|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#122 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
Najwyzszy czas to wyrownac tworzac odpowiednio duza liczbe serwerow non-pvp. (bo jak wspomnialem bardzo ciezko sie gra razem z 800 innymi osobami na serwerze) |
|
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() co to jest ta stamina, bo dopiero co przyjechałem i jestem zupełnie zaskoczony..
#124 |
Guest
|
![]() Było już wiele razy pisane na forum, ale ci odpowiem (tylko nie gadajcie nic o karmieniu trolii). Jest to wskaźnik zmęczenia postaci, który obniża się gdy zabijasz potwory. Jeśli pase kjest pełny to masz 56 godzin na expienie. Jeśli stoisz w miejscu to stamina się nie czerpie. Za każde 2 minuty wylogowania dostajesz jedną minutę staminy. Mam nadziej, że wszystko jasne.
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Bełchatów
![]() |
![]() Czy wy macie też taki problem?
Jak loguje się na chara obojętnie jakiego to np. mam zdebugowaną mapke, podłoga jest zcarna ja jestem jakims Kwadratem kolorowym eq w ogole nie widac jak gdzies pzrejde to znikaja sciany.. itp. itd. Jeżeli ktoś wie o co biega to prosze pomóżcie
#126 |
Guest
|
![]() Ludzie!!!!!! Teraz jak patrze na tibie.com to jest 2 razy wiecej graczy niz przed tym update. Tyle tak zwanych n00bów, którzy chcieli skończyć z tibią i wysyłali petycje do cipsoftu tworzą nowe postacie na światach non-pvp. Co z wami jest?? Na honerze juz jest nowy rekord 952 ludzi zalogowanych a to stale rosnie po prostu so takie lagi ze na exure trzeba czekac ze 3 sekundy po naciśnięciu hotkeya. Jeżeli tak nie chcieliście tej nowej tibi to po prostu won mi stąd bo marnujecie grę innym graczom, którzy chcieli i chcą w nią grać cały czas.
Respect dla nich ![]() |
![]() |
#127 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2004
Lokacja: Łodz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#128 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Gliwice
Imię: Scartex
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: 71/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
no jakby zrobili tyle serwerow pvp co no-pvp to nie wiem czy to by sie nie zmienilo a bo na servach pvp sie da grac jak jest 400-500 osob wez przelicz 12 no-pvp 2 pvp-e 58 pvp o 8:02 jest 13252 players on 72 worlds ![]() i na pvp jest (nie licze pvp-e i premium) 9861 graczy czyli przecietnie 170~ graczy serw servy no-pvp, pvp-e , premium 242~ serv na samych no-pvp jest 2947 na 12 serwerach 245~ serv i masz sens robienia no-pvp @down zawsze tak jest wola zrobic raz a dobrze niz wziasc zje*** starsi gracze dobrze o tym wiedza Ostatnio edytowany przez witekr77 - 07-08-2006 o 14:28. |
|
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2006
Lokacja: Czerwionka
Świat: Furora
![]() |
![]() Siemka
pisze bo mineło juz pare dni od update a na tibia.pl dalej niema zaktualizowanych mapek ani potworów ani nic co jest tu to wygląda tak jakby update niebyło wcale macie ruchy że szok |
![]() |
![]() |
#130 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Stan: Niegrający
Imię: nowy świat pvp :>
Gildia: nowy świat pvp :>
Świat: nowy świat pvp
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
nie tak jak na PVP
![]() |
#131 |
Guest
|
![]() Wszystko w tym uptade jest spox;p no ale jedno tylko mi sie nie podoba...twarze postaci, no jak downy no...
|
![]() |
#132 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Poziom: 60
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
P.S.: Nie mogłem oprzeć się pokusie dokarmienia trolla. Jest taaaaaki słodziuuuuutki ![]()
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
|||
![]() |
![]() |
#133 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Lokacja: For,for awey galaxy
Stan: Aktywny gracz
Imię: Selevar Elim
Profesja: Knight
Świat: Pythera
Poziom: 11
Skille: 31/25
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() Taaaa.... Nowy update.
1. Grafa niby lepsza, 2. Liberty bay, 3. Rum oraz..... 4. Outfity z oczami na skroniach. ![]() A właśnie to dla mnie jedna z najważniejszych rzeczy w tej grze, dobrze ze już się przyzwyczaiłem i mi się spodobały ![]() ![]() Co do potworów to: -Nie podobają mi się szkielety ![]() ![]() -Chwała dla nowych rotwormów, zaje***te są. -Chwała za to że te potwory, które widziałem nie zmieniły się graficznie ![]() Dobrze że graficznie dużo rzeczy się nie zmieniło. ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Guest
|
![]() Wstaje rano dzisiaj i chce włonczyc Tibie
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Guest
|
![]() Poranek 8 Rano niemoge Spac Bo msze Grac .... A Tu Zonk
![]() Blagam pomuszcie. Jak Wlaczam tibie 7.8 Ledwo co sie ikonka z tibia wyswietli odrazu sie komputer restartuje ![]() ![]() ![]() Jesli ktos wie cos na ten temat niech napisze na FORUM lub MOJE GYGY Blagam Pomocy Moje GyGy 1660707 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przeinstalowalem Tibie tez nic niepomaga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Aactive - 08-08-2006 o 10:52. |
![]() |
#137 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Imię: Akhel Cimirus
Profesja: Knight
Gildia: Alliance of Trust
Świat: Secura
Poziom: 30
Skille: 67/67
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#138 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() 2up: spróbuj przeinstalować tibie, jak nie pomoże to zrób formata - moża jakiś wirus.
3up: zapis serwera. tak jest codziennie o 9 lub 12. trwa 5-20 minut. topic: ja na upa nie narzekam tylko że teraz facc maja tylko fige z makiem. |
![]() |
![]() |
#139 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
komp czysty bez wirusów (sprawdzone logi z Hijacka i Silentrunes i Gmera) ?? |
|
![]() |
#140 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2005
|
![]() yyy.... to jest wina dysku twardego. ja też tak miałem i mam ale w innych grach
![]() ![]() |
![]() |