|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#401 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Cytuj:
|
![]() |
#402 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arcano Vampire
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 187
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() @Mati66
A kto powiedzial ze knight nie bedzie bral calego loota? Przecierz moze sie umówic z shotterami zeby nawet nie podchodzili do dead monstera i odczeka te 10 sek. i juz ma loocik.A jesli którys z shotterówgo oszuka moze powiedziec "bb" i po huncie proste ...? Ostatnio edytowany przez Elesar Inferno - 23-07-2006 o 17:32. |
![]() |
![]() |
#403 |
Guest
|
![]() powiem tak mam knighta 23 lvl expilem sobie na soldierach a tu nagle podlecial do mnie 24 druid 20 sork i 19 pal stanelem w szoku jak zaczeli mnie nawalac lecialo we mnie co sekunde SD gdy doszedlem do siebie zaczelem walic druida hity wynosily okolo 15-30 take slabe bo mialem slabe skile 55/52 <lol> ;/ ja sie uhalem lecz mialem tylko 5 uhow zaczelem w panice uciekac kiedy dosiegl mnie ostatni SD ujzalem napis "you are dead" wtedy zrozumialem ze SILA KNIGHTA SA SKILLE ORAZ JEGO WIELKA ILOSC HP i dotej chwili wbilem skile 70/70 i jak sie bawilem z moim kumplem 31 master sorcer to walilem mu hity 50-70 byly takze slabsze mialem ze soba bp uchow a on walil mi z hmm'ow i SD dmg okolo 100-50 gdy stracil wszystkie runy ktorych mial malo poniewaz niebyl z byt bogaty ja mu zaczelem nawalac i az doszlo mu do red hp i tak sonczyla sie nasza zabawa
|
![]() |
#404 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() to powiedz mu zeby nastepnym razem zalozyl eq <lol>
PS: nie wzielem pod uwage tego ze mozesz miec na tyle zapchane kasą depo ze stać cie na d lance albo GSa...
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
#405 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#406 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#407 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Lakamen
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 20
Skille: 65~/65~
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Knight,Dobry Knight To Najpotezniejsza wg mnie profesja gdyz majac knighta nie martwiasz sie o mane (druid i sorc) albo o bełty i arrowsy (pall), no nie wiem . . . jak narazie ralem tylko Knightem i Sorciem...moze sie myle ale jesli juz to radze wziasc knajta albo palla chociaz wole osobiscie knajcika bo jak juz napisalem,nie martwissz sie o beltytylko kupujesz dobrego sworda armro legi i tarcze i jedziesz...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 | ||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() *jesli chodzi o monotonie gry oraz gre druzynowa-blokowanie to jedyne co potrafi zrobic dobrego dla druzyny. |
||||
![]() |
![]() |
#409 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: In memory of homies....
Imię: Defender di'vinci
Profesja: Elite Knight
Gildia: Legends
Świat: Askara
Poziom mag.: 6
|
![]() Dla tych którzy nic nie prubowali zrobić z systemem lootowania Gdy ma sie party blocker też może ujrzeć loot to tyle
![]() |
#410 |
Guest
|
![]() CZY EK 57 lvl na przyklad bedzie mial problem z 31 lvl MS?
pozdrawiam |
![]() |
#411 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#412 |
Guest
|
![]() Hmm, moim zdaniem to knight jest nejpotezniejszom profesjiom.Ze wzgeldu na to ,ze ma duzo zycia i uhy to mozna o nim powiedziec ze jest niezniszczalny:]
|
![]() |
#413 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir de'Royal
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 15
Skille: 49 dits
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Hah...Przeczuwalem ze zacznie sie od krytyki ale luuzzz...Osobiscie mysle ze to zalezy od dobrego wychodowania postaci jaknp: taki 70 knight nie ma za duzo szans z 80 sorciem. Więc dochodze do wniosku ze to od nas zalezy
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2006
Lokacja: W-wa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Marian Moczymorda
Gildia: Hunters Demonic Stars
Świat: Danera
Poziom: 51
Skille: ryba!
Poziom mag.: 52
![]() |
![]() Zależy od gracza i zapasu runek...
Ogółem: Knight - ma dużo capa na uhy, może walić z explo ale fakt faktem sorc na tym samym lv wiecej walnie... Palla - dobry do PK, ma w sumie więcej many i hp od knighta, ale wydaje fortunę na ammo. Sorc - dużo silnych czarów ofensywnych, jednak używa many do walki, a jak mu manashielda zrąbią całego to musi na runach polegać... Drut - Jeśli chodzi o PvP to niewiele gorszy od sorca, może walnąć przeciwnikowi poison storma, jeśli nie jest na to przygotowany walka kończy się dosyć szybko. ML bije tak jak sorc, więc drastycznej różnicy na wyższym lv nie ma. |
![]() |
![]() |
#415 | ||||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
podsumowujac: za duzo OTSow i swiatow non-pvp zeby napisac cos sensownego.
![]() |
#416 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
#417 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Adamów 12, 96-155 Nowy Kawęczyn, czerwony dom naprzeciw kapliczki, piętro, zielony pokój(yuck!) xD
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() podpisuje się pod zdaniem Suro,że nie ma najlepszej profy, i wyciagam wniosek na koniec, że sie one (profy) wzajemnie uzupełniaja
![]()
No peace, no love... = NO ROOM, NO SEX! ![]() Ostatnio edytowany przez Flash_Radzio - 07-08-2006 o 18:17. |
![]() |
![]() |
#418 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Co kilka dni ten temat jest odgrzebywany przez kolejnego noobka, ktory myslie, ze pozjadal wszystkie rozumy i potrafi pisac z sensem. No ale przeciez zaraz mnie ktos zacznie kreslic-"nuup nie wiesz co my wiemy i wogole wszystko wszystko!!111". W calym temacie znalazlo sie moze 10 sensownych wypowiedzi, reszta to besztanie sie wzajemnie i walka na "cytowanie". Dajmy sobie moze spokuj i zakonczmy dyskusje, bo nie ma najlepszych profesji, sa za to najlepsi gracze a Wy kochani moi sie do nich nigdy nie bendziecie zaliczac jak macie zamiar siedziec na tym forum i sie bluzgac zamiast wziasc sie za gre.
#419 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Marcin the Second
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 106
Skille: 83/83=/
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() knight niejest najpotęrzniejsza postacia!! moze i ma dobra obrone i wogule jest dobrym blokerem ale bez runek bylby nikim ;]
Dla mnie najlepsza postacia jest paladin chociaz ma slaba obrone ;]
#420 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Mowisz tak bo sam nim jestes -.-.Nie ma najpotezniejszej profesji,kazda ma swoje dobre i zle strony.
|
![]() |