|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2761 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Samitis Slayer
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 8
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 7
|
![]() druidem raczej nie chyba ze z monkami ale za wolno exp by szedl ale sorcem sprobuj z woi tam pojsc.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2762 |
Guest
|
![]() pallik jak ma 50/50 skille to moprze chodzic jusz na dragi itd...
|
![]() |
![]() |
#2763 |
Użytkownik forum
|
![]() powodzenia ci zycze na dragach z 50 distem. Chyba ze z 40+ lvlem, ale ciekawe jak go nabijesz z takimi skillami
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2764 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Siema, mam pytanie. Jak mi pojdzie knightem z okolo 35 lvl na scarabach z 80/80 skillem i takim eq: c arm, k legi, warrior helmet, vamp sh., f axe, scarf, i boots xP. Bo chce kupic Pacca i nie mam pojecia co gdzie jak robic po tym jak go juz bede mial ;-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2765 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2006
Lokacja: Anime World
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Karnisz Grax Kolanko
Profesja: Knight
Gildia: ...
Świat: Nova
Poziom: 43
Skille: 68/63
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Jak znam życie nie dostanę odpowiedzi po raz 9:S
Gdzie moge expic knightem 36 lvl 64/59 Bright sword, Demon shield, Scarf, Crown Helmet, Golden Armor, Knight legs, bohy;p Mam Pacca oraz 4 mlvl jak cos...
![]() |
#2766 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Siema
Gdzie można expić knightem o skillach 39/39, mlvl 1, eq: Plate Set, Dark Helmet i rzeczy do skillowania?(knight jest free account) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2767 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() aa bym zapomnial gdzie moge expic moim knightem 15 lvl 55/55 4 mlvl Fire axe , Demon Shield , Platinum Amulet , Crusader/Royal Helmet , Golden Armor , Crown Legs , Boh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili Ostatnio edytowany przez Maxu50 - 31-07-2006 o 15:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2768 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Atik Cetrion
Świat: Iridia
Poziom: 30
Skille: 72/59
|
![]() Gdzie moge expic knightem z skillami 70/70 i 4 mlvl (eq
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2769 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2770 |
Użytkownik forum
|
![]() jak serio masz kase na uhy i to na duzo to ja bym proponowal dragi z d lance i lepiej jeszcze z 60/60. exp by szedl szybko, ale duzo uhow..
Aha i jeszcze jedno do mojego poradnika dla palka Pamietajcie ze speary nie sa tak mocne dlatego zeby utrudnic Wan skillowanie. W dodatku shielding nie rosnie tak szybko bez powodu. Jesli macie odpowiedni shielding, to mozecie chodzic na slabsze potworki z shieldem(np. mino, soldy itp). Znam kolesia ktory tak oszczedzal ze zrobil sobie 65 shielding pallem i na guardach z shieldem expil.. Oczywiscie z dobrym eq. A jakby sie Wam naprawde bardzo nudzilo to mozecie wbic 70+ shielding i z dobrym eq na gsy isc ale to juz b zadkie jest Ostatnio edytowany przez Samitis Slayer - 01-08-2006 o 10:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2771 |
Użytkownik Forum
|
![]() dragi???!!! chory jestes ??? mam 15 lvl - 290hp drag na wprost mnie przejdzie szybko fire wave lapka i dobije mnie z fb na combo schodze -.- a poza tym waste w chuj ta to bym musial 20bp tych uh brac... chodzi mi o exp a nie o samobojstwo
![]() ![]() Prosze o jakies konkretne odpowiedzi a nie na dragi , moze gsy odrazu ![]()
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili Ostatnio edytowany przez Maxu50 - 01-08-2006 o 12:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2772 |
Guest
|
![]() Mam knighta na 26lvl ze skillami 80/79 . Moje eq to: warrior helmet , c armor , vamp shield , p legs , bright sword , boh . Gdzie mam expic zeby zdobyc jak najszybciej wysoki lvl ??
P.S. Jestem facciem Prosze o odpowiedz doświadczonych graczy Ostatnio edytowany przez maciek1992 - 01-08-2006 o 12:59. |
![]() |
![]() |
#2773 |
Użytkownik Forum
|
![]() a nie mogles kurwa juz jak pisales posta powiedziec gdzie expiles do tego 28 lvl?? za trudno mysle ze ty moglbys expic na katedrze z takim eq byloby spoko
![]()
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#2774 |
Użytkownik Forum
|
![]() 45 Master , 46 mlvl , eq : B robe, K legi, Royal Helmet, Boszki, Wandy wszystkie, Medusa shield. Pacc. No i nie mam gdize expic ;] Zalezaloby mi zebym nie musial co chwile latac do dp zeby odniesc loot, zeby mi sie manaski zwrocily ;] Kaski troszke mam <20 k > wiec jesli na cos wpadniesz to pisz kazda mozliwosc ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2775 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Donalt Musk
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Gdzie expic aby sie zwrociło za bolty/ arrows (kupywane w sklepie oczywiście) i ew. runes / mfs?!?!?!?
All info <------------ P.S. Jak ktoś poda tomb to prosze powiedzieć jego nazwe i poziom ![]() Btw. Mam pacc i prosze o wypowiedzi doświadczonych graczy i najlepiej podawanie kilka miejscowek , a nie : "Guardy i dragi " >.< Z góry dziękuje ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2776 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Wipigi - gdybym grał sorcem, prawdopodobnie napieprzałbym na guardkach. Z WoI to jest genialne wyjście. Jak robisz lootbaga, to zwraca się z nawiązką (wcześniej myślałem, że jednak jest lekki waste manasów. Ostatnio z głupich 3 battle hammerów, 3 battle shieldów i 2 steel helmetów wyszedłem na plus, wbijając przy tym 20k expa. Niby mało, ale zawsze coś.). Ja expie na guardkach z tempest rod+exori vis (wbrew pozorom pojedyńczy guardek z dobrym eq nie bije wcale tak mocno).
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2777 |
Użytkownik Forum
|
![]() czy moze mi ktos odpowiedzec? Knight lvl 15 mlvl 4 skille 55/55 gdzie expic?
Eq : Rh , G armor , C legs , Boh , Demonka , Fire axe , platinum amul , boh , d lance i jakies uhy bym mogl kupic i tak zeby sie chociaz za nie zwrocilo albo bylo w maly minus byle zeby nie bylo mega waste tak jak koles napisal ze na dragach...
![]() |
![]() |
![]() |
#2778 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Imię: Aynahanir
Profesja: Sorcerer
Poziom: 39
Poziom mag.: 45
|
![]() to nie jest temat do tego, ale nie chcę zakładać nowego po nic.
czy 5lvlowiec, eq: studded armor, brass helmet, sabre, studded shield, leather boots i skillami 15/14 ma szanse z przejściem przez jaskinię niedźwiedzi? oczywiście zabijając miśki. albo w pokonaniu 3 rotwormów i potem skeleta?
![]() Ostatnio edytowany przez Aynahanir - 02-08-2006 o 15:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2779 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Imię: Aynahanir
Profesja: Sorcerer
Poziom: 39
Poziom mag.: 45
|
![]() przepraszam za podwójnego posta, internet mi sie zacinał
![]() Ostatnio edytowany przez Aynahanir - 02-08-2006 o 12:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2780 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |