![]() |
#1861 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Citek, Draz teraz szuka kasy wszędzie ![]()
I was Playing in memory of old times. I was Playing in memory of old friends. I was Playing in memory of old memories. Retired. Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 09-08-2006 o 05:35. |
|
![]() |
|
![]() |
#1862 |
Zbanowany
|
![]() @ firanka, van
to jest juz lekka przesada, sam bylem ofiarą PA shanoza, ale nie plakalem, nie rozpisywalem sie na pare stron na forum. Zachowywalem to dla siebie i tyle, bo po co mieszac innych? Tak wiec prosze was, czasy PA sie koncza, co widac golym okiem. Shanoz i Sathan juz nie abussuja bo po co? I tak sa bogaci w przeciwienstwu od wanted. Teraz to wanted (glownie Draz) biega i zabija wszystkich za byle co. Np. mnie za to, ze sprzedawalem runa hegowi, co jest absurdem. Draz potrzeboje na AoL'e i blessy wiec bedzie bil wszystkich tak jak wczoraj. Zabil mnie i brata dalipiego ktory nie bral udzialu w wojnie. Co bedzie jutro? Bedzie lal siostre od strony dziadka taty? n/c |
![]() |
![]() |
#1863 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Kazordoon
|
![]() Skoro Defendersi deklaruja koniec PA i wlasnie z tym walcza... to moze byc tylko lepiej, dlaczego czepiacie sie tego co bylo?? skoro cos kiedys bylo nie oznacza ze bedzie teraz... ja mam tylko nadzieje ze heg i sandra beda na tyle silnymi dowodcami ktorzy powstrzymaja tych pod soba... a azura bedzie sie rozwijac
#1864 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2006
|
![]() Ciri the Witcher
Wiesz co??prawie Ci uwiezylem ze stahan jest taki dobry ;P a dzis bylem swiadkiem jak kazal placic kolesiowi za dopisek (bro to ingragorn).koles jest w neutralnej gildi. dof tez nie rusza neutralnych ludzi ![]() ![]() ![]() P.S. Ja nie bronie draza ale to ze piszesz dobrze na sathana a oczerniasz draza to oczywiste bo jestes w dofie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1865 |
Zbanowany
|
![]() Van
Wez ty mnie nie rozwalaj. Sam nie wiesz co ty piszesz, to Draz wczoraj zaczal klepac brata dalipiego ktory w koncu padl, to Draz mnie lal za nic,a nie sathan pozatym skoro Draz zaczal pkowac niewinnych z neutralnych gildii (bylem w vengeance gdy mnie zabil) to czemu my nie mielibysmy uwalic brata igragorna, pozatym lepiej zaplacic niz pasc :>. do tej pory nie ruszalismy czlonkow rodzin.... Ostatnio edytowany przez Ciri the Witcher - 09-08-2006 o 11:53. |
![]() |
![]() |
#1866 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
|
![]() @ Ciri
Ja nie płączę z powodu PA od Shanoza, Sathana czy innych playerów, bo poprostu nie dane mi było tego doświadczyć! Słyszało się opowieści od znajomych, zresztą opowieści też bardzo luźne. Heg i Sandra? Byliby dobrymi przywódcami. Jeśli każdemu podobało by się to, że na Azurze może być spokojnie. Ale to chyba oczywiste, że zawsze znajdą się jacyś buntownicy ![]() Edit @up again Czyli zaczynacie robić to co Wanted, tak? Ostatnio edytowany przez Zielona Firanka - 09-08-2006 o 11:51. |
![]() |
![]() |
#1867 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Mexenoth Strastin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1868 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Kazordoon
|
![]() To jest raczej zrozumiale
#1869 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
|
![]() @Qual
A może poprostu stare DoF tego nie robi, a nowi członkowie robią? Nie zepsujcie tej gildii... |
![]() |
![]() |
#1870 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @Ciri the Witcher
Nie robilem na tobie pa bo mialem powod, nie pisalem dawaj armor albo padasz. Co do Sathana i tego co dzis robil to ma racje wszyscy rl kumple kogos z wanted beda placic bez wyjatkow za to, ze caly sulechow byl hunted! Wszyscy pro by ktos z wanted tez beda placic za pomoganie wanted bo z jakiegos powodu ten dopisek jest, zanim odszedlem z wanted biegalo z 30 osob pro by shanoz a teraz nie ma ani jednego czemu? wanted sie nimi zajelo. Wczoraj zrobilem sobie liste osob huntowanych patrzylem kto online i commenty uzbieralo sie 15 osob, i to nie jest pa. PA to jest podbieganie do goscia atakowanie go i krzyczenie dawaj armor albo padasz sz..mato. A czy lepiej bedzie to nie zalezy od nikogo z was bo wy tylko piszecie pierdoly co sie bedzie dzialo zalezy od dofu i wanted.
#1871 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
|
![]() Ja na razie na tym serwerze jestem takim sobie nikim ale miałem już okazje spotkać i Sathana i Shanoza.
Sathana spotkałem tuż przed lub na samym początku wojny. Zwróciłem się do niego o pomoc co prawda odmówił informując mnie ze jago protekcja kosztuje (jakoś mu sie nie dziwie) ale zrobił to cholernie kulturalnie i nie było żadnego straszenia. A wczoraj zadarłem z noobkiem Shanoza i co i nic. Przeprosiłem i jakoś żyje nic mnie to nie kosztowało a do tego wywiązała się bardzo kulturalna i miła rozmowa. Tak że albo wasze złe opinie o nich są mocno przesadzone albo DoF czyni cuda ![]() A cylindry są ok. !!! |
![]() |
![]() |
#1872 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Iława
Stan: Zbanowany
Imię: Nosso Mc'Furry
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 81
Skille: 90/60
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
Dokładnie, to co było w tym momencie jest nie istotne, istotne jest to co będzie teraz. A napewno nie bedzie gorzej, niz teraz. Lepiej napewno.
![]() |
![]() |
#1873 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1874 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
Wy sami szukacie powodu do ubica kogos poprostu. zal.pl Ehem... Nie przejmiecie tego serva ![]() Wasza pewnosc jest dla Was zagładą.
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
|
![]() |
![]() |
#1875 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
![]() Popieram Shanoza jak był on hutned to all co imeli pro by Shanoz albo Sathan mieli hunta w tym ja, to czemu teraz nie mają mieć hunta osoby, które maja napisane pro by Gammbler czy Drazharm(to są przykłady tylko).
#1876 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2006
|
![]() Kto raz dorwal sie do tibijskiego koryta wladzy, bedzie marzyc by z niego zrec znowu i znowu. Kto raz posmakowal latwosci "zarabiania" na pa i pk, bedzie do tego wracal, tym bardziej bedac u koryta. Roznia sie tylko argumenty jakie sie wymysla, by ten sposob gry tlumaczyc.
|
![]() |
![]() |
#1877 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Cytuj:
i ze nawet nie masz pojecia jak to koryto wyglada wogle troche smieszne sie to robi tworzycie takie ideologie w miejscu gdzie ich kompletnie nie ma |
|
![]() |
![]() |
#1878 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2006
|
![]() Ty byles, ale jak cie odsunieto, del byl.Teraz znow bedziesz, gra ma sens.
|
![]() |
![]() |
#1879 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Imię: Shanoz
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @Grebol
Malo wiesz. A co do PA co lepsze jezeli dof wygra nikt nie bedzie robil pa, z starego dofu nikt nigdy nie robil PA a z nowych czlonkow tylko 3 osoby robily PA. W wanted jest 45 pasozytow z ktorych kazdy robil, robi i bedzie robil PA. Ludzie ktorzy chca uniknac teraz pa przez wanted nie powinny odwiedzac ank i darashi tam czesto sie poruszaja hieny.
#1880 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Świat: azura
![]() |
![]() Hahahah DoF nię będzie PA robił.Kramzoh członek DoF.Oraz swoim PK charem w Bojo Team o nicku Hasek,nalej wina.I można by było wymieniać.A z czego co ja wiem Drazharm i inni z wanted mucili takich gnoji.Zauroczcie się w nową ekipe DoF. Ja się tam nie boje noobków z BT,ale jest mi żal tych noobków co padaja przez nich i uciekaja na inne serwery.A właśnie za rządów DoF istniało BT.
Dla tych co nie wiedzą co to Bojo Team.Jest to gildia ludzi którzy nie potrafią grać w gre Tibia.I okupili miasto Kazordoon.Członków Bojo Team jest tyle ile w kopalniach dwarfuw czyli dużo.Jest to gildia pk co ciągle robią PA,są bezlitośni,potrafią ubic 50 levelowca.Ubijesz choć 1 członka z BT zaraz się loga Kiksu i masz pozamiatane.A Sandre czy Hega nie będzie interesować żadne Bojo Team. HAIL Bojo Team
Nigdy nie mów nigdy Ostatnio edytowany przez Mrok - 09-08-2006 o 21:41. |
![]() |