![]() |
#502 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Suv ;p co Ty ostatnio taki agresywny ? ;p Zawsze taki niby spokojny, a tu...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() a czy zeby nazywac kogos przyjacielem trzeba go znac w rl ?
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#504 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Profesja: Knight
Świat: Xerena
|
![]() Ehh.. Moim wyobrażeniem przyjaciela jest ktoś komu moge bezgranicznie ufać, zwierzać sie mu, kiedy coś idzie źle, iść do niego i prosić o pomoc. Nie ma chyba internetowego "przyjaciela" jest chyba tylko kumpel z którym można pogadac
![]() |
![]() |
![]() |
#505 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#506 |
Użytkownik Forum
|
![]() Awo:
narzekasz jak Ci jeszcze nic nie zrobilem ; f Ten Na "X": chodzi mi tu o przyjaciela w sensie tibijskim, ja nie mieszam raczej Tibii z rl -.^ a co mam napisac ze to moj ziomal ? ![]() ZIOMALOM-STOP
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#507 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Profesja: Knight
Świat: Xerena
|
![]() Cytuj:
![]() co do ziomali ![]() ziomale ownuja polską scene ;D Ostatnio edytowany przez Xepr - 29-07-2006 o 21:56. |
|
![]() |
![]() |
#508 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#509 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() @Xepr
Co ci do tego jakie sa nasze kontakty i czy Suv~ traktuje mnie jako kolege czy przyjaciela. Jesli to jest najwazniejsze to zaloz na innym forum temt "Roznice pomiedzy kolezenstwem a przyjacielstwem" i po klopocie. To forum jest o tibi i sprawach zwaizanych z tibia a jeszcze dokladnie jest to temat poswiecony wydarzeniom z Obisidi. @Eufeme Jak bedzie taka potrzeba to bede pomagal Suvowi dopuki bedzie tego potrzebowal i dopuki bede w stanie mu pomoc. @Topic Juz od poniedzialku mam zamiar znow wrocic do expienia ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#510 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#511 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taaa... Ja 2 razy dzisiaj padlem w sumie to 1 raz slusznie ale... n/c calkiem fajnie ; /
Jul 31 2006, 19:17:46 CET Killed at Level 25 by Danius Tavon Jul 31 2006, 13:46:19 CET Killed at Level 26 by Danius Tavon
#512 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sol The Wolf
Profesja: Elder Druid
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
|
![]() angus ty nawet o czyms tak glupim niem ysl... teraz to ja juz wogle w depresje wpadne.
co do waznej osobistosci na obsidi to ty suv jestes lub moze bedziesz.. ale zawsze po mnie!!!!! mnie tu kazdy ma wielbic i kochac ![]() co do expienia.. no ja narazie nie moge.. nie mam jak praca codzinnie od 10 do 19 przed praca jazdy (prawka mi sie zachcialo) i wracam do domq zmeczona i wsciekla zazwyczaj. ale juz tak tydzien nie gram wiec pewnie za pare dni nie wytrzymam i troszke poexpie. problem polega tylko na tym ze za jakis miesiac wyprowadzam sie na moja kochana wioche ijedyny interent ktrory moge tam miec to.... tepsa ;/ porazka ale co zrobic ;p wiec licze ze te lagi do mojej przeproawadzki minal i wroce normlanie do gry ;]
#513 |
Zbanowany
![]() |
![]() @ang
ojej, daj se spokoj z usuwaniem tibii i chara ![]() @sol Wielbimy Cie ![]() ![]() ![]() a co do tpsa to ja mysle ze nie jest to az tak zle... ja na swojej "kochanej i uwielbianej" multimedii mam czasem kicki na bardzo krotka chwile... takze z gg mnie nie wywala anik ze stronek ale juz z tibia sie polaczyc nie da ;< w tpsa jest tylko jeden minus dla hardcorowych graczy... kick co 24h |
![]() |
![]() |
#514 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie kick co 24, tylko reconnect co 24 godziny, czyli mozesz byc połączony maksymalnie 24 godziny, co to za problem zrobić sobie przerwe na minute, rozłączyć się i ponownie się połączyć ? W tepsie jest taki problem, że z Neo niektórych kicka pare razy dziennie, innych wcale, ale lagi jak już są to są miesiąc albo i dłużej, i to mają wszyscy
![]()
![]() |
![]() |
#516 |
Zbanowany
![]() |
![]() Foof - the best explorer on obsidia land ;d
co o pierwszego ss spojrz na to ![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Użytkownik Forum
|
![]() no to ja Was zadziwie, wczoraj Archin zlootowal z Rundo~ red robe z tego pirate ghosta
![]()
![]() |
![]() |
#520 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() Z pewnoscia wartosc red robe spadla wczoraj np red robe lezala na poczcie w edron za lada plus 2 moje red robe sa w obiegu prawdopodobnie sa one do kupienia od nijakiego vinnarego.Demon Helmet i Helmet of The Ancient tez jest do kupienia
![]() Pozdrawiam. |
![]() |