Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Silvera

Notki

Silvera Wydarzenia ze świata Silvera

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 11-08-2006, 11:28   #1921
Michalakmee
Użytkownik Forum

Michalakmee's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Ludzie w pelni zgadzam sie z mendolina ze po prostu na tym serwie nie potrafimy sie zgrac ciagle zakladacie nowe gildie i sie one rozpadaja, polacy nawzajem sie zabijaja i kloca.Kiedys gdy bylem noobkiem i mialem niski level wszystko bylo dobrze i fajnie a jak juz mialem wyzszy level wszystko zaczelo sie walic .Phoenix co do tej gilldi ktora zalozyliscie lub zakladacie to napewno sie znow rozpadnie .Ja bym gral tu dalej ale po kilku dedach nie ma co.Gdyby Cannidas mnie nie dedl to bym pewnie dalej tu gral . Własciewie wytlumacz mi dlaczego mnie zabiles nie daleko depo? nie zrobilem ci nic a ty podleciales z fe i mnie ubiles do tego pelno noobkow mnie blokowalo a ja nie mialem uhow i zaladowanej many .Poweim wam ze jestescie mocni tylko w gebie i z dwoma fe a na realu to jestescie zwyklymi cio..... ktore nie umieja sie zgrac i mysla ze maja jakis tam level i 2 fe to sa mocni
Michalakmee jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-08-2006, 11:29   #1922
Mendolina
Użytkownik Forum

Mendolina's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2006

Domyślny

Rekin o kogo chodzi??
Mendolina jest offline  
stary 11-08-2006, 11:37   #1923
Phoenix Sapphire
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 05 2006

Profesja: Druid
Świat: Honera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rekin Master
ok sprawa jest prosta...teraz to juz mi sie kompletnie nie chce grac w tibie...pl jest teraz tak malo a odchodzi kolejny z best friendow...
przepraszam

ale jak jakis chuj podbiega do mnie i 2 sd niszczy to nad czym pracowalem kilka dni to krew zalewa.

heh, teraz jak czytam swój ostatni post to śmieję się z własnej naiwności.
nie mam siły grać więcej na silverze. nie wiem tylko czy się przenieść na inny serwer czy skończyć z tibią, kiedy nadarza się okazja.
@mendolina
tak, możesz triumfować, zabili mnie br
stary 11-08-2006, 13:30   #1924
Mendolina
Użytkownik Forum

Mendolina's Avatar

Domyślny

Nie bede triumfowal ale spotkala cie kara za to ze nazwales mnie noobem za nic i rowniez za to ze probowales mnie atakowac od tylu omg ...tak jak ty to wczesniej powiedziales o mnie i michalaku - nalezalo ci sie.
Mendolina jest offline  
stary 11-08-2006, 15:13   #1925
Łodzianin
Zbanowany

Łodzianin's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 45
Domyślny

Micha~
Padles za:
1. Noobostwo, poniewaz nie powiecie ze czlowiek o zdrowych zmyslach na 40 level RP nosi przy sobie 2 uhy i hmmke?
2. Atakowales mnie gdy mialem skulla, wlaczyles yellow wiec mialem prawo.
3. Kolejne dedy byly za to ze dalej nie zmieniles swojego postepowania, ponownie zaczoles mnie bic i znowu miales przy sobie hmmke i uha...
Łodzianin jest offline  
stary 11-08-2006, 15:27   #1926
ASEN
Użytkownik forum

Lokacja: Va-vA

Stan: Aktywny gracz
Imię: Asen Yokar
Profesja: Knight
Gildia: Niemam:P
Świat: Silvera
Poziom: 40
Skille: 72/71
Poziom mag.: 5
Domyślny Nooby Atakują

Dziś skiluje na slimach i czytam forum...
Patrze noob 38ed Kath Shin postawił 2FE i wali z sd we mnie
Niestety nieumiał nawet zrobić trapa
Zabiłem obydwa FE . Więc niewiem Mendolina że każdy z FE jest mocny.
Wystarczy mieć troche doświadczenia w tej grze i FE jest śmieciem

Żal mi cie Kath myślisz, że postawiles 2 FE i sdkowałes to ja padne??
Za długo w to gram, chcialem cie ujebać ale niemiałem wszytkich UH przy sobie. Miałem akurat 2bp, ale w dp jescze 4. Teraz wiem że cie zabije i niebędzie szkoda mi UH. Bako też padnie od mojego noobchara
Brat jak się patrzył jak mnie biłeś i niezrobileś trapa i ci zjebałem to z krzesła spadł ze śmiechu Buehehehhe

Przykro mi Phoenix tego co się stało
P.S. Mendolina pisałeś kilka stron wcześniej że Phoenix liże dupe BR. Wiem, że Phoenix tak nierobi bo on ma uznanie w tibi i każdy go lubi . Znam go od 28lvlu.
I to ty liżesz dupe br, pamiętasz to akcje z Actyve? Hahahaha płakać mi się chciało się z ciebie. Jesteś poprostu Big noob of Silvera-Mendolina.
ASEN jest offline  
stary 11-08-2006, 15:36   #1927
Łodzianin
Zbanowany

Łodzianin's Avatar

Domyślny

@rotfl
Ahh... Od tej pory zaczynam robic ssy rozmowy
Nie padles dzieki slimom ktore blokowaly droge FE, jeden fe zwial za daleko szukajac do ciebie dojscia i zniknol, a drugi bil zbyt slabo. A ty jestes taki super w pvp ze biegales wokol jednego kortytarza poczym sobie przypomniales ze biegneisz w zla strone
Przez jakies 20 min nic sie nie odzywales po czym stwierdziles ze mnie spokojnie uj***esz. Wiec why tego nie zrobiles? Pozniej mnie straszyles ze loguejsz sie na Escheuso, i masz duzo charow na tym swiecie, a gdy przyszedlem pod dp blagales Seth The Darka aby poszedl ubic 38 ed skulla, to mnie rozbawilo najbardziej. Rozbawilo mnie jeszce twoje przepraszanie go ze sie wylogowalem UHSushSHHSHUSh! Hail Noob! Hail Acc Sharer! Hail Acc Buyer/Seller!
Łodzianin jest offline  
stary 11-08-2006, 15:45   #1928
Łodzianin
Zbanowany

Łodzianin's Avatar

Domyślny

Sry za double post.

Ahhh! Teraz mnie rozbawiles! Smiales sie ze nie umiem cie trapnac! HAHAHAHA!
Bylo was 3 i nie umieliscie trapnac 27 KNIGHTA! I kto tu jst noobem? Zobacz na swoje pvp kozaku, 40 knight, 51 ek i 15 knight nieu mieja trapnac 27! TO jest noobostwo... Pozdro Nuupie ;D
Łodzianin jest offline  
stary 11-08-2006, 16:19   #1929
Mendolina
Użytkownik Forum

Mendolina's Avatar

Domyślny

Lodzianin po pierwsze to michalak jak cie wtedy zaczal walic to uderzyl tylko 2 razy bo chcial zrobic testa a ty od razu go zabiles-naprawde zachowujesz sie jak brazyl,czyli noob. Jestes wielkim kozakiem w tibii...niechce mi sie dalej do ciebie pisac bo szkoda liter na taka cio... jak ty, idz lepiej na kaszke do mamusi albo placki bo sie smaza specjalnie dla ciebie. Jak zwykle, po raz kolejny pokazales sie jako noob forever.
Mendolina jest offline  
stary 11-08-2006, 16:28   #1930
Michalakmee
Użytkownik Forum

Michalakmee's Avatar

Domyślny

Cannidas gdy mnie pierwszy raz dedles stalem pod depo i robilem hmmy wiec nie bylem przygotowany na walke i nie mialem 2 uhow jak mowisz tylko nie mialem ich wcale bo niby po co mi runki pod depo kiedy niespodziewalem sie ataku? , bo gdybym mial dwa to bym spokojnie zwial do depo.Zaatakowalem sobie ciebie tak se i napewno nie mialem zamiaru cie zabic bo walnalem cie dwa razy i przestalem atakowac ty poleciales w dol miasta i nagle pelno ludzi zaczelo cie exivowac wiec ja odszedlem troche od depo i szedlem za innymi ludzmi (ale nie po to zeby cie zabic tylko zobaczyc co sie bedzie dzialo) a ty wyskoczyles z 2 fe i mnie nawalales, a ja jak wczesniej wspomnialem robilem hmmki i akurat jak mnie zaczales walic sorki raczej jak twoje 2 fe mnie zaczely bic nie mialem many do tego noobki mnie blokowaly i mialem ograniczone pole do ruchu i jak sie okazalo odszedlem za daleko od depo .Pozniej biegalem i cie atakowalem i nie mialem przy sobie run bo juz mi nie zalezalo na tej postaci i dlatego z latwoscia mnie dedales ale i ja raz cie dedlem mimo ze nie bylem przygotowany i to pod samym depo i to chyba tyle co mialem do powiedzenia chyba ze ktos znowu sie bedzie wtracal -.-
Michalakmee jest offline  
stary 11-08-2006, 16:38   #1931
Kasztaniaczek
Zbanowany

Kasztaniaczek's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
Domyślny

O k**** postanowielm sobie dobic 30% lev i tutaj doszla 1 strona
Hmmm....
Odcz czego zaczac...niech bendzie tak:

Michalakmee
Pamientasz jak cie bilem?
Zrobilo mi sie zal i cie wpuscilem z red hp do piramidki??
Zaluje tego do dzisiaj.....

Mendolinko moja kochana a nie pamientasz jakty lizales dupe oxemu byles podjarany ze cie protektuje razem zpelagiem i bylo hi oxy hi oxy......

Canni :

1. Noobostwo, poniewaz nie powiecie ze czlowiek o zdrowych zmyslach na 40 level RP nosi przy sobie 2 uhy i hmmke?
3. Kolejne dedy byly za to ze dalej nie zmieniles swojego postepowania, ponownie zaczoles mnie bic i znowu miales przy sobie hmmke i uha...

chcialem to za ciebie napisac ale mnie wyprzedziles :x

Asen: Tez zaluje ze cie nie ubilem....

Ahh... Mendolinko jeszcze jedno:
Lodzianin po pierwsze to michalak jak cie wtedy zaczal walic to uderzyl tylko 2 razy bo chcial zrobic testa a ty od razu go zabiles-naprawde zachowujesz sie jak brazyl,czyli noob. Jestes wielkim kozakiem w tibii...niechce mi sie dalej do ciebie pisac bo szkoda liter na taka cio... jak ty, idz lepiej na kaszke do mamusi albo placki bo sie smaza specjalnie dla ciebie. Jak zwykle, po raz kolejny pokazales sie jako noob forever.

Po 1: Ty widziales tylko 2 hity bo padles ... ... ...
Po 2: Michalak go atakowal puki nie padl ... ... ...
Po 3: Odpie*** sie od jego matki ... ... ...
Po 4: to Hmm.... Idz na frytki ch*** brzydki
Po 5: i kolejny raz TY pokazales sie jaki jeste noob

No i jeszcze michalakmee () :
Po 1 : TY zawsze nosiles z 1-2 uhy i z2 hmm nawet liny nie miales tylko czar(lol)
Po 2 : Jestes zalosny tak samo jak Mendolinka -.-'

Cya & Pozdro ^.-

Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 11-08-2006 o 16:40.
Kasztaniaczek jest offline  
stary 11-08-2006, 17:06   #1932
Michalakmee
Użytkownik Forum

Michalakmee's Avatar

Domyślny

Ale naaby po pierwsze mi chodzilo o pierwszego mojego deda z rak a raczej ognia fe cannidasa tego nie nagral cannidas i to bylo w miescie i mialem wtedy 40 lev a ten drugi ded to byl na polnoc od thais na polance i wtedy juz mi nie zalezalo na postaci wiec polecialem i se bilem caaniego i wlasnie ten filmik widzieliscie i wtedy mialem chyba 39 level lub 38, wiec jesli czegos nie wiesz to sie nie wtracaj bo gadasz straszne glupoty a po drugie zawsze nosze przy sobie line a wtedy uzylem czaru bo bylo szybciej i latwiej -.- i gdy mnie wtedy waliles to mowiles ze na zarty i pamietaj jesli czegos nie wiesz to sie nie wtracaj bo mnie to bardzo denerwuje.
Michalakmee jest offline  
stary 11-08-2006, 17:51   #1933
Łodzianin
Zbanowany

Łodzianin's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kasztaniaczek
O k**** postanowielm sobie dobic 30% lev i tutaj doszla 1 strona
Hmmm....
Odcz czego zaczac...niech bendzie tak:

Michalakmee
Pamientasz jak cie bilem?
Zrobilo mi sie zal i cie wpuscilem z red hp do piramidki??
Zaluje tego do dzisiaj.....

Mendolinko moja kochana a nie pamientasz jakty lizales dupe oxemu byles podjarany ze cie protektuje razem zpelagiem i bylo hi oxy hi oxy......

Canni :

chcialem to za ciebie napisac ale mnie wyprzedziles :x

Asen: Tez zaluje ze cie nie ubilem....

Ahh... Mendolinko jeszcze jedno:

Po 1: Ty widziales tylko 2 hity bo padles ... ... ...
Po 2: Michalak go atakowal puki nie padl ... ... ...
Po 3: Odpie*** sie od jego matki ... ... ...
Po 4: to Hmm.... Idz na frytki ch*** brzydki
Po 5: i kolejny raz TY pokazales sie jaki jeste noob

No i jeszcze michalakmee () :
Po 1 : TY zawsze nosiles z 1-2 uhy i z2 hmm nawet liny nie miales tylko czar(lol)
Po 2 : Jestes zalosny tak samo jak Mendolinka -.-'

Cya & Pozdro ^.-

Nic nie rozumiem.

@Micha~
Ubiles mnie gdy mialem pz 15 min i dalem exita
Łodzianin jest offline  
stary 11-08-2006, 18:10   #1934
Michalakmee
Użytkownik Forum

Michalakmee's Avatar

Domyślny

Canni~ to bardzo dziwne bo kiedy cie wtedy atakowalem pod depo i zabilem probowales mnie walnac z exori vis ale nie trafiales i po za tym poruszales sie wiec nie miales exita i widac ze mocny jestes tylko z 2 fe a na solo jestes cienki
Michalakmee jest offline  
stary 11-08-2006, 21:22   #1935
Mendolina
Użytkownik Forum

Mendolina's Avatar

Domyślny

Kasztaniaczek to ty jestes zalosny, sam kiedys mowiles ze masz 14 lat, zachwoujesz sie jak zwykly noob, wtracasz sie w nieswoje sprawy i gadasz do tego glupoty- ty rowniez idz na placki bo stygna
Mendolina jest offline  
stary 11-08-2006, 22:29   #1936
ASEN
Użytkownik forum

Domyślny Buehehe

21:53 Claudie Guardian [8]: napisze do cipsoftu ze przeklinasz21:53 Claudie Guardian [8]: lol

To postać Mendoliny... Takiego nooba niewidzialem nigdy, no chyba, że Michalakme
ASEN jest offline  
stary 11-08-2006, 22:41   #1937
Mendolina
Użytkownik Forum

Mendolina's Avatar

Domyślny

Odezwal sie **** -.-, mowil mi przed chwila ze znowu ubije nas lol, to jest prawdziwy noob, kolejny dzieciak
Mendolina jest offline  
stary 11-08-2006, 22:58   #1938
ASEN
Użytkownik forum

Domyślny

Was czyli miałem na myśli Mendoline i Michalakmee.
Sam powiedziałeś ,, Czekam w Ankrahmun masz 25dni"
Myślisz, że niemam PACC'a to tak gadasz??
Pacca niemam bo niewiem czemu nikomu niedochodzi od 30Lipca, przez firme DROM.
Michaelowi też niechce dojść, ale mam nadzieje, że dojdzie przez te 25dni i sie spotkamy w ank.
ASEN jest offline  
stary 11-08-2006, 22:59   #1939
Łodzianin
Zbanowany

Łodzianin's Avatar

Domyślny

@asen
Przyznaje ci racje!!
@Micha~
Poruszalem Sie? LoL? Na solo jestem cienki? A kto cie 3x ownedowal? ;X
A i tak na marginesie bilem cie z jednym fe
Łodzianin jest offline  
stary 12-08-2006, 11:01   #1940
Michalakmee
Użytkownik Forum

Michalakmee's Avatar

Domyślny

Widac ze mam do czynienia z tepakiem -.-.Mowilem to juz kilka razy ze kiedy pierwszy raz mnie dedles bylo to w miescie i nie mialem nic przy sobie ani many do tego nooby mnie blokowaly !!!!A drugi i trzeci raz gdy mnie dedles to juz mi NIE ZALEZALO NA POSTACI WIEC SIE NIE STARALEM ZEBY CIE DEDNAC ALBO ZEBY NIE DAC SIE DEDNAC A TY SIE PODNIECASZ ZE MNIE DEDLES 3 RAZY LOL, PO PROSTU DALEM CI SIE I TYLE .A JESLI CHCESZ MNIE DEDNAC PROSZE BARDZO CHOC I ZABIJ MNIE ZNOWU CI SIE DAM ZEBYS MOGL SIE PODNIECIC DZIECIACZKU .Ale pierwszy raz szczerze mowiac gdy mnie dedles to jeszcze zalezalo mi na postaci i przez to ze nie mialem many dedlem bo jak juz wspominalem robilem sobie hmmki i juz nie bede tego wszystkiego powtarzal kolejne kilka razy bo jezeli nie dotrze to do nie ktorych teraz to znaczy ze sa tepakami wiec nie bede sie wiecej wysilal zeby to przetlumaczyc wam do waszych maly mozgownic.To tyczy sie oczywiscie Cannidasa, Asena i Legolasa.
Michalakmee jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania