![]() |
#481 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Hiberna
Poziom: 40+
|
![]() :O Pawlon ogarnij się
Sam pisałeś wcześniej że w razie problemów można pogadać z jakimis wyższymi lvl, a teraz wrzucasz na vego8, że wołał znajomków. Nie ogarniam Cię koleś, serio :O |
![]() |
|
![]() |
#482 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
a propo posiadania czegos w spodniach, jakis kompleks wyczuwam? no sorka, na to ci tibia nie pomoze, proponuje wizyte u sexuologa ![]() Simi@ oczywiscie ze tak pisalem, ale czy widziales w jakim kontekscie? jak on moze nazywac kogos tchurzem, ze sie boi hwl itp(w tym wypadku tharrina) skoro sam zachowal sie dokladnie tak samo? co z tego ze zaatakoawl gostka? zaatakowal bo nie wiedzial ze to hwl, a jak tylko sie zorientowal to wolal kolegow zeby zalatwili problem w ktory sam sie wpakoawal. taki z niego "macho" a jestes pewien ze zrobilby to samo jakby nie wiedzial ze przyjaciele z hwl mu dupe uratuje gdyby wystapil problem? ja mysle ze nie, a to zadna odwaga udawac rambo wiedzac ze w razie czego mozna wolac kolegow i wyjsc z tego bez szwanku - bo oni zalatwia sprawe za ciebie.
![]() |
#483 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Galana
|
![]() boze, idzcie z placzem do mamy.....
nigdy nie zrozumiecie ze w kolko gadanie o tym ze galana to samo pka/pa nic nie pomoze... tak sam jak z przytaczaniem kolejnych przykladow kto kogo zabil za ile po co i dlaczego? ![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: w domu
Imię: Artureczek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: brak
Poziom: 67
Poziom mag.: 18
|
![]() Simi@ oczywiscie ze tak pisalem, ale czy widziales w jakim kontekscie? jak on moze nazywac kogos tchurzem, ze sie boi hwl itp(w tym wypadku tharrina) skoro sam zachowal sie dokladnie tak samo? co z tego ze zaatakoawl gostka? zaatakowal bo nie wiedzial ze to hwl, a jak tylko sie zorientowal to wolal kolegow zeby zalatwili problem w ktory sam sie wpakoawal. taki z niego "macho" a jestes pewien ze zrobilby to samo jakby nie wiedzial ze przyjaciele z hwl mu dupe uratuje gdyby wystapil problem? ja mysle ze nie, a to zadna odwaga udawac rambo wiedzac ze w razie czego mozna wolac kolegow i wyjsc z tego bez szwanku - bo oni zalatwia sprawe za ciebie.[/quote]
lol nupie mam znajomych w hwl i dlatego nie padlem nupie a ty jak nic niewiesz to sie lognij i pogadaj ze mna na priv. a sry zapomnialem ze za ciety jezyczek boisz sie zdradzic kim jestes |
![]() |
![]() |
#485 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tragicall
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() "lol nupie mam znajomych w hwl i dlatego nie padlem nupie a ty jak nic niewiesz to sie lognij i pogadaj ze mna na priv. a sry zapomnialem ze za ciety jezyczek boisz sie zdradzic kim jestes"
Kiedy brak argumentów trza siegnąć po siłę własnych mięśni, myślenie prawdziwego kibola i dresa, bez urazy... |
![]() |
![]() |
#486 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Hybrid
Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
|
![]() Hehe...... jakoś nikt tu nie wspomina że jest już po wojnie bo 80% Dominon (byłego) nie chce sie grać a reszta płaci - payment minimalny to 400k wzwyż w zależności od lvlu i udziału
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Świat: Hiberna
Poziom: 40+
|
![]() Ja już się nie wtrącam w to wszystko, bo szkoda słów. Każdy sobie dogaduje zamiast wziąć się w garść i zrobić coś z tym fantem, bo znowu dojdzie do tego że zamkną cały temat na tydzień+ za niecenzuralne słowa itp.
Sumaryczna wielkość lub waga obrazków w sygnaturze przekroczyła obowiązujące na tym forum limity. Sugeruję zapoznanie się z regulaminem w celu uniknięcia upomnień w przyszłości. A jednak nie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zimpixa Second
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
|
![]() A ja troche z innej beczki
Galana Quests Pierwsza osoba na wyspie piratów : Colorionticostes Pierwsza osoba na Goromie, która weszła za bariere :Zimpixa Second O reszcie nie wiem piszcie piszcie |
![]() |
![]() |
#489 |
Zbanowany
|
![]() o to jak funkcjonuje umysl prawdziwego Polaka ;p
16:54 Rembik: wyjazd 16:54 Rembik: kurwa 16:54 Niszczyciel umyslow: bo co? 16:54 Vabojawuja Bixad: co 16:54 Vabojawuja Bixad: czemu? 16:55 Rembik: chesz pasc 16:55 Rembik: ? 16:55 Vabojawuja Bixad: czemu? 16:55 Vabojawuja Bixad: ledwo sie splaciles hwl i znowu cwaniakujesz? 16:55 Niszczyciel umyslow: wbij skula 16:55 Niszczyciel umyslow: msg 16:55 Niszczyciel umyslow: keekz 16:55 Niszczyciel umyslow: albo cos w tym stylu 16:55 Niszczyciel umyslow: i zaplacisz 16:55 Rembik: keekz to moj pro 16:55 Niszczyciel umyslow: nastepne 400k 16:55 Rembik: lol 16:55 Vabojawuja Bixad: to kto inny 16:55 Vabojawuja Bixad: z hwl 16:55 Niszczyciel umyslow: nie podaruja ci 16:55 Niszczyciel umyslow: myslisz ze zaplaciles to jestes ich kolega? 16:55 Rembik: nie poplacz sie 16:55 Niszczyciel umyslow: ja jestem spokojny 16:55 Niszczyciel umyslow: ;p 16:56 Niszczyciel umyslow: xD 16:56 Niszczyciel umyslow: hahahahaha 16:56 Vabojawuja Bixad: hauheuhe Rembik level 80 chcial se poexpic na katedrze i z tego tytulu nas z niej chcial wyrzucic zanichal po tej ze rozmowie a tak bylo po paru minutach - 17:02 Rembik is very far to the north. |
![]() |
![]() |
#491 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Granollers/ Hiszpania
Stan: Niegrający
Świat: Morgana
![]() |
![]() Cala Galana
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#492 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Hybrid
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
hehe...... Rembik to tylko kwestia czasu jak też pewnie padnie. Wydaje się że Nikt z Dominion byłego nie może być free więc chyba nie warto płacić ![]() Lady Slodziutka Aug 03 2006, 21:56:28 CEST Killed at Level 117 by Knight of martz and by Chazed Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 04-08-2006 o 22:08. |
|
![]() |
![]() |
#493 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Zimp ja bym uważał bo jak bym tam był noob charem a ty te gacie przez przypadek rzuciłes mi to już byś ich nie miał ![]() Ostatnio edytowany przez Pan Devon - 04-08-2006 o 22:59. |
|
![]() |
![]() |
#494 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
hmm jezeli chodzi Ci o to, ze napisalem mu, ze napisze do keekza lub kogos z hwl ... to moge tylko powiedziec ze tak anparwde tego bym nie zrobil bo keekz by to puscil mimochodem, a kolagemi zadnymi tez sie nie zaslanialem bo ich poprostu tam nie mam ;D to byl ze tak powiem chwyt taktyczny nie wiem czemu ale bylem pewien ze to pomoze... i pomoglo byc moze taktyka typowa dla polaczkow i niezbyt chwalebna lecz byl to poprostu blef Szkodi wrocil ? Ostatnio edytowany przez sliver - 05-08-2006 o 14:20. |
|
![]() |
![]() |
#495 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiec, nie mialem kompa przez ponad miesiac.... mógł by byc ktos tak mily i strescic mi te 30 kilka stron tego tematu i ogolnie sytuacje galany?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce
Imię: Zimpixa Second
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
|
![]() 03:02 RAYMOND STRIKER: AH, RIGHT! THE PIRATE OUTFIT! HERE YOU GO, NOW YOU ARE TRULY ONE OF US.
pwn3d. first on galana with colorionticostes. @devon mam jeszcze 4 chcesz kupic?? ;* piratki zalatwione teraz hymn. |
![]() |
![]() |
#497 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehehe
Rembikowi sie od jakiegos czasu coraz bardziej zbiera ![]() W koncu padnie to tylko kwestia czasu;] Przydala by sie jakas czystka etniczna na galanie xD Wykosic wszystkich PA, PK, PL... Hehehe... |
![]() |
![]() |
#498 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#499 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 1+
|
![]() TO juz koniec Dominion (chyba), ciekawe jak sie bedzie gralo z hwl :/ , z tej poteznej gildii Dominion (liczylo ponad 60 osob) zostala juz tylko mala garstka , teszta sie splacila a payment jest niemaly bo 400 k przynajmniej ale co to da jak sie zaplaci to i tak sie potem pada przynajmniej raz od hwl
|
![]() |
![]() |
#500 |
Guest
|
![]() Dressu
Martwisz sie oto? To tylko Gra ![]() ![]() A jaka jest teraz sytuacja Na Galanie:> |