|
Notki |
Poradniki Poradniki napisane przez użytkowników forum. Podfora : Wasze propozycje poradników ; Poradniki archwialne; Poradniki nie związane z Tibią |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#461 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aho
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 79/79
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Poradnik naprawde bardzo dobry gratulacje. Sam natrenowalem sie juz sporo i bardzo duzo rzeczy sie zgadza z tym co jest w nim napisane ale nie wszystkie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#462 |
Użytkownik Forum
|
![]() witam gram Druidem i mam problem chcialbym sie dowiedziec jak najszybciej nabic wysoki mlvl
![]() |
#463 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: na południu polski
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
Świat: Gułardja :B
![]() |
![]() Cytuj:
skad ci wezma magic sworda? lol nie uzywaja giant sworda na zdjeciu 114 lvl uzywa bright i giant sworda Magic sword nie wypada z potworow nie ma go na qeusscie mozna tylko od gm dostac za jakiegos buga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Guest
|
![]() Gratz
Naprawde dobry trainer-musze skorzystać. Pozdro Arcanus |
![]() |
![]() |
#465 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Stan: Niegrający
Imię: Ariok Skalpel
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Łi Ran id!
Świat: Elysia
Poziom: 217
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#466 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Żywiec
![]() |
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez BlackIce - 10-08-2006 o 18:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Guest
|
![]() Hahaha dobry poradnik tak trzymac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Witam
Mam pewien problem nie wiem czym to jest spowodowane ale moje skille dziwnie wolno rosnom .......napewno udezam tak z 2 razy na minute ....skilluje z 2 monsterkami.....chodze z najelpszym shieldam jakim mam...wydaje mi sie ze wszystko w jak najleszym porzadeczku ![]() p set,dark helmet,dwarwen shield (jak do skillwanie jak do noramlnego noszenia) spike sword ...knife (do skilowania) i jeszcze cos dodam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Guest
|
![]() ja skilluje knightem na rotach gdzies do okolo 50 moze 55 potem slimy do 75-80
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Oława
Imię: Yoshimatsu
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Raynold za ten poradnik masz u mnie 6+
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez mavi313 - 12-08-2006 o 02:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Lokacja: Plock
Imię: Yanilix
Świat: Candia
Poziom: 110
|
![]() Ja mam problem z tym defem cos bardzo wolno rosnie
to jest awans z 61 na 62 defa 09:26 You advanced in shielding. a ten z 62 na 63 16:42 You advanced in shielding. Zobaczcie ile czasu to zajelo;/ Trenie z dwarfami i ciagle biją dwa Zajeło to prawie 7h a w poradniku jest okolo 4h. 4,5h Czy to tak powinno dlugo rosnac?, bije z sickle i przebijam sie cześciej niz 30 chmurek to dobrze czy zle? |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Stalowa Wola
|
![]() ok, dzieki mavi za motywacje
![]() ![]()
![]() |
#473 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Imię: Akhel Cimirus
Gildia: Alliance of Trust
Poziom: 30
Skille: 67/67
![]() |
![]() z jakimi skilami isc na zerka knightem ???
![]()
![]() |
#474 |
Guest
|
![]() bardzo dobry poradnik. naprawde zbiór niezłych informacji.
gram od niedawna i bardzo mi pomógł w zrozumieniu schematu treningu. Teraz skille rosną ![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Imię: Akhel Cimirus
Gildia: Alliance of Trust
Poziom: 30
Skille: 67/67
![]() |
![]() ten poradnik coraz bardziej mi pomaga , gram od jakis 4-5 miesiecy
i na poczatku nie wiedzialem ze trza skilowac dopiero jak przeczytalem ten artykul to zaczalem skilowac (czytalem na poczatku wakacji) od tamtej pory skiluje i sa efekty - doskilowalem okolo 30 poziomow !!! jest fajnie i nadal skiluje WIELKIE DZIEKI ![]() ![]() ![]()
![]() |
#476 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2006
|
![]() Ja w treningu nie licze zadnych blod hitow, chmurek czy gwiazdek czy co tam jeszcze jest...
poprostu biore najslabsza broń jaka jest dostępna w grze (knife - dla nie doświadczonych) ołowek i kartke. I zaczynam trening o godzinie dajmy na to 9:00 z ustawionym offensive fighting spisuje na kartce ile procent mi brakuje do pelnego skila (dajmy na to do skila 65) godzina 9:00 69% brakuje do skila 65 godzina 9:30 62% brakuje, czyli wychodzi ze w 30 minut przybyło mi do zakończenia 56 skila 7% nastepnie spisuje znowu godzine i skiluje z ustawionym balanced fighting 9:30 62% 10:00 58% czyli na pół godziny robie 4 % Z tego wynika że lepiej trenować na offensive fighting. Tym sposobem można sobie nawet obliczyć w przyblizeniu ile będzie sie trenowało z dokładnością do pół godziny... nie licząc czasu łażenia za jedzeniem. I TUTAJ KAŻDY POWINIEN SAM SOBIE ZNALEŹĆ OPTYMALNY TRENING ! Ale w miare wyższego skila, zauważyłem po sobie, że za szybko zacząłem zabijać potworki... i w sumie zabijałem i stałem jak knypek... Dlatego z wyższym skilem już nie trenowałem na offensive tylko już na balanced. Mój trening wyglądał tak... Na samym początku trenowałem na wszystkim... bo za słaby byłem na rootwormy. Roty zaczęły sie chyba od 40 skila, (dokładnie nie pamiętam czy był to skil 40 bo było to daaawno temu :-)) potem od 50 dwarfy od 65 wskoczyłem na slimy - teraz mam skil 69/69 i trenuje na balanced bo gdy dam na offensive to trace za dużo życia... Koniec kropka, czytając reszte porad wkładam sobie je w buty. Tylko biore kartke i mieże ile procent mi w 30 minut przybędzie do pełnego skila - ot cała zawiła teoria |
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Łazy
Imię: Xanti Askar
Świat: Selena
Poziom: 18
Skille: 58/58
Poziom mag.: 3
|
![]() Bardzo fajny poradnik
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Guest
|
![]() mam 10 level skile 40 40 i nie wim na czym expic oraz w jakis zeczach pomuscie plz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Lubaczów ;]
Imię: Aneczka Master
Profesja: Sorcerer
Gildia: Demony
Świat: Harmonia
Poziom: 26
Skille: 22
Poziom mag.: 26
![]() |
![]() Mam pytanie : mam 9 level ;p ( na tej postaci ) . po raz 1 gram knightem . i chciałabym się spytać . czy jak będę skllować na więcej potworków to szybciej mi będą rosły skile ? bo mam skile 36/36 i trenie na frost trollach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2005
Świat: Berylia
Poziom: 100
Skille: 80/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Czytales pierwszy post w tym temacie ?
|
![]() |
![]() |