![]() |
#601 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() nono, gratuluje wszystkim
![]() ![]() porcja ssków ode mnie ![]() no w sumie to nie porcja tylko dwie fotki z awansami ale co tam ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam, Suv~
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#602 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Imię: Czubak Master
Profesja: Sorcerer
Poziom: 13
Poziom mag.: 4
|
![]() Gratz Suv~ twoje screeny daja mi motywacje żebym i ja wklejał a wiec screen
![]() :> Potem wam wkleje tu mój nowy zakup. |
![]() |
![]() |
![]() |
#603 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
Poki co wklejam to -.- ![]() Ostatnio edytowany przez Szaryy - 10-08-2006 o 13:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() W drodze na demony...
![]() Probka umiejetnosci demona i moich sdkow :> ![]() Poraz kolejny jakies sd ![]() W oczekiwaniu na respa... ![]() I to juz ostatni ss, z demonow ![]() Na koniec wreszcie jakis loot z necro, a kasa teraz bardzo sie przyda. ![]() Tak btw. loot z demonow to demon shield, dlugo tam nie siedzielismy, jakies 5bp sd poszlo, mam nadzieje, ze nastepnym razem bedzie lepiej. Teraz wojna, na razie malo interesujaca wiec nie ma z czego fotek wrzucac, depo chyba wszycy dobrze znaja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2006
Lokacja: Warszawa
|
![]() Heya,
52lvl na guardach. Szczerze polubilem tutaj gaurdy, na isarze w tym samym cavie robilem max 20k a tutaj dochodzi do 30 ![]() ![]() A tutaj, moj pikny addon ![]() ![]() gl Ostatnio edytowany przez Arncerion - 10-08-2006 o 18:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Użytkownik Forum
|
![]() gratz addona
![]() Konzbi, mam takie pytanie tylko...po co pomagac komus, kto sam nie walczy ? Tak czy siak nie pomozemy, bo chcemy pozostać neutralni, ale czego wy oczekujecie ? Wspólnego campienia pz ? ![]() ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() szkoda tylk oze kuci kucinas zachecalo do wojny... ty ... nigdy wma tegi nie zapomne :*
|
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Tarnów
Imię: Gryka the Slayer
Profesja: Knight
![]() |
![]() najpierw exori jakiegos low lvla
![]() ![]() pozniej distansik ![]() i minute pozniej cos nudnego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#610 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Imię: Master Aparatka
Gildia: Only for the weak
Poziom: 42
Skille: 71/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() I znowu lvl tym razem 23
![]() ![]() ~66~ shielding ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Master Aparatka - 11-08-2006 o 12:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Użytkownik Forum
|
![]() wkleilbym i swoia historie gry na obsidi ale nie wiem jak sie wkleia sccreny
![]() ![]() ![]()
01:20 Nitop [141]: fakt ![]() 01:20 Nitop [141]: z krakowa wrocilem dzisiaj 01:20 Nitop [141]: musialem zalogac bo telepalo mnie juz 01:20 Nitop [141]: xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Świat: Askara
|
![]() Sciagasz taki programik o nazwie Uo Screenshot Utility i robisz screena i wtedy wchodzisz przykladowo na imageshack.us i tak uploadujesz screena i bierzesz link
z dopiskiem "Hotlink for forums (1)" i kopiujesz link i wklejasz proste. |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szary tak to opisałeś, że nawet ja sie pogubiłem
![]() Kuan, http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=68289 Przyklejone i nie widzisz ? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Gliwice
Gildia: -.-
Poziom mag.: :(
![]() |
![]() Ja tez sie pogubilem.
Kuan@ Czemu mielibysmy cie od noobów wyzywać? ![]() Tutaj levelik: ![]() [ Ostatnio edytowany przez ....::::Matek::::.... - 11-08-2006 o 19:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Użytkownik forum
|
![]() To ja też coś wkleje.
![]() I kilka starszych SS ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Van'Rusty - 11-08-2006 o 19:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Tarnów
Imię: Gryka the Slayer
![]() |
![]() Gz dla nirolka (dawaj do 100)
A teraz cos specjalnego THE OLD WIDOW najpierw ludzie sie zbieraja (azared juz se z nia biega ![]() ![]() pozniej juz sie elta zleciala ![]() a tu juz nasza kochana przyszla ![]() ![]() tutaj azaredowi zachcialo sie dalej biegac wiec old widow walnol pare szalonych bonkow ![]() tutaj czekamy az azared lurnie jeszcze raz ![]() wnerwiony zabawa azareda postanowilem lurnac widowa z pomoca 2 noob charow. efekt? sami zobaczcie na hity ![]() ![]() a nastepnie (po moim ropnieciu, po ktorym zostalo mi 20 hp) zabili biedna slicznotke ktora usmiercila Hayaleta(szkoda bro ![]() ![]() i na koniec postawnowilem wykorzystac resztke boltow i zabic pare gsow ![]() Pozro ![]() |
![]() |
![]() |