Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 09-08-2006, 05:32   #1861
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole

Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Citek
Przeciez twojego druida jak sam mi napisales na msn zabil jakis palek ktorego ja nie znam i ktory nie jest czlonkiem ani WA ani Wanted.

Dla uwiarygodnienia sprawdzcie: Smiercionosny Druid

Yavi~ nie oczerniaj nas, bo teraz zrobiles z siebie idiote.

Co do ciebie kolego to jakis tydzien temu Wymar Hera~ pytal o ciebie czy ktos cie zna. Stajac w depo na ankh ublizales mu a teraz piszesz jakas brednie ze jestes niewinny Szczerze gdybym cie widzial tez zaczalbym cie bic nawet jesli nie bylbys w dofie - po prostu za to ze zachowales sie nie fair wobec mojego kolesia z gilidi.

Wanted malo tu zaglada bo na posta kazdej osoby od nas zostajemy zbesztani bredniami z dofu wiec po co tu pisac. Ja zerkne od czasu do czasu i napisze pare zdan. Moze dlatego ze wszystko tu traktuje z przymruzeniem oka

Pozdro,
Citek
Jak nie jak tak? Wczoraj Drazharm się przyznał że ten koles co mnie zbail to jego dobry przyjaciel i Hammpion ma płacić hahahahahahahahah.

Citek, Draz teraz szuka kasy wszędzie Każdy zabity przez 70+ neutralnego levela jest już jego wielkim przyjacielem xD
Retired.

Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 09-08-2006 o 05:35.
zeus1985 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-08-2006, 09:32   #1862
Ciri the Witcher
Zbanowany

Ciri the Witcher's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kamyxx
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nephilims
Domyślny

@ firanka, van

to jest juz lekka przesada, sam bylem ofiarą PA shanoza, ale nie plakalem, nie rozpisywalem sie na pare stron na forum. Zachowywalem to dla siebie i tyle, bo po co mieszac innych? Tak wiec prosze was, czasy PA sie koncza, co widac golym okiem. Shanoz i Sathan juz nie abussuja bo po co? I tak sa bogaci w przeciwienstwu od wanted. Teraz to wanted (glownie Draz) biega i zabija wszystkich za byle co. Np. mnie za to, ze sprzedawalem runa hegowi, co jest absurdem. Draz potrzeboje na AoL'e i blessy wiec bedzie bil wszystkich tak jak wczoraj. Zabil mnie i brata dalipiego ktory nie bral udzialu w wojnie.
Co bedzie jutro? Bedzie lal siostre od strony dziadka taty?
n/c
Ciri the Witcher jest offline  
stary 09-08-2006, 10:35   #1863
Dziub'ek
Użytkownik Forum

Dziub'ek's Avatar

Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Kazordoon

Domyślny

Skoro Defendersi deklaruja koniec PA i wlasnie z tym walcza... to moze byc tylko lepiej, dlaczego czepiacie sie tego co bylo?? skoro cos kiedys bylo nie oznacza ze bedzie teraz... ja mam tylko nadzieje ze heg i sandra beda na tyle silnymi dowodcami ktorzy powstrzymaja tych pod soba... a azura bedzie sie rozwijac
stary 09-08-2006, 10:42   #1864
Van ent
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 07 2006

Domyślny

Ciri the Witcher

Wiesz co??prawie Ci uwiezylem ze stahan jest taki dobry ;P a dzis bylem swiadkiem jak kazal placic kolesiowi za dopisek (bro to ingragorn).koles jest w neutralnej gildi. dof tez nie rusza neutralnych ludzi ??przeciez to ze jest jego bro nie oznacza ze jest w wojnie!!Do tego koles juz pisal ze zaplacil 5 bp uh a ten chce jeszcze wiec zostaw sobe te pogaduszki ze sathan to juz teraz nie kradnie bo jest bogaty!!widocznie jemu ciagle jest malo.....
P.S. Ja nie bronie draza ale to ze piszesz dobrze na sathana a oczerniasz draza to oczywiste bo jestes w dofie (choc co do draza to sie z toba zgadzam )
Van ent jest offline  
stary 09-08-2006, 11:50   #1865
Ciri the Witcher
Zbanowany

Ciri the Witcher's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kamyxx
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nephilims
Domyślny

Van

Wez ty mnie nie rozwalaj. Sam nie wiesz co ty piszesz, to Draz wczoraj zaczal klepac brata dalipiego ktory w koncu padl, to Draz mnie lal za nic,a nie sathan pozatym skoro Draz zaczal pkowac niewinnych z neutralnych gildii (bylem w vengeance gdy mnie zabil) to czemu my nie mielibysmy uwalic brata igragorna, pozatym lepiej zaplacic niz pasc :>. do tej pory nie ruszalismy czlonkow rodzin....

Ostatnio edytowany przez Ciri the Witcher - 09-08-2006 o 11:53.
Ciri the Witcher jest offline  
stary 09-08-2006, 11:50   #1866
Zielona Firanka
Użytkownik Forum

Zielona Firanka's Avatar

Data dołączenia: 13 02 2005

Domyślny

@ Ciri
Ja nie płączę z powodu PA od Shanoza, Sathana czy innych playerów, bo poprostu nie dane mi było tego doświadczyć! Słyszało się opowieści od znajomych, zresztą opowieści też bardzo luźne.

Heg i Sandra? Byliby dobrymi przywódcami. Jeśli każdemu podobało by się to, że na Azurze może być spokojnie. Ale to chyba oczywiste, że zawsze znajdą się jacyś buntownicy

Edit
@up again
Czyli zaczynacie robić to co Wanted, tak?

Ostatnio edytowany przez Zielona Firanka - 09-08-2006 o 11:51.
Zielona Firanka jest offline  
stary 09-08-2006, 12:20   #1867
Qual
Użytkownik Forum

Qual's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zielona Firanka
Edit
@up again
Czyli zaczynacie robić to co Wanted, tak?
Nie, nie zaczynamy robic tego co Wanted i dlatego pogadam z Sathanem, zeby tego wiecej nie robil, ale ludzie z dopiskiem "Protected by Drazharm, Gammbler, Dragoholikus" itp moga czuc sie zagrozeni poniewaz placac za protekcje wspomagaja Wanted, a my niestety takich podczas wojny sobie nie zyczymy.
Qual jest offline  
stary 09-08-2006, 12:47   #1868
Dziub'ek
Użytkownik Forum

Dziub'ek's Avatar

Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Kazordoon

Domyślny

To jest raczej zrozumiale
stary 09-08-2006, 13:18   #1869
Zielona Firanka
Użytkownik Forum

Zielona Firanka's Avatar

Data dołączenia: 13 02 2005

Domyślny

@Qual
A może poprostu stare DoF tego nie robi, a nowi członkowie robią? Nie zepsujcie tej gildii...
Zielona Firanka jest offline  
stary 09-08-2006, 14:41   #1870
Eldyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów

Imię: Shanoz
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

@Ciri the Witcher
Nie robilem na tobie pa bo mialem powod, nie pisalem dawaj armor albo padasz.

Co do Sathana i tego co dzis robil to ma racje wszyscy rl kumple kogos z wanted beda placic bez wyjatkow za to, ze caly sulechow byl hunted!
Wszyscy pro by ktos z wanted tez beda placic za pomoganie wanted bo z jakiegos powodu ten dopisek jest, zanim odszedlem z wanted biegalo z 30 osob pro by shanoz a teraz nie ma ani jednego czemu? wanted sie nimi zajelo.

Wczoraj zrobilem sobie liste osob huntowanych patrzylem kto online i commenty uzbieralo sie 15 osob, i to nie jest pa.
PA to jest podbieganie do goscia atakowanie go i krzyczenie dawaj armor albo padasz sz..mato.

A czy lepiej bedzie to nie zalezy od nikogo z was bo wy tylko piszecie pierdoly co sie bedzie dzialo zalezy od dofu i wanted.
stary 09-08-2006, 15:00   #1871
sqlee
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 08 2006

Domyślny

Ja na razie na tym serwerze jestem takim sobie nikim ale miałem już okazje spotkać i Sathana i Shanoza.
Sathana spotkałem tuż przed lub na samym początku wojny.
Zwróciłem się do niego o pomoc co prawda odmówił informując mnie ze jago protekcja kosztuje (jakoś mu sie nie dziwie) ale zrobił to cholernie kulturalnie i nie było żadnego straszenia.
A wczoraj zadarłem z noobkiem Shanoza i co i nic. Przeprosiłem i jakoś żyje nic mnie to nie kosztowało a do tego wywiązała się bardzo kulturalna i miła rozmowa.
Tak że albo wasze złe opinie o nich są mocno przesadzone albo DoF czyni cuda

A cylindry są ok. !!!
sqlee jest offline  
stary 09-08-2006, 15:08   #1872
Nosso Mc'Furry
Użytkownik Forum

Nosso Mc'Furry's Avatar

Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Iława

Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 81
Skille: 90/60
Poziom mag.: 18
Nosso Mc'Furry ma numer GG 8484666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dziub'ek
Skoro Defendersi deklaruja koniec PA i wlasnie z tym walcza... to moze byc tylko lepiej, dlaczego czepiacie sie tego co bylo?? skoro cos kiedys bylo nie oznacza ze bedzie teraz... ja mam tylko nadzieje ze heg i sandra beda na tyle silnymi dowodcami ktorzy powstrzymaja tych pod soba... a azura bedzie sie rozwijac

Dokładnie, to co było w tym momencie jest nie istotne, istotne jest to co będzie teraz. A napewno nie bedzie gorzej, niz teraz. Lepiej napewno.
stary 09-08-2006, 15:30   #1873
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole

Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sqlee
Ja na razie na tym serwerze jestem takim sobie nikim ale miałem już okazje spotkać i Sathana i Shanoza.
Sathana spotkałem tuż przed lub na samym początku wojny.
Zwróciłem się do niego o pomoc co prawda odmówił informując mnie ze jago protekcja kosztuje (jakoś mu sie nie dziwie) ale zrobił to cholernie kulturalnie i nie było żadnego straszenia.
A wczoraj zadarłem z noobkiem Shanoza i co i nic. Przeprosiłem i jakoś żyje nic mnie to nie kosztowało a do tego wywiązała się bardzo kulturalna i miła rozmowa.
Tak że albo wasze złe opinie o nich są mocno przesadzone albo DoF czyni cuda

A cylindry są ok. !!!
No ba Są ok i to jeszcze jak xD
Retired.
zeus1985 jest offline  
stary 09-08-2006, 17:19   #1874
Grebol
Użytkownik Forum

Grebol's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz

Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eldyn
@Ciri the Witcher
Nie robilem na tobie pa bo mialem powod, nie pisalem dawaj armor albo padasz.

Co do Sathana i tego co dzis robil to ma racje wszyscy rl kumple kogos z wanted beda placic bez wyjatkow za to, ze caly sulechow byl hunted!
Wszyscy pro by ktos z wanted tez beda placic za pomoganie wanted bo z jakiegos powodu ten dopisek jest, zanim odszedlem z wanted biegalo z 30 osob pro by shanoz a teraz nie ma ani jednego czemu? wanted sie nimi zajelo.

Wczoraj zrobilem sobie liste osob huntowanych patrzylem kto online i commenty uzbieralo sie 15 osob, i to nie jest pa.
PA to jest podbieganie do goscia atakowanie go i krzyczenie dawaj armor albo padasz sz..mato.

A czy lepiej bedzie to nie zalezy od nikogo z was bo wy tylko piszecie rzodkiewka jest supery co sie bedzie dzialo zalezy od dofu i wanted.

Wy sami szukacie powodu do ubica kogos poprostu. zal.pl
Ehem... Nie przejmiecie tego serva Rozpisujecie sie jak by był wasz a daleko do tego jeszcze.

Wasza pewnosc jest dla Was zagładą.
Dzisiaj, 17:19 #425
xBardolekx
ok panowie to ja zapominam o carlin.pl..
Grebol jest offline  
stary 09-08-2006, 18:35   #1875
123
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 05 2004

Domyślny

Popieram Shanoza jak był on hutned to all co imeli pro by Shanoz albo Sathan mieli hunta w tym ja, to czemu teraz nie mają mieć hunta osoby, które maja napisane pro by Gammbler czy Drazharm(to są przykłady tylko).
stary 09-08-2006, 19:21   #1876
Bibibube
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 07 2006

Domyślny

Kto raz dorwal sie do tibijskiego koryta wladzy, bedzie marzyc by z niego zrec znowu i znowu. Kto raz posmakowal latwosci "zarabiania" na pa i pk, bedzie do tego wracal, tym bardziej bedac u koryta. Roznia sie tylko argumenty jakie sie wymysla, by ten sposob gry tlumaczyc.
Bibibube jest offline  
stary 09-08-2006, 19:26   #1877
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 111
Cors Ent ma numer GG 2525795
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bibibube
Kto raz dorwal sie do tibijskiego koryta wladzy, bedzie marzyc by z niego zrec znowu i znowu. Kto raz posmakowal latwosci "zarabiania" na pa i pk, bedzie do tego wracal, tym bardziej bedac u koryta. Roznia sie tylko argumenty jakie sie wymysla, by ten sposob gry tlumaczyc.
na pierwszy rzut oka widac ze nigdy nie byles przy korycie
i ze nawet nie masz pojecia jak to koryto wyglada

wogle troche smieszne sie to robi
tworzycie takie ideologie w miejscu gdzie ich kompletnie nie ma
Cors Ent jest offline  
stary 09-08-2006, 19:50   #1878
Bibibube
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 07 2006

Domyślny

Ty byles, ale jak cie odsunieto, del byl.Teraz znow bedziesz, gra ma sens.
Bibibube jest offline  
stary 09-08-2006, 21:10   #1879
Eldyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2005

Imię: Shanoz
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

@Grebol
Malo wiesz.

A co do PA co lepsze jezeli dof wygra nikt nie bedzie robil pa, z starego dofu nikt nigdy nie robil PA a z nowych czlonkow tylko 3 osoby robily PA.
W wanted jest 45 pasozytow z ktorych kazdy robil, robi i bedzie robil PA.

Ludzie ktorzy chca uniknac teraz pa przez wanted nie powinny odwiedzac ank i darashi tam czesto sie poruszaja hieny.
stary 09-08-2006, 21:36   #1880
Mrok
Użytkownik Forum

Mrok's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2006

Świat: azura
Mrok ma numer GG 2564706
Domyślny

Hahahah DoF nię będzie PA robił.Kramzoh członek DoF.Oraz swoim PK charem w Bojo Team o nicku Hasek,nalej wina.I można by było wymieniać.A z czego co ja wiem Drazharm i inni z wanted mucili takich gnoji.Zauroczcie się w nową ekipe DoF. Ja się tam nie boje noobków z BT,ale jest mi żal tych noobków co padaja przez nich i uciekaja na inne serwery.A właśnie za rządów DoF istniało BT.

Dla tych co nie wiedzą co to Bojo Team.Jest to gildia ludzi którzy nie potrafią grać w gre Tibia.I okupili miasto Kazordoon.Członków Bojo Team jest tyle ile w kopalniach dwarfuw czyli dużo.Jest to gildia pk co ciągle robią PA,są bezlitośni,potrafią ubic 50 levelowca.Ubijesz choć 1 członka z BT zaraz się loga Kiksu i masz pozamiatane.A Sandre czy Hega nie będzie interesować żadne Bojo Team.

HAIL Bojo Team

Ostatnio edytowany przez Mrok - 09-08-2006 o 21:41.
Mrok jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania