwie Malmsteen - "Arpeggios from hell" - Yui Horie, Yuji Ueda, Satsuki Yukino - "Sakura Saku" (wersja wolna, lubię także wersję zwykłą, śpiewaną przez Yui Horie) - Yui Horie, Satsuki Yukino - "Smile Smile" - Zlad! - "Elektronik Supersonik" (absolutny przebój ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Guest
|
![]() Mattafix-Big city live
bloodhoung gang-the roof is on fire dragon ball gt-dan dan kokoro hikareteku Beattraax-Casteam-I Dont Safri Duo - Played a Live |
![]() |
![]() |
#176 |
Guest
|
![]() 1. Guano Apes - Open Your Eyes
2. DMX - X Gon Give it to Ya 3. Activ - Visez 4. The Pussycat Dolls - Beep 5. Arash - Arash 6. Baracuda - Ass Up 7. Flipsyde - Happy Birthday 8. The Pussycat Dolls - Beep Może nie są to dla innych za dobre utwory, bo większość woli HIP-HOP ale ja nie! No amerykański mi się podoba ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: SK Collective
|
![]() Metallica - Master of Puppets
Limp Bizkit - Eat you alive Slayer - Angel od Death Ba! Zapomniałbym. Slipknot - Duality Takie siakie aktualne... Ostatnio edytowany przez Machee - 07-08-2006 o 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Behemoth - Decade of Therion; LAM.
Children of Bodom - Children of Decadence; Hate Me! I to są moje ulubione na tą chwilę...
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() Ja jeszcze dodam 3 piosenki ze względu na teledyski
![]() Satyricon - Mother North Finntroll - Trollhammaren ( ten klimacik ;p ) Cradle Of Filth - From The Cradle To Enslave ( Doni jest chory?? xD )
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: ehonder][quote=behonder]ackhackhackhackhackhackhackhackhackhackhackhackhackhackhackhackhackhackhackh
Świat: ehonder][quote=
Poziom: eho
Skille: ehonder
Poziom mag.: eh
|
![]() moje piosenki
1.gorillaz-rock da house ![]() 2.gorillaz-clint eastwood ![]() 3.gorillaz-fell good ![]() 4./linkin park\dumb-encore ![]() 5.(tajemnica(to nie zespół))-HERO. |
![]() |
![]() |