![]() |
#2081 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam
Wiem ze to nie dokonca dobre miejsce do zamieszczania tego posta ale z 2 strony to tylko tutaj moge dostac szybka i dobra odpowiedz. Do rzeczy od odstatnich 3-4 dni mam przeokropne Lagi i Freezyy Nie da sie chodzic nie mowiac o expieniu. Mam nesotrade 256 i myslalem ze przekroczylem limit ale dzis sprawdzaalem i limit nie jest nawet w polowie wyczerpany, wiec pomyslalem ze Pingi powiedza wszystko i okazalo sie ze nie powiedzialo bo pingi mam nornalne czyli 20-30 caly czas. I teraz pytanie Czy to dlatego ze niedlugo ma byc update czy wy tez tak macie czy tiobia sie zjeb-ała czy jak plz powiedzcie Z Gory Dzieki :* aha zeby bez ssa nie bylo Stary ale co tam ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2082 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Ja tam nie widze różnicy bo mam ciągle lagi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2083 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Scartex
Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: 71/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Armix
ty jestes jakis tuttor?:> ze masz te info no wiem ale jak widzisz jak mi powiedziales ze to podlega pod regulamin to skasowalem wszystkie zdjecia... pozatym on myslal ze ja mam jakiegos bota co sam expi... a jak sie odezwalem to co to mi dal bana za macro..... ja sie od tego proboje odwolywac bo nic nie mialem ale jak sie nie uda to bye refugia 4 ever mam nadzieje ze im i w tym update cos nie wyjdzie i beda robic cofke do 30 lipca;p moze nie bedzie bana Ostatnio edytowany przez witekr77 - 01-08-2006 o 00:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2084 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Poziom: 105
|
![]() @witekr77
eee co ze mnie za Tutor, chociaż z drugiej strony fajnie by było go mieć aby lognąć na test serva ;p Z tej rozmowy co przeczytałem to także uważam że nie słusznie Cię zbanował skoro odpowiadałaś... Cytuj:
![]()
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2085 |
Guest
|
![]() Siema all
@bialagora90 Ja tak miałem przez 2 tygodnie, potem poszedlem na nowy server i było dobrze. tez mam ta neo ![]() |
![]() |
![]() |
#2086 |
Zbanowany
![]() |
![]() na poczatku mnie oskarzal o to ze na cave biegam...
potem cheating to niech sie zdecyduje pozatym szkoda ze nie ma calej rozmowy wez mi zaczeli gadac ze mi alarm jakis zadzwonil i przyszedlem a jak mu powiedzialem ze 99% programow ma auto responder (chyba nawed wszystkie) to mi odpowiedzial ze go to nie interesuje i ze dostaje bana ja to odczuwam ze jak mu ktos mnie report to po co ma na marne przychodzic.... i to jest wlasnie obiektywizm gamemasterow... szkoda ze to bedzie acc delete ale ja im tego nie popuszcze chodzbym mial spamowac cipsoftowi na maila [[email protected]] to i tak bede sie staral wytlumaczyc sytuacje!! moze mi sie akurat uda wyklucic a teraz bede jeachal na mc+lh + all cavebot's przynajmiej jak dostane bana to za cos prawdziwego @edit szkoda ze jak daje odwolanie to znowu idzie do kajala i tylko z nim rozmawiam..... Xadam plx.... ja chce moja postac ![]() jak mi sie uda odzyskac to dojade ku*** Royal Nims ![]() Ostatnio edytowany przez witekr77 - 01-08-2006 o 07:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2087 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: 5:!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2088 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Stan: Zbanowany
|
![]() Świeży adv. po update
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2089 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zmarszczony Fredzik
Profesja: Paladin
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2090 |
Zbanowany
![]() |
![]() kolejny dzien i nawet nie odpisal mi ten gm nic a co dopiero cipsoft
btw. FRED021 z demona - "demon horn" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2092 |
Guest
|
![]() Up@
jaKim CuDem ![]() |
![]() |
![]() |
#2093 |
Zbanowany
![]() |
![]() Terrey Knight <- musisz sie postarac szkoda ze nie masz rozmowy z gmem jesli taka wogole byla
![]() jestem pod obserwacja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2094 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: 5:!
|
![]() ![]() tutaj Npc sie zawiesil i gm musial interweniowac. puszczal kazdego po kolei ![]() ps. nie smiac sie z tego co slucham bo w winampie jest wersja techno xD dosc fajne |
![]() |
![]() |
![]() |
#2095 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Ab
Stan: Na Emeryturze
Imię: Dziundzior
Profesja: Knight
|
![]() oO Przynajmniej jakaś kolejka a nie tak jak u nas ,że 20 osób + na krzysiuje sie do jednego pokoiku z ta paniusią
![]() Btw. Fajnej muzki słuchasz, ale ważne że ci sie podoba xD
![]() |
#2096 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2006
Lokacja: br?
|
![]() @2up
Disco Polo? No no A co do npc to nie jest ten co można było od niego kase "wyłudzac"?
![]() |
#2097 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Gildia: Naction
Poziom: 105
|
![]() Cytuj:
![]()
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2098 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Imię: Lord Raid Master
Profesja: Druid
Gildia: Legion of Dreams
Świat: Celesta