![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@: To będzie źleeeeeeeeeeeeeeeeeee... bo chciałbym sobie pooglądać dziś ten fake:/.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Żory => Osiny ;D
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tukan pogromca sebka
Profesja: Knight
Gildia: Theos
Świat: Samera
Poziom: 74
Skille: 86/84
Poziom mag.: 7
|
![]() No fajnie by było jakby dzisiaj był nowy odcinek
![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
ja na zamowienie robilem idętycznego ![]() No to kiedy next part
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Bump xD
Dobra ocenie ten fake nie co innaczej ![]() Pokoleji, zaczynajac od fabuly: Jak wiadomo , dosyc oryginalna , chociarz widzialem jak ktos cos wspominal ze do czegos jest podobne, pomijam to ![]() Na poczatku az do teraz nie rozumialem , przy glebszym skupieniu sie i wczytaniu jest good ![]() Czy jest super-hero ?? No coż, moze w malym stopniu jest, chodzi mi o ta ekipe co postanawia isc po ten artefakt , postanawiaja ocalic swiat itp itd. Fabula :9.5/10 Wykonanie , jest duzo ludzi , czasem sie mozna zgubic. Duzo w miare textów co przyslania czasem akcje. Efekty dosyc dobre ![]() Ocena 8/10 Wielki Błąd : tak mysle , ze wielki blad bo tak...patrze lasooch traci ręke, pozniej widze ze to Ishida ja stracil mhmmm teog nie kapuje ![]() Edit@ Dobra juz wszystko jasne, ![]() ![]() Ocena Ogolna : 17.5/20 ~8.8/10 Czyli dobrze ![]() No i oczywiscie czekam na kolejna część ![]() Pozdr0 ![]()
Chrzanie to forum... Jestem tu tylko ze względu na MTA i by pomagać znajomym -.- Pozdr0 :l Ostatnio edytowany przez Kwaso - 26-07-2006 o 18:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Fallen Angel
|
![]() Cholera, chciałbym wiedzieć po co mi te kule całe...
![]() |
#146 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() No więc, po dłuższej przerwie przyszedł czas na kolejny odcinek cyklu - który miał wyjść dość szybko po tamtym. No, ale niezbadane są wyroki boskie - njapierw format, potem wyjazyd jednodniowe i leń
![]() No, ale w końcu dokończyłem ten odcinek. Dla maniaków akcji - srogo się zawiedziecie, zaś ci co lubią fabułę powinni być w siódmym niebie. Mam nadzieję że fabuła wam się spodoba, bo sporo myślałem nad tym - efekt zaraz zobaczycie. I wybaczcie mi błędy jeżeli jakieś są - część poprawiłem, ale przy takiej ilości tekstu łatwo coś pominąć. Tak więc macie to co narobiłem dziś, czytajcie i oczywiście komentujcie - namyślałem się nad tym wszystkim, to możecie dać też coś od siebie ![]() no to lecą obrazki Mam nadzieję że się podobało (czy ja się nie powtarzam przypadkiem?) No to teraz komentujcie (nieee.... chyba nie...)
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Heh jak skończysz cały fake to napisz scenariusz z jego fabułą i sprzedaj komuś, kto zrobi z niego film. Nie dość, że do kin wejdzie coś ciekawego to jeszcze będziesz miał z tego sporo kasy ;p Nowa część super, to światło utrzymuje tajemniczo-senny nastrój.
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Stary przeszedłeś samego siebie
![]() Pod względem akcji to nic sie nie dzieje ^^ Ale to prawdziwa uczta dla konesera fakeostwa... Biorąc pod uwage fabułe w tym odcinku przebiłeś właśnie wszystkie Fake'i na forum powiem szczerze że jak zobaczyłem ile tekstu to się zniechęciłem, ale kiedy już zacząłem czytać to sie oderwać nie mogłem i tylko jedna z moich ulubionych piosenek w radiu potrafiłą mnie oderwać od czytania ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Wyborne, eerion! Gratuluję! Zgadzam się z przedmówcami, choć mam parę zastrzeżeń...
Przede wszystkim, masz pewne problemy z przecinkami... W paru miejscach ich zabrakło, a powinny być. Poza tym znalazłem dwie literówki. Sam widzisz, nic strasznego, ale zawsze. Pokazujesz nam, że msz nie tylko alent do pisania, jak i do tworzenia fake'ów. Dla Ciebie naprawde duży plus. Trzymaj ten poziom i nie poddawaj się problemom. Dawno nie stawiałem tej oceny, bo ezerwuję ją dla czegoś wybitnego. 10/10 (+ znaczek jakości ![]()
Gdy rozum śpi, budzą się upiory. Goya Ostatnio edytowany przez Ignatius Fireblade - 05-08-2006 o 11:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() No popatrz, gdybym wiedział, ile tu tekstu, to bym się pewnie za to nie brał (lenistwo ^^), ale jak już się zabrałem, to nie mogłem przestać... świetne ^^ Chociaż w niektórych obrazkach tekst wydał mi się nieco naciągany, choć nie umiem powiedzieć czemu.
![]() |
![]() |
#151 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @Midarth:
Będą problemy z niektórymi efektami specjalnymi ![]() @Drake: Hehe. No właśie się zastanaiwałem czy przeczytasz ![]() No i wiele osób nie lubi dużo czytać więc ten odcinek był w pewnym stopniu dość ryzykowny ^^ Ale nie żałuję siedzenia i kombinowania nad fabułą - warto było ![]() @Ignatius: Z przecinkami to ja mam zawsze problem, ale powoli pracuje nad tym. Jeszcze mam halo bo pracuje na laptopie starszego, tutaj jest inna klawiatura niż ja mam normalnie i do której jestem przyzwyczajony - stąd może być parę błędów. No, ale z tymi przecinkami najgorzej - choć będę to miał na uwadze. (Tak swoją drogą to interpunkcji nie lubiłem od dzieciństwa ![]() No, ale trzeba walczyć ze swoimi wadami) @Lasooch: Zauważam że czasami się coś takiego dzieje - ale kompletnie nie wiem czemu :/ Qrcze tak przemyślałem fabułę i jeżeli czegoś nie dodam to się ten fake skończy za około 5 odcinków. Jak będziecie chcieli będę mógł popracować nad paroma dodatkami nie robiącymi z tego fake tasiemca ![]() edit: Myślałem jeszcze nad opkiem o cyklu. Sądzicie że jest sens próbować?
eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni. Ostatnio edytowany przez eerion - 05-08-2006 o 12:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm... dodatkami? Co masz na myśli? Wiesz, mógłbyś Wielką Wojnę przenieść na plan fake'owy XD Hehehe... Ale poważnie, jakie byłyby to dodatki?
![]() |
#153 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @up:
Przeczytaj jeszcze edita któego dałem w poście nad twoim ![]() Co do dodatków Wielką wojnę - myślałem nad tym, ale musiałbym albo to co jest w ostantim odcinku, albo wielką wojnę wraz z narracją. A jakbym zrobił to drugie to musiałoby być od ciula często powtarzajacych się slajdów - bo nie mogę zbyt wiele dać text na taki obraz Myślałem nad przedłużeniem troche drogi do celu - zmienić pare rzeczy, dodać parę watków pobocznych (troche siegnąć do tła - w końcu teraz trwa wojna). No i nie robić od razu czegoś w stylu starcia ostatecznego tylko to trochę rozbić ![]() o! już nawet mam pomysł na jedną rzecz ^^ Powiem tyle że będzie ona się działa w pobliżu miejsca do którego zmierzają obecnie bohaterowie ^^ Edit: Zmieniłem parę rzeczy - skasowałem co nieaktualne Doszedłem do wniosku, że jako iż cykl jest dla mnie stosunkowo ważnym dziełem - po ukończeniu go będę zmieniał niektóre rzeczy - jak choćby odcinek 3 który mi wybitnie nie pasuje, czy być może też część odcinku 2 poprawiając niektóre tereny. Modyfikacja reszty będzie drobna i nie wszędzie ją zastosuje. Tylko przy tych grubszych i bardziej widocznych błędach ^^ A w czasie robienia poprawek do cyklu będę tworzył także nowego fake story (ale to już w osobnym topicu ![]() i będą pewne powiązania ^^
eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni. Ostatnio edytowany przez eerion - 05-08-2006 o 15:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobry pomysł, najlepsze rozwiązanie. Bo lepiej skończyć będąc na szczycie, niż później schzanić wszystko. Czyż nie? Mówisz inne opowiadanko? Powiązania? A czy Ignatius będzie jednym z owych powiazań?
![]() @edit: Miałoby, jak najbardziej!
Gdy rozum śpi, budzą się upiory. Goya Ostatnio edytowany przez Ignatius Fireblade - 07-08-2006 o 08:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ignatiusie - podaj mi swoje gg, a zagłębię cię w szczegóły jeżeli będziesz chciał
![]() W sprawie pomysłu - mam jeden który na pewno wykorzystam (poza wcześniej zaplanowanym) i który - puszcze farbe - skończy się kolejnym ukatrupieniem ![]() Ale będzie to zarazem podstawa pod inną wielką sprawę ^^ Do tego nadal nie odpowiedziałeś - jak sądzisz czy próba przeniesienia cyklu na papier miałaby sens istnienia? ![]() No i 2 ostatnie wiadomości: 1. Komentować mi to ludzie, bo prawie nikt poza stałymi bywalcami (za co wielkie im dzięki ![]() ![]() 2. Postaram się przygiąć i mam nadzieję że nowa część cyklu wyjdzie już w środę ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Fallen Angel
|
![]() Cholera jasna na twój zryty łeb!
Mógłbym się wkońcu dowiedzieć o sobie czegoś więcej niż swojego własnego imienia? Szlag mnie zaraz trafi...
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
|
![]() Super fabuła dużo informacji zawarłeś w tej części napewno bardzo się namęczyłeś nad tą częścią,ale powiem ci jedno opłacało się! Każda kolejna część cyklu jest lepsza od poprzedniej
![]()
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() fake spoko,fabula git
![]()
![]() |
#159 |
Master Alucard
|
![]() Niezłe. Fabula fajna (co z tego, ze wzorowana na filmach, grach?
![]()
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Middle_Earth
![]() |
![]() Niezłe 9\10 za chęci
![]() ![]() |
![]() |
![]() |