| 
 | |||||||
| Notki | 
| Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #162 | 
| Guest Posty: n/a | Uptade bardzo mi się spodobał a szczególnie to że można na hotkeyach używać runek   Co do oufitów są bardziej kanciaste ale mogą być  \Ogólnie O.K\ | 
|  | #163 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 28 06 2006 Posty: 6 | Czy ten update pozwoli użytkownikom free account podrzóżować statkiem??          | 
|  | 
|  | #164 | 
| Użytkownik forum | ello mam jeden problem z tibią a dokładniej niechce mi sie włączyc bo wyskakuje bląd: VIDEO SURFACE ALLOCATION FAILED (ERROR code 13) PLEASE CHOOSE ANTONER VIDEO GRAPHICS MODE moze ktos mi pomoze jak cos to pisac na GG lub e-maila GG: 2244618 e-mail: [email protected] , [email protected]    | 
|  | 
|  | #165 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 06 2006 Posty: 43 Stan: Niegrający Imię: nowy świat pvp :> Profesja: Elite Knight Gildia: nowy świat pvp :> Świat: nowy świat pvp Poziom: 999 Skille: 999/999 Poziom mag.: 99 | New server kiedy bedzie  oczywiscie PVP bo PVP ROx  xDDDDDDDDDDDD 
				__________________ NOWY SERVER PVP !!!!!!!!! | 
|  | 
|  | #166 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 01 09 2006 Lokacja: Venore Posty: 8 Profesja: Knight Świat: Jamera Poziom: 41 Skille: 80/80 Poziom mag.: 5   | rozmieszaja mnie ludzie co pisza ze teraz nie bedzie miala sensu gra knightem-.-...blokowanie za darmo itp. przeciez jak idziemy z shooterem na party to tak samo i my mozemy otworzyc cialo czyli to z otwieraniem ciala to jest najlepsza rzecz jaka cipsoft mogl zrobic BRAWO przynajmniej zaden noob nie bedzie krasc loota.. | 
|  | 
|  | #167 | 
| Guest Posty: n/a | jak ci nie sciąga sie tibia to ja sobie nagraj najlepiej na plytke DVD    | 
|  | #168 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 30 08 2003 Posty: 14 | 08:44 You see sniper gloves. It weighs 4.00 oz. They are the pride of the paladin guild. Ktoś wie co to jest i do czego służy? Ostatnio edytowany przez gargin - 12-09-2006 o 10:08. | 
|  | 
|  | #169 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 10 2005 Lokacja: K-g Posty: 272 | to jest jeden z addonów do outfita paladina poszukaj dobrze na forum a znajdziesz o tym zapewne kilka tematów  
				__________________  Pozdro & poćwicz!  Ten podpis jest trochę głupi, więc pewnie go nie będzie... Heh...albo wiecie co... Nie będzie go... Bo właśnie go przeczytaliście. | 
|  | 
|  | #170 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 11 2004 Lokacja: Ruda       Śląska Posty: 612 Stan: Niegrający | Cytuj: 
 | |
|  | 
|  | #171 | 
| Guest Posty: n/a | Dla mnie gites   fajne outfity (niektore) pacc... reszta dla facc taka sobie... ogolnie spoko  |