![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Jeszcze przed update oglądając sobie sprajty znalazłem to:
![]() Cieszyłem się, że w końcu grafika tej starej brzydkiej kuszy będzie zmieniona. Dzisiaj wchodzę do gry i co widzę w depocie? Starą kuszę... To może oznaczać dwie rzeczy. Albo w grze jest nowy rodzaj kuszy, albo CIP Soft stworzył kolejny mit żeby kolesie grzebiący w sprajtach mieli się czym jarać. A co wy o tym myślicie? |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Ahaaa. Kurczę... brak P-ACC robi jednak swoje.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Nie wiadomo czy ta kusze jest tylko do questa na addona, czy moze rowniez mozna jej uzywac. Jednak wtedy musialaby byc nowa amunicja (przypominam: kusza i luk ma atak rowny 0, belty i strzaly maja swoj atak)
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() ta specjalne belty do innej kuszy??? o.0 a moze po prostu bedzie zwiekszala atak boltow?? za trudne? czy moze wlasnie za proste i trzeba wymyslac udziwnienia?
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Miszczu Matikx
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 23
Skille: 15/21
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() @up
Za proste ;] jak zawsze jest to zwykły addon dla palla i zamknąć temat, nie jarac sie sprajtem ;]
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cholewcia właśnie szukam tej kuszy dla Elane i nie bardz umiem jej znaleść
![]() Ciekawe czy będzie ją widać u palka potem^^
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wie ktoś może już wiecej na temat tej kuszy ja slyszalem ze to jakiś quest. Jest tez potrzebna do addona jezeli ktos coś wie to plzz odpisz chcialbym ją miec
![]() |
![]() |