|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1041 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Stan: Niegrający
Imię: nowy świat pvp :>
Profesja: Elite Knight
Gildia: nowy świat pvp :>
Świat: nowy świat pvp
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() poisoner ty kondonie Cytuj:
debiolu Cytuj:
I JESZCZE JEDNO CIPSOFT DAJCIE NOWY PVP BO NIE MA CO ROBIC xD Ostatnio edytowany przez zdzichxxx - 06-08-2006 o 16:19. |
|||
![]() |
|
![]() |
#1042 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2006
|
![]() :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d
|
![]() |
![]() |
#1043 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2006
|
![]() poisoner - nie masz chyba zbyt dużego doświadczenia w grze knightem,co?
![]() mógłbym skomentować wszystkie zdania, ale ustosunkuję się jedynie do najlepszych "kwiatków": co do tego "uhbota"-po pierwsze nauka uhania się to pierwsza rzecz jaką robisz w Tibii, po drugie nietrafienie UHem jakkolwiek mało prawdopodobne, nie powoduje utraty runy, w przeciwieństwie do SD-każde pudło=(-1 runa), po trzecie nie znam gracza, który powyż. ok 30 lvl nie umiałby się UHać. Reasumując to całe ułatwienie jest psu na budę potrzebne. co do 147 lvl sorca, kory zabija bez problemu 97lvl rycka - nie wiem jak to policzyłeś, ale niestety przed updatem takie obliczenia były niewiele warte. Dobrze manewrujący rycek z kilkunastoma plecakami UH, mógł się bawić z sorkiem i doprowadzić go do furii gdy schodziły mu kosztowne bp SD z czego trafiał raz na 3-4x. UE - przeceniasz. Spróbuj odpalić podczas wojny a następną rzeczą jaką zobaczysz, będą wyzwiska kumpli, których niechcący wysłałeś do piachu. Najbardziej śmiercionośną bronią są właśnie SD i dlatego zwiększenie ich celności do 100% jest tak istotne. Ponadto, zżera 1100 many i nawet 100 lvl sorc może sobie pozwolić na 2 max 3 UE w miarę krótkim czasie. Rycka który się w tym czasie UHnie nie zabije a sam wypstryka się z całej many. Czego sorce nigdy nie robią bo jest to u nich sporym zagrożeniem. Wystarczy nieoczekiwane pojawienie się palla albo innego sorca czy druta, który przybiegł z pomocą ryckowi a sorc bez many leży trupem. Samodzielne trudne questy i potwory u rycka - rycek sam na trudne questy i potwory nie chodzi. Raz - za duże ryzyko, dwa - za duże koszty, trzy - czas trwania takiej eskapady, prędzej sam się zarąbie, niż solo zarąbie takiego beha czy demona. exura na scarabach-no to expij hlvl ryckiem na scarabach, ciekawe ile lvl zdobędziesz zanim się stamina nie wyczerpie. Ostatnio edytowany przez Vikos - 06-08-2006 o 17:56. |
![]() |
![]() |
#1044 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1045 |
Guest
|
![]() Po upadate jak dlamnie bardzo dużo sięzmieniło.Niestety na gorsze
![]() Gram na świecie o nazwie Guardia (jakbymnapisal gram na Guardi niektórzy niezrobumieli) miałem tam 2 kolegów,obydwaj mieli pacc.Ale odkad jest upade strasznie się zmienili ;/ z nikim niegadają wogule się wyłonczyli z tibi caly czas są na piratach i piratach. Ja niestety przesto stracilem 2 przyjaciół z którymi chodziłem na Qlesty i ktozy blokowali mi zwierzęta(stworki).A że mam niski lvl bo 14 to teraz niezbyt moge chodzic na telepsze stworki bo bende dedal . Jakby ktoś gral na Guardi niekt domnienapisze bo stracilem kolegow i czule ze ich nieodzyskam ;/.Nazywam Nudny Paladyn i chętnie z kimśsię zaprzyjażnie i pogadam. P.S.Przepraszam za błędy jestem dyzlektyk ![]() |
![]() |
#1046 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2005
|
![]() cos mi sie wydaje ze teraz high lavelowi knighci bedą mieli problem. bo np. huntując demony z sorcami czy z kims tam to nigdy nie bedą zabierać lota bo nie mają szans zadac tyle orazen co sorcek jednym sd czy dwoma.... moze sie mylę? ciągnąc dalej jesli wczesniej nie dogadamy sie z shooteami to mamy po locie tak czy siak .... a samotne huntowanie poteznyhc stworów sie skonczy
![]() |
![]() |
![]() |
#1047 |
Użytkownik Forum
|
![]() Myslisz ... na party mozna otwierac nawet jak sie zdobylo zero expa...
i teraz moje pytanie na temat questa bagger outfit... ktos zauwazyl czy przypadkiem nie jest zbuggowany? |
![]() |
![]() |
#1048 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Świat: Real life
|
![]() przed updatem jakos tak chcialo mi sie grac w tibie i jak musialem wylaczac to nie bylo co robic, a teraz jakos tak po godzinie juz mi sie nudzi i duzo pekow chce na*******c ;/
|
![]() |
![]() |
#1049 |
Guest
|
![]() Jestem Palkiem i choć mam 14 lvl chodzie se na Dwarfy Guary. Ale niestety jeste 1 minus-Gram na świecie no-pvp i jak uciekam przed Guardia zeby miec do niej dystans zeby mnnie nie udezyla to inni ludzie mnie blokuja ;/ i dedam.Jest na to jakiś sposub.??
|
![]() |
#1050 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Imię: Akhel Cimirus
Profesja: Knight
Gildia: Alliance of Trust
Świat: Secura
Poziom: 30
Skille: 67/67
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Mam pytanie. Czy potwór z zagadki juz się pojawił po updacie?
|
![]() |
![]() |
#1051 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2006
Lokacja: Polska :)
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Dla mnie ten update byl wogule niepotrzebny. Na starych zasadach gralo sie fajowsko
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Chojnów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pogramca Wampirow
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 26
![]() |
![]() Może tak Wiecie ten nowy update mi nie działa
Ta Nowa Tibia 7.8 nie działa błąd pomóżcie mi ......Ja chce grać Prosze..... |
![]() |
![]() |
#1053 |
Guest
|
![]() Hoo! A mi się ten update podoba nawet:
Jeszcze nawet nie pobrałem tibii ale juz mi sie podoba (nie mkoge sie ddoczekac az wróće do domciu z wakacji) + Outfity dla facc + NOwe expowiska + Stamina ;] bo ja nie ekspie po 56 godzin WIecej dobrych uczynkó cipsoftu nie pamietam ;] - Battle - i inne slyszalem tez cos o firebugach ale jeszce nie za bardzo wiem co to ;] ooo nie moge sie doczekac pozdrawiam ![]() |
![]() |
#1054 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Imię: Aynahanir
Profesja: Sorcerer
Poziom: 39
Poziom mag.: 45
|
![]() mi najbardziej się podoba system przypisania przedmiotów na hotkey. W 1 dzień, zaraz po kupieniu wędki, wbiłem sobie 25 fishingu! wszystko dzięki hotkeyom. A outfity poupdate'owe, nie najlepsze, ale się przyzwyczaiłem.
![]() |
![]() |
#1055 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Rumia
Imię: Destiny Guardian
Profesja: Paladin
Gildia: brak
Świat: Julera
Poziom: 11
Skille: 39/18
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() hmm.. bardzo pieknie po updacie, czesto zabierano mi loot wart nawet 1k (dla mnie to duzo), nowe outfity maja +
Ale male pytanko do redakcji strony ( bardzo prosze o odpowiedz) : czy nie udalo Wam sie jeszcze spotkac kilkunastu potworow np water elemental czy Massive water elemental? i kiedy beda zmiany w dziale potwory (chodzi mi glownie o wyglad i loot) ? |
![]() |
![]() |
#1056 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Imię: nowy świat pvp :>
Profesja: Elite Knight
Gildia: nowy świat pvp :>
Świat: nowy świat pvp
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
|
![]() Nowe servery pvp kiedy beda ??
NEW SERVER PVP ROXXXXXXxxxxxxxxxxxxxx
#1057 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Imię: Akhel Cimirus
Gildia: Alliance of Trust
Świat: Secura
Skille: 67/67
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() update całkiem fajny, lepsze stroje dla facc i mozna zarobic na dodatkach do outfitow dla pacc
![]() ![]() ![]()
#1058 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Świat: Real life
|
![]() Cytuj:
ja po 4-5 godzinach mialem 39 |
|
![]() |
![]() |
#1059 |
Guest
|
![]() Mi osobiscie nie podoba sie to ze od teraz jedynie postać, która zadała potworowi najwięcej obrażeń może zebrać przedmioty z zabitego potwora z jednego powodu: Powod jest nastepujacy, jesli jestem Knightem blokujacym potworki i umawiam sie z kumplami (z Tibii) do ktorych zaufanie powinno byc zawsze ograniczone, to jaka mam pewnosc skoro nie moge otworzyc potworka i zobaczyc lootu co w nim naprawde bylo....A przewaznie jest tak ze Knight bierze loot a inna profesja expi :/ A tak poza tym to wszystko fajnie, chociaz "dodatkowe" outfity moglyby byc tez dla Facc a nie tylko Pacc 9 |
![]() |
#1060 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Słupsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rokitek
Świat: Danubia
|
![]() Cytuj: