![]() |
#561 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na emeryturze
Imię: Tyb
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 56
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 6
|
![]() Pawlon widze ze jestes nie kulturalny i nie odpowiadasz na pytania
![]() |
#562 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#563 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Osiril
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 32
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Przekop ten temat, a sie dowiesz kim jest Pawlon... A zreszta po co Ci to wiedziec? Mozesz byc pewien ze jest w samym srodku tej wojny i to powinno Tobie wystarczyc... |
|
![]() |
![]() |
#564 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 1+
|
![]() Ehh czy wy "Polacy" nie mozecie tego zrozumiec ze to jest wojna? (mowie tu to gildii NR) , jak mozecie takie bzdury pisac ze pomagaliscie tylko swojemu koledze , przeciez on wyszedl z gildii waszej i dolaczyl do wojny wiec nie pchajcie za przeproszeniem swojej dupy tam gdzie nie trzeba bo wasze argumenty sa gowno warte ze pomagaliscie koledze. TO JEST WOJNA ! Niech ktos z was jeszcze raz sprobuje pomoc swojemu koledze to bedziecie tego zalowac
|
![]() |
![]() |
#565 |
Użytkownik Forum
|
![]() anevarix zadeklarowal sie na forum.tibia.com ze jego gildia bedzie neutralna i mam nadzieje ze tak zostanie
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tragicall
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Mam prośbę do was pierzmy swoje brudy na tym forum, aby respektu nie tracić w oczach innych nacji. Zadbajmy trochę o swój wizerunek, bo nikt za nas tego nie uczyni.
Anevarix mam nadzieję, że następnym razem przemyślisz sprawę zamiast obrażać na międzynarodowym forum. Nie mieszaj jednego forum z drugim. Respect... Ostatnio edytowany przez Tragicall - 10-08-2006 o 18:14. |
![]() |
![]() |
#567 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Ja twierdze ze ane~ chcialby sie wykazac ze pomogl Aylithie jak ten byl trapniety by w przyszlosci jak hwl bedzie juz bez zadnego zagrozenia miec u niego plecy ![]() Szkoda ze to zalosne mzonki dziecka, ktore samo nic na tym serwerze nie znaczy..(niech przypomne sobie kto najglosniej krzyczal ze dominion wygra i sie nie poddaja..? jakies sugestie?-.^.. mmmm nikt nie wie?? mala dac podpowiedz?? ok ![]() ![]() Mam dalej ciagnac temat?-.^ NR- Ile wam tlumaczyc ze skoro lider zaczyna atakowac playerow walczacych o swoj spokoj gdyz zostali sila wciagnieci do wojny, to rowniez wypowiada im wojne kopiac lezacego i tak juz neutral guilda...-.- @Anevarix- Obys mial sie malpeczko na bacznosci bo za tego bolca co nie jednemu z nas sypnales bysmy mieli pz szybko ci sie nazbieralo ![]() Powtarzam jeszcze raz: Nie my chcielismy wojny, wladzy na serwerze, pieniedzy za free...!! Chcielismy spokoju i radosci z gry z przyjaciolmi!! Zostalo nam to odebrane ![]() Jako zdesperowani(tak dobrze widzicie- ZDESPEROWANI)mamy zamiar walczyc o prawo do czerpania przyjemnosci z tibii, na ktora wiekszosc z nas poswiecila wiele miesiecy jezeli nie lat!! P.S.Chcieliscie walczyc z Hwl przeciw komus? macie szanse.. obyscie za szybko od noob charow nie padali a jezeli juz to chociaz nie noscie aoli ![]() Over and out! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#568 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Hybrid
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
|
![]() A ja powiem tylko tylko że wczoraj złamałem ręke (prawą i jestem praworęczny) i dzisiejsza gra była dla mnie masakrą.
Co do Aylithy to przestańcie traktować tą głupa gierke tak na serio. Znamy sie z Ayl~~ już długo a to że dołączył do HWL to jego wybór. Tak samo jest w wojnie, i mimo że po przeciwnej stronie to nie będe miał do niego żalu jak np. to on złapie na mnie fraga. Dajcie ludziom spokojnie grać i decydować o tym co robią a ja jestem przekonany że mimo iż teraz kilka osób jest moim "wrogiem" to nadal możemy normalnie rozmawiać a po wojnie to już wogóle all wróci do normy. ![]() Co do anevarixa to nie chce go bronić ale wiem że ludzie czasem są ważniejsi niż gildia co własnie zrobił anev pomagając. I nie mówcie że zaczął asslicking po dołączeniu Aylithy do HWL bo oni już przedtem bardzo dobrze sie znali. |
![]() |
![]() |
#569 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zostawcie Aylithe.. my tez musielismy sobie kilka rzeczy wyjasnic i to ze jest w HWL wcale nie znaczy ze otwierajac channel z nim beda leciec same slowa uwazane za wulgarne |
|
![]() |
![]() |
#570 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
|
![]() Cytuj:
20:27 Wuju'tos [9]: Szukam osoby chetnej do hakowania!60% pienidzy ze sprzedazy eq n a allegro!msg me! |
|
![]() |
![]() |
#571 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @PN
Czy myslelisciecie o zasileniu swoich szeregów ludźmi z Strugglers? Ostatnio edytowany przez Pawio - 10-08-2006 o 21:10. |
![]() |
![]() |
#572 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu
Imię: Soul of the death Dragon
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
|
![]() PN to gildia przyjaciol wiec po co im ludzie z strugglers i tak juz walcza po jednej stronie
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() A co do tego pz... To sie Anevarix nie popisal/a... Ja jak latalem z 10 membersami od patsow, kiedys na plecach, to padlem dopiero po 5h uhania (niestety sie skonczyly uhy)... Wiec wszystko zalezy od Ciebie, a nie od ilosci wrogow. !!
![]() Hehe.. ciekawe co ta wojna nowego wniesie na server... Pokoju to na galanie nie bylo dluzej niz na kilka miechow ;/ |
![]() |
![]() |
#574 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Hybrid
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
|
![]() Hehe co do struggers/dominion to są 3 podstawowe drogi jakimi mówią że pójda:
1. Metoda "na Corlica" czyli nie logujemy sie kilka miechów, mamy wszystko w du*** i czekamy na jakaś wojne za kilka miechów między zupełnie nowymi gildiami by wrócić na galane jako neutral. 2. Metoda "na Jana" czyli logowanie i jakaś akcja jak na przykład dzisiaj i chęc zdobycia chociaż fraga. mimo że siły na to nie wskazują. 3. Metoda "paymenta" płacenie po raz kolejny za wolność po 400-500k i myśl że już wszystko jest ok i że jesteśmy już wolni i zaje**ści. Co do całej wojny to zbierając all informacje dopiero koło września będzie dokładnie wiadomo kto gra, kto zmienił server i kto będzie walczył gdyż większość poprostu ma wakacje ![]() Jeśli chodzi o łączenie gildii to jeszcze można poczekać aż HWL narobi sobie wrogów jak np. CoO albo Dwarfhood? Kto wie ale ja bym sie nie zdziwił ![]() Btw. Pozdro dla all czytających ten temat i dla zioma Pawlona którego tak lubie ![]() |
![]() |
![]() |
#576 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#577 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja
Imię: Qreew
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: -
Poziom mag.: -
|
![]() a mnie nike nie pozzdowi?
![]() |
![]() |
![]() |
#578 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() Cytuj:
tylko "cham" pije sam xD
![]() |
#579 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2006
|
![]() @Agusia
Tak ciezko jest zrozumiec ze pomagajac mu ingerujecie w nasze dzialania wojne? Nie wazne czy jest waszym kolega czy nie, sam dobrowolnie dolaczyl do HWL. Czyli wybral co chcial. Juz pomijajac temat jego asslickerstwa. @Anevarix Mozna prowadzic dyskusje bez wzajemnego obrazania sie. Zarowno tutaj jak i na tibia.com, ale coz jak sie nie ma argumentow, ida obelgi w ruch. Pozatym ja was naprawde nie rozumiem, najpierw walczycie przeciwko HWL, (Hail Dominiom till The End!) potem im sie splacacie a teraz im pomagacie ![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja
Imię: Qreew
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: -