![]() |
#441 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() No niestety powody do huntowania są czasami takie naciągane i śmieszne że szkoda gadać. Swoją drogą chyba dominion ma u siebie sporo pa/pk nawet więcej niż hwl. Ja tylko chcę żeby ta wojna w końcu się SKOŃCZYŁA. Im dłużej panuje chaos tym gorzej. Nie wiadomo kto co za co i dlaczego. Członkowie dominion mają już powoli dosyć pzta ale nie wiadomo co robić nie mają za bardzo wyboru albo pament i przyszycie xywki "zdrajca" albo dalej pz(tak tak jest jeszcze walka ale z takim zgraniem to niech lepiej sami zrookują sobie chary chociaż hwl na tym nie zarobi). Na galanie zawsze jest tak cały czas jest jakaś wojna dosłownie galana więcej jest w stanie wojny niż pokoju :/ w ostatnich tygodniach hwl vs dominion wcześniej też non stop już nawet nie chcę wymieniać bo by to trochę trwało. PEACE ~~/~~
|
![]() |
|
![]() |
#442 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Granollers/ Hiszpania
Stan: Niegrający
Świat: Morgana
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#443 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu
Imię: Soul of the death Dragon
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#444 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Galana schodzi na psy dokąd wygrywa hwl.. grać się nieda. Albo poczekam aż wygra dominion albo papa Galano
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() dobijacie mnie...
dominion wcale nei bylo lepsze, ba, nawet zachowanie polakow w dominion bylo duzo gorsze niz hwl, i nikt ich nie kontrolowal, moze niektorzy z was tutah(ci co narzekaja) mieli kolegow w dominion i sie cieszyli i myslli ze sa "nietykalni" a teraz sie martwia(albo tez placili za protekcje). wiekszosc z was sama nie jest swieta, ilu z was tak naprawde nigdy nie pkowalo? czy to na main charze czy tez na noob charze, 1? 2? zaloze sie ze nie wiecej niz 5 i to i tak mocno bym watpil. HWl to gildia jak kazda inna, po prostu trzeba sie dostosowac do sytuacji... masz byc jak woda, przybierac ksztalt naczynia w ktorym sie znajduje ![]() PS: nie mylic ze zdradami, ass lickerstwem itp.
#446 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#447 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Szczerze to jastr zielinski jest moim pierwszym charem i jedynym którym tak na prawdę gram ( na tym koncie są jeszcze 2 inne postacie jastr który był na mainie ale wrócił na rooka i naightmare na xerenie którego stworzyłem dla qmpla bo nie miał vice) Pkować osobiście zabiłem hmm zaraz ze 2 osoby (postacie w tibi oczywiście
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Guest
|
![]() lol xD
teraz to już się nie dziwie dlaczego mój brat odszedł z Galany xP Mnie na galanei ostatnio w ciągu 2 dni ubili 3 razy ;| Ale też już tam nie gram..straciłam c-seta i zarobiłam dodatkowo hunta . very TY za taki serv ![]() |
![]() |
#449 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Dziś około godziny 12:00 Veccia i Chaos Hawk urządzili sobie zabawę w kazo polegającą na biciu każdego kto się ruszy z dp
![]() 12:05 Chaos Hawk: hail konda. Veccia jak i Chaos maja invite do gildii Rainfangera ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() pk jest na każdym serwerze ale nie pod depo
![]() |
![]() |
![]() |
#451 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() hmmm , ja to widze tak że po obu stronach sa PA , roznica jest taka ze jak przjebiesz sobie w u Dominion to pol biedy , bo latwo jest umknac z ich "zabojczych" trapow , co do HWL , jesli oni chca cie zabic , to w 95 % sytuacji jestes martwy (chyba ze grzejesz pz).
Ja tymczasowo zostalem pozbawiony komputera (burza, piorun , spalony komputer) , ale jak bede miec mozliwosc grania w domu to mam zamiar zostac na Galanie , gram tutaj juz dosyc dlugo , okolo 2 tygodnie po starcie servera chyba zlozylem pierwsza postac, od tamtej pory zadna z moich postaci nie bylem powarznie polowany (nie liczac grozb Venezuelczykow <lol>) i nigdy nie musialem placic. To jest server jak kazdy inny , a ci ktorzy mysla ze jak pojda gdzie indzej to odrazu bedzie cudnie , myla sie , wszedzie jest tak samo.. jedyne co ma wplyw na to jak ci sie gra to twoje szczescie..
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
![]() |
![]() |
#452 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Osiril
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 32
![]() ![]() |
![]() Eee, nie jest tak zle na Galanie... Zreszta jak powiedziale moj poprzednik, na kazdym servie jest mnostwo pa/pk i nic sie na to nie poradzi... I nie probujcie mi wmowic ze wy nigdy nie pkowaliscie, bo jesli tego nie robiliscie, to nie znacie najwiekszego uroku tibii xD
|
![]() |
![]() |
#453 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#455 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Imię: Osiril
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 32
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Tzn. wiesz, nie chodzi mi o psucie zabawy innym, bo tu nie chodzi o to ;]. Ale czy expiac na czymkolwiek caly sie trzesles? Czy expiac na czymkolwiek przezywa sie ogromne emocje? Czy wieksza masz satysfakcje z szybkiego nabijania lvlu czy z lvli zabitych przez ciebie graczy? Dla mnie, pvp jest najwieksza zaleta tibii, no ale kazdy moze miec swoje zdanie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#456 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2006
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Imię: Saivuz
Świat: Arcania
|
![]() mi sie jeszcze nie zdarzylo zeby hwl albo dominion mieli do mnie jakie kolwiek pretensje, poprostu zawsze bylem z boku nie obchodzilo mnie to co oni robia i jakos sobie dawalem rade teraz tez nie mam zadnych problemow chociaz czasem zdarzy sie ze mam skulla pod dp albo cos, bo idzie sie z nimi dogadac
![]()
#458 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Zawsze będą skargi na "władzę" servera... Więc gadanie, kto jest dobry, a kto zły nie ma sensu.
Co do problemów, to jak się ktoś nie wychyla to może sie ich nie nabawić... Więc trzeba tylko uważać. ![]() Mnie teraz nic nie obchodzi kto wygra... Gram dla siebie i tyle. Cya in game. |
![]() |
![]() |
#459 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Łdz
Stan: Niegrający
Imię: Dead Cerber
|
![]() Dokładnie, poprostu trzeba unikać kłopotów. Niektórzy myślą że są nie tykalni a jednak w pewnym momencie są hunted. Trzeba stać na uboczu a jeżeli chce się angażować/pomagać w wojnie jednej ze stron należy liczyć na invite
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Hiberna
Poziom: 40+
|
![]() Gówno prawda.
Co wy gadacie że jak się nie wychylasz to nie będziesz maił hunta?! :O Wystarczy że w złym miejscu staniesz i masz hunta. Ziomal na galanie dostał hunta for ever albo 60k od hizopiego za to, że stał przed dp i nawet się słówkiem nie odezwał ![]() Wystarczy że jesteś i możesz mieć hunta, że masz dziwny outfit i masz hunta, że masz nick który się komuś nie spodoba - masz hunta, masz jakiegoś itemka rare na dp i masz hunta, kupujesz jakiegoś drogiego itemka na low lvl - hunt, wejdziesz na expowisko i masz hunta. Powodów jest wiele, można godzinami wymieniać ![]() Taki 60 ek itd to se może pprzed dp stać ale trzeba pierwej ten lvl wbić, a na galanie ni ch**a nie wbijesz nic, bo masz hunta :/ Oczywiście hunta można spłacić, ale skąd u diabła 30lvl ma wiząć for example ot tak 30 tudzież 60k (zależy od sytuacji) |
![]() |