![]() |
#221 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Gratz dla Lola za osiągniecie 100 lvlu !!! Teraz gogo Anni i D helm xD
Btw. Shlain rownież osiągneła 100 poziom ale to troszke mniej ważne na tym forum ![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
![]() |
![]() |
#223 |
Guest
|
![]() Gratz dla Nich
![]() |
![]() |
#224 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 04 2006
Imię: Brave Sali
Profesja: Elite Knight
Gildia: Arcanium
Świat: Iridia
Poziom: 178
Skille: 96/93
Poziom mag.: 9
|
![]() Gratz dla Lola ;p
|
![]() |
![]() |
#225 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Boże... chcecie mu pogratulować to zróbcie to w grze a nie zaśmiecacie forum.
Ps. itak tego nie przeczyta -.-
|
|||
![]() |
![]() |
#228 |
Guest
|
![]() nom to troche na iridi sie zmienilo
![]() @Janikao Chodzili mi o Arc a nie o Juranda i Aure~ !! Ostatnio edytowany przez Falevius - 02-08-2006 o 17:53. |
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Imię: Evuller
Skille: 70
|
![]() I dochodzi do tego wszystkiego niespodziewane zrookowanie Royala Frelego... który niedawno miał "deleta" konta
![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
![]() |
![]() |
#231 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#232 |
Guest
|
![]() Heh Przynajmniej Sir Luk Lagger Bedzie Happy Bo Jego Ded Sie Do Czegos Przydala xD :* love yaa Luk =] a co Do danthorra ;/ zla mi chlopa wiem co to jest stracic
![]() Ostatnio edytowany przez Danyth Knight - 05-08-2006 o 10:43. |
![]() |
#233 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mistik Vannesa
Profesja: Elder Druid
Poziom: 45
Poziom mag.: 51
|
![]() Danthorr, dlaczego lolo nie przeczyta? Skoro mu dam znać, to przeczyta
![]() Odnośnie lola już za kilka h wybiera się na anhilatora. życzę mu dobrej zabawy oraz sukcesu. Co do lvlowania zwróćcie uwage jak sir slaviax poszedł w up. Niedawno z sesulo rywalizował, lecz sesulo zniechecił się conieco po dedach. Pozatym sesulo tworzy knighta o nazwie "Fooli"-narazie poniekąt skiling. lvl 28. Jesli chodzi o muzyke to nie ograniczam się, słucham całkiem róznej muzyki ostatnio conieco toola ,damiana marleya oraz oczywiście techno, mieszanka wybuchowa- ups?! Goraco pozdrawiam. Ostatnio edytowany przez Mistik Vannesa - 07-08-2006 o 03:40. |
![]() |
![]() |
#234 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2005
Lokacja: Sulechów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Maxxonek
Gildia: Doom Brigade
![]() |
![]() Jak podaje Nolin~ na forum.tibia.com:
05:07 Everanor [83]: 05:07 You see a beholder helmet (Arm:7). It weighs 46.00 oz. Gz Everanor ![]()
#237 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mistik Vannesa
Profesja: Elder Druid
Poziom: 45
Poziom mag.: 51
|
![]() Uhmm nie wiem z foolim była dziwna sytuacja, zabil mnie kiedys na afku, kilka dni ozniej pojawil się zaczłem go szukac i spotkalem lola ,przyłaczył sie do podrozy nawalamy go z hmm i dowalił cos w stylu "jesli mnei zbaijaesz juz nigdy nie pograsz na tym serwie - to ja sesulo" .
|
![]() |
![]() |
#239 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Wchodzę dzis na tibia.com patrze Mewtu Online. Gildia Arcanium. Ale bezsens przecież oni walczyli z Mewtu i teraz eksplozja entuzjazmu do niemców??
![]() Heh swoja drogą jest takie powiedzenie "tonący brzytwy sie chwyta" ta brzytwa chyba są gracze z niemiec. Jeśli tkwie w błedzie wyprowadźcie mnie z niego. Pozdro. |
![]() |
![]() |
#240 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL czyli Arcanium tonie i sie chwyta 'niemców'? <olaboga> |
|
![]() |