![]() |
#1921 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ludzie w pelni zgadzam sie z mendolina ze po prostu na tym serwie nie potrafimy sie zgrac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#1922 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Rekin o kogo chodzi??
|
![]() |
![]() |
#1923 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ale jak jakis chuj podbiega do mnie i 2 sd niszczy to nad czym pracowalem kilka dni to krew zalewa. heh, teraz jak czytam swój ostatni post to śmieję się z własnej naiwności. nie mam siły grać więcej na silverze. nie wiem tylko czy się przenieść na inny serwer czy skończyć z tibią, kiedy nadarza się okazja. @mendolina tak, możesz triumfować, zabili mnie br ![]()
![]() |
#1924 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie bede triumfowal
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1925 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Emeric Luca
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 45
|
![]() Micha~
Padles za: 1. Noobostwo, poniewaz nie powiecie ze czlowiek o zdrowych zmyslach na 40 level RP nosi przy sobie 2 uhy i hmmke? 2. Atakowales mnie gdy mialem skulla, wlaczyles yellow wiec mialem prawo. 3. Kolejne dedy byly za to ze dalej nie zmieniles swojego postepowania, ponownie zaczoles mnie bic i znowu miales przy sobie hmmke i uha... |
![]() |
![]() |
#1926 |
Użytkownik forum
Lokacja: Va-vA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Asen Yokar
Profesja: Knight
Gildia: Niemam:P
Świat: Silvera
Poziom: 40
Skille: 72/71
Poziom mag.: 5
|
![]() Dziś skiluje na slimach i czytam forum...
Patrze noob 38ed Kath Shin postawił 2FE i wali z sd we mnie ![]() Niestety nieumiał nawet zrobić trapa ![]() Zabiłem obydwa FE ![]() Wystarczy mieć troche doświadczenia w tej grze i FE jest śmieciem ![]() Żal mi cie Kath myślisz, że postawiles 2 FE i sdkowałes to ja padne?? Za długo w to gram, chcialem cie ujebać ale niemiałem wszytkich UH przy sobie. Miałem akurat 2bp, ale w dp jescze 4. Teraz wiem że cie zabije i niebędzie szkoda mi UH. Bako też padnie od mojego noobchara ![]() Brat jak się patrzył jak mnie biłeś i niezrobileś trapa i ci zjebałem to z krzesła spadł ze śmiechu ![]() Przykro mi Phoenix tego co się stało ![]() ![]() ![]() P.S. Mendolina pisałeś kilka stron wcześniej że Phoenix liże dupe BR. Wiem, że Phoenix tak nierobi bo on ma uznanie w tibi i każdy go lubi ![]() I to ty liżesz dupe br, pamiętasz to akcje z Actyve? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1927 |
Zbanowany
|
![]() @rotfl
Ahh... Od tej pory zaczynam robic ssy rozmowy ![]() Nie padles dzieki slimom ktore blokowaly droge FE, jeden fe zwial za daleko szukajac do ciebie dojscia i zniknol, a drugi bil zbyt slabo. A ty jestes taki super w pvp ze biegales wokol jednego kortytarza poczym sobie przypomniales ze biegneisz w zla strone ![]() Przez jakies 20 min nic sie nie odzywales po czym stwierdziles ze mnie spokojnie uj***esz. Wiec why tego nie zrobiles? Pozniej mnie straszyles ze loguejsz sie na Escheuso, i masz duzo charow na tym swiecie, a gdy przyszedlem pod dp blagales Seth The Darka aby poszedl ubic 38 ed skulla, to mnie rozbawilo najbardziej. Rozbawilo mnie jeszce twoje przepraszanie go ze sie wylogowalem UHSushSHHSHUSh! Hail Noob! Hail Acc Sharer! Hail Acc Buyer/Seller! |
![]() |
![]() |
#1928 |
Zbanowany
|
![]() Sry za double post.
Ahhh! Teraz mnie rozbawiles! Smiales sie ze nie umiem cie trapnac! HAHAHAHA! Bylo was 3 i nie umieliscie trapnac 27 KNIGHTA! I kto tu jst noobem? Zobacz na swoje pvp kozaku, 40 knight, 51 ek i 15 knight nieu mieja trapnac 27! TO jest noobostwo... Pozdro Nuupie ;D |
![]() |
![]() |
#1929 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lodzianin po pierwsze to michalak jak cie wtedy zaczal walic to uderzyl tylko 2 razy bo chcial zrobic testa a ty od razu go zabiles-naprawde zachowujesz sie jak brazyl,czyli noob. Jestes wielkim kozakiem w tibii...niechce mi sie dalej do ciebie pisac bo szkoda liter na taka cio... jak ty, idz lepiej na kaszke do mamusi albo placki bo sie smaza specjalnie dla ciebie. Jak zwykle, po raz kolejny pokazales sie jako noob forever.
|
![]() |
![]() |
#1930 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cannidas gdy mnie pierwszy raz dedles stalem pod depo i robilem hmmy wiec nie bylem przygotowany na walke i nie mialem 2 uhow jak mowisz tylko nie mialem ich wcale bo niby po co mi runki pod depo kiedy niespodziewalem sie ataku? , bo gdybym mial dwa to bym spokojnie zwial do depo.Zaatakowalem sobie ciebie tak se i napewno nie mialem zamiaru cie zabic bo walnalem cie dwa razy i przestalem atakowac ty poleciales w dol miasta i nagle pelno ludzi zaczelo cie exivowac wiec ja odszedlem troche od depo i szedlem za innymi ludzmi (ale nie po to zeby cie zabic tylko zobaczyc co sie bedzie dzialo) a ty wyskoczyles z 2 fe i mnie nawalales, a ja jak wczesniej wspomnialem robilem hmmki i akurat jak mnie zaczales walic sorki raczej jak twoje 2 fe mnie zaczely bic nie mialem many do tego noobki mnie blokowaly i mialem ograniczone pole do ruchu i jak sie okazalo odszedlem za daleko od depo
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1931 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() O k**** postanowielm sobie dobic 30% lev i tutaj doszla 1 strona
Hmmm.... Odcz czego zaczac...niech bendzie tak: Michalakmee Pamientasz jak cie bilem? Zrobilo mi sie zal i cie wpuscilem z red hp do piramidki?? Zaluje tego do dzisiaj..... Mendolinko moja kochana a nie pamientasz jakty lizales dupe oxemu byles podjarany ze cie protektuje razem zpelagiem i bylo hi oxy hi oxy...... Canni : 1. Noobostwo, poniewaz nie powiecie ze czlowiek o zdrowych zmyslach na 40 level RP nosi przy sobie 2 uhy i hmmke? 2. Atakowales mnie gdy mialem skulla, wlaczyles yellow wiec mialem prawo. 3. Kolejne dedy byly za to ze dalej nie zmieniles swojego postepowania, ponownie zaczoles mnie bic i znowu miales przy sobie hmmke i uha... chcialem to za ciebie napisac ale mnie wyprzedziles :x Asen: Tez zaluje ze cie nie ubilem.... Ahh... Mendolinko jeszcze jedno: Lodzianin po pierwsze to michalak jak cie wtedy zaczal walic to uderzyl tylko 2 razy bo chcial zrobic testa a ty od razu go zabiles-naprawde zachowujesz sie jak brazyl,czyli noob. Jestes wielkim kozakiem w tibii...niechce mi sie dalej do ciebie pisac bo szkoda liter na taka cio... jak ty, idz lepiej na kaszke do mamusi albo placki bo sie smaza specjalnie dla ciebie. Jak zwykle, po raz kolejny pokazales sie jako noob forever. Po 1: Ty widziales tylko 2 hity bo padles ... ... ... Po 2: Michalak go atakowal puki nie padl ... ... ... Po 3: Odpie*** sie od jego matki ... ... ... Po 4: to Hmm.... Idz na frytki ch*** brzydki ![]() ![]() ![]() ![]() Po 5: i kolejny raz TY pokazales sie jaki jeste noob No i jeszcze michalakmee ( ![]() Po 1 : TY zawsze nosiles z 1-2 uhy i z2 hmm nawet liny nie miales tylko czar(lol) Po 2 : Jestes zalosny tak samo jak Mendolinka -.-' Cya & Pozdro ^.- Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 11-08-2006 o 16:40. |
![]() |
![]() |
#1932 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale naaby po pierwsze mi chodzilo o pierwszego mojego deda z rak a raczej ognia fe cannidasa tego nie nagral cannidas i to bylo w miescie i mialem wtedy 40 lev a ten drugi ded to byl na polnoc od thais na polance i wtedy juz mi nie zalezalo na postaci wiec polecialem i se bilem caaniego i wlasnie ten filmik widzieliscie i wtedy mialem chyba 39 level lub 38, wiec jesli czegos nie wiesz to sie nie wtracaj bo gadasz straszne glupoty a po drugie zawsze nosze przy sobie line a wtedy uzylem czaru bo bylo szybciej i latwiej -.- i gdy mnie wtedy waliles to mowiles ze na zarty i pamietaj jesli czegos nie wiesz to sie nie wtracaj bo mnie to bardzo denerwuje.
|
![]() |
![]() |
#1933 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Nic nie rozumiem. @Micha~ Ubiles mnie gdy mialem pz 15 min i dalem exita ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1934 |
Użytkownik Forum
|
![]() Canni~ to bardzo dziwne bo kiedy cie wtedy atakowalem pod depo i zabilem
![]() |
![]() |
![]() |
#1935 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kasztaniaczek to ty jestes zalosny, sam kiedys mowiles ze masz 14 lat, zachwoujesz sie jak zwykly noob, wtracasz sie w nieswoje sprawy i gadasz do tego glupoty- ty rowniez idz na placki bo stygna
![]() |
![]() |
![]() |
#1936 |
Użytkownik forum
|
![]() 21:53 Claudie Guardian [8]: napisze do cipsoftu ze przeklinasz21:53 Claudie Guardian [8]: lol
To postać Mendoliny... Takiego nooba niewidzialem nigdy, no chyba, że Michalakme ![]() |
![]() |
![]() |
#1937 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odezwal sie **** -.-, mowil mi przed chwila ze znowu ubije nas lol, to jest prawdziwy noob, kolejny dzieciak
![]() |
![]() |
![]() |
#1938 |
Użytkownik forum
|
![]() Was czyli miałem na myśli Mendoline i Michalakmee.
![]() Sam powiedziałeś ,, Czekam w Ankrahmun masz 25dni" ![]() Myślisz, że niemam PACC'a to tak gadasz?? Pacca niemam bo niewiem czemu nikomu niedochodzi od 30Lipca, przez firme DROM. Michaelowi też niechce dojść, ale mam nadzieje, że dojdzie przez te 25dni i sie spotkamy w ank. ![]() |
![]() |
![]() |
#1939 |
Zbanowany
|
![]() @asen
Przyznaje ci racje!! @Micha~ Poruszalem Sie? LoL? Na solo jestem cienki? A kto cie 3x ownedowal? ;X A i tak na marginesie bilem cie z jednym fe ![]() |
![]() |
![]() |
#1940 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widac ze mam do czynienia z tepakiem -.-.Mowilem to juz kilka razy ze kiedy pierwszy raz mnie dedles bylo to w miescie i nie mialem nic przy sobie ani many do tego nooby mnie blokowaly !!!!A drugi i trzeci raz gdy mnie dedles to juz mi NIE ZALEZALO NA POSTACI WIEC SIE NIE STARALEM ZEBY CIE DEDNAC ALBO ZEBY NIE DAC SIE DEDNAC A TY SIE PODNIECASZ ZE MNIE DEDLES 3 RAZY LOL, PO PROSTU DALEM CI SIE I TYLE
![]() ![]() |
![]() |