|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#142 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Radlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Druid pej
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 26
Skille: 15/21
Poziom mag.: 26
|
![]() No bo normalnie po tym uaktualnieniu gdy sobie gram, wyskakuje mi błąd że cośtam i wyłącza tibie a potem chce wysłac raport. Nie wiecie co ztym zrobic???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Radlin
Imię: Druid pej
Świat: Refugia
Skille: 15/21
Poziom mag.: 26
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
![]() |
![]() to ze inni niemoga otworzyc potworka ktorego zabilem przez 10 sek to nic niedaje bo jak zabije cos silnego to zawala potworka smieciami a potem odkopia i zabiora lota twórcy tego pomysłu tego hyba nieprzewidzieli powinno byc tak ze niemozna zakopac pod smieciami potworka zabitego
|
![]() |
![]() |
#145 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Imię: Royal Destu
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 56
|
![]() Ludzie od 3 dni nie moge sie wbic na tibie caly czas jest jeden blad canooot canot i cos tam wiecej nie moze sie polaczyc a kiedy bedzie moglo czy moze cos zle zainstalowane jes please
|
![]() |
![]() |
#147 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#148 |
Guest
|
![]() Czesc wam ziomki! Mieszkam w Anglii i wlasnie jestem w bibliotece z kompami i netem. Wszystko boloby ok gdyby nie to, ze sciagam Tibia 7.8 z tibia.com i po sciagnieciu i wlaczeniu nie moge sie zalogowac, bo pisze cos tam, ze "cannot to connection to serwer" czy jakos tak. Ludzie pomocy!!! Co mam zrobic?
|
![]() |
#149 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Juz go rozwiazałem trzeba: Kliknać prawym na ikonę i na właściwości Tam w punkcie docelowym dać spację i wpisać engine 0 Ostatnio edytowany przez Morego von Cuggen - 10-08-2006 o 14:40. |
|
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja juz nie moge na tibie wejsc od 4 dni bo wyskakuje mi to coonet to server login pomocy co zrobic
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Chojnów
Imię: Pogramca Wampirow
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Odpowiedział ktoś na mój post??.... Mi dalej tibia nie chodzi.... Help.... Error..error... a jak coś to macie gg i help..6722153
![]() Z góry dzeki ![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Kazordoon
Imię: Xenteks
Profesja: Knight
Gildia: Red Devision
Świat: Aldora
Skille: rosną
|
![]() Cytuj:
Jesli nei masz pacc to nei dojdziesz do liberty bay bo to jest miasto dla graczy pacc wiec jak chcesz sie tam dostac to kup pacca ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
|
![]() ludzie 5 dzien bez tibi pomocy ten canoot coonet a login server mnie wkurza
please piszcie na nr gg 7222676 ok |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Mi już Tibia chodzi ale Wasil jak chcesz moge ci pomuc wiem co to znaczy kiedy nie działa:/:/ A pacc mi nie potrzebny poprost wydałem wszystko na bluze Prosto. To jak coś to pisz na gg
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
|
![]() a gdy probuje wlaczyc przez neostrade to mi to wyskakuje "cannot find file "Tibia.dat" [error code 1] please reinstal the program" i dalej nie dziala prosze o pomoc
|
![]() |
![]() |
#156 |
Guest
|
![]() Halp przy włączaniu clienta pokazuje się > Video surface allocation failed. (Error Code 13) ...
|
![]() |
#157 |
Guest
|
![]() masz przestawione na Direxa 9.0 a widocznie go niemasz ^^ tez tak mialem i samo mi sie zmienilo :/ ale naszczescie mialem tibie zainstalowana na drugim kompie podmienilem klijenta i wszystko ok chodzilo
![]() @P.S niewiem co musisz zrobic zeby tobie dzialalo ![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() A mi teraz po całym ekranie wyskakują jakieś czarne chrost....I nie wiem co zrobić..Tylko jak jest ciemno to tylko wtedy a ja macro nie używam...Więc......... POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
|
![]() a jak probujue wlaczyc tibie przez neostrade-moj program to mi wyskakuje "Cannot find file "Tibia.dat". {error Code 1} please reinstal the program"
pomocy |
![]() |