|
|
#22 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Gdynia
|
No wrescie nastal wielki oczekiwany na wszystkich updayt, juz niemoge sie doczekac wyprawy na nowe tereny, walk z nowymi wrogami i odnajdywania nowych questuw. Jak to milo ze muj depo peka w szfach od run ; ) a muj sork jest zwarty i gotowy do walki =]
|
|
|
|
|
#23 |
|
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
Ach ten matkus....
Nawet newsa nie potrafi porzadnie napisac i musze po nim poprawiac ![]() No coz, nie zostalo mi nic innego jak apelowanie o zachowanie spokoju i nie spamowanie zbytnio forum ![]() Dostane plusika(reputacja)? :> Szczegóły dotyczące nadchodzącego update!: http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=7835 Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 11-08-2004 o 17:22. |
|
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
|
ale fajowo w koncu. szkoda ze dla mnie tylko latwiej sie bedzie w sklepie sprzedawac. ale zawsze jakies itemy przeciekna (ceny bede kosmiczne zapewnie)
![]() ale kul ![]() |
|
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nibiru.
Stan: Na emeryturze
|
Wkoncu.. juz sie nie moglem doczekac... tylko szkoda ze nie mam Pacca
Ale i tak mysle, ze bedziesz wszystko git.. MUSI TAK BYC. |
|
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
|
Hehe nareszcie długo oczekiwany update
yeyeye hihihi ![]() ![]() |
|
|
|
|
#28 |
|
Guest
|
Kurnia cioram w tibie juz mam isc na poha a Tu bOOOm!!!
No cóz cza poczekac dla nowego uptade wszystko sie zrobi ![]() Kto gra na Valori bo pomoc jest potrzebna ![]() Dobra nie rozgadam sie czekamy do 20:00 !! ![]() |
|
|
#29 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Kaz/danubia
|
Zamiast plakac ze nie macie paca zróbcie sobie druida robcie uhy i se zarobicie na paca przewaznie za okolo 50k sprzedaja
![]() Elder druid 27 lvl 35 mlvl DANUIBIA |
|
|
|
|
#30 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
odrazu po uptade ide na nowe miasteczko
mam nadzieje ze znajde jakis nowy przedmiot. Jestem tez ciekaw czy zostanie poprawiona grafika starych przedmiotow ( wiem narazie ze bedzie inny wyglad Tower shielda ) |
|
|
|
|
#31 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
A wiecie, co się dzieje, gdzy wyskakuje wiadomość na czerwonym "Please logout"?
Mozna sie wylogowac nawet w czasie walki. Raj dla PK. Podchodzi jeden do mnie i krzyczy "1K FOR FREE!!", i po chwili ma czache, a ja logout ![]() ALE to ma być komentarz, a więc niech będzie: "Już nie mogłem się doczekać tego update.. Nareszcie(bo miał być w weekend)" |
|
|
|
|
#32 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
|
Wreszcie będę mógł kupę szprzętu sprzedać naraz ! Długo na to czekałem!>>>>>>>>>>>>>!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#33 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2003
|
KOCHAM WAS CIPki!!! Juz sie nie mogę doczekac kiedy będzie mozna grać! Niestety, spodziewam się, że nam faccom nie będzie dane dziś już pograć
Jak CIPy mówią, że update skonczy się o 20, to skonczy się ok 22.30, a wtedy servery bedą już zawalone. Ale jutro od rana gramy!!! Cya in updated Tibia!!! ![]() |
|
|
|
|
#34 |
|
Guest
|
gram sobie gram i gram i gram i gram .... x100
i nagle tu informacja "wynocha z serwera ludzie bo za 5 minut wylonczajom serwerki" nagle szok Oo co teraz k**** patrze na stronce a tu updejt CIPowie updejtujom gre i wreszcie upragniony SKILLBAR nowe miasta potworki itp itd najbardziej skozystajom na tym PACC jak zwykle ale niezabraknie lokaci i itemkow dla FACC a ja se kupilem w przedwczoraj pacca serwery włączą dopiero około 20:00 niewiem co bede robił do tego czasu chyba sie posikam w majtki z wrażenia .... |
|
|
#35 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
pierwszy z serii kilku updatow mam nadzieje ze nie bedzie problemow.
Widzialem wszyscko ci moze byc w tym update ![]() Milego grania wszystkim graczom ![]() GL HF may the lags be with you ![]() |
|
|
|
|
#36 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Solonius Jhee
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 106
|
Fajnie, że nowy update. Nawet powiem, że super. Ale nie mam PACC'a i nowej wyspy nie zobacze. Marzy mi się, że skoro PACC'e mają nową wyspę to może jedna ze starych zostanie nam udostępniona (EDRON, DARAMA, CORMANYA). Ale w to wątpie, i nie sądze py tak mogło kiedyś być. No jak będe mieć robote to i PACC'a sobie kupie...
![]() |
|
|
|
|
#37 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
|
Cytuj:
Ale ja nie mogę się doczekać updata ![]() Dreszcze mnie przebiegają z uciechy... |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
|
Cytuj:
zrobilem lvl i 20k nastepnego niech mi sie nie waża cofać -.- |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Imię: Niezwyciezony Elf
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 82/68
Poziom mag.: 15
|
Ja osobiscie spodziewalem sie ze CIpSoft wprowadzi update w zycie... tuz po nowych serwerach/swiatach.
Mam tez nadzieje, ze naprawiono wszystkie bledy, ktore pojawlyy sie na tescie i zobaczymy inne nowosci. Natomiast w tej chwili mozemy wylacznie czekac do godziny 20:00. |
|
|
|
|
#40 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Z kątowni
Stan: Na emeryturze
|
Widze że wszyscy są zbyt zafascynowani nowym update i o mojej prosbie zapomnieli więc spytam sie jeszcze raz... Czy ktoś wie czy będą cofane serwery? Zabili mnie i straciłem crow armor i bardzo mi tego szkoda. Prosze o odpowiedz...
![]() |
|
|