![]() |
#621 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @Rumcio
Tacy ludzie jak ty psują nam opinie.... sam jestes wiesniakiem itd itp pozdro dla tego ownera ze szkoly podstawowej ![]() |
![]() |
|
![]() |
#622 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
To juz szczyt.. Kto bil aylithe? HWL? PN? jak Hwl to sie przylaczyl do nich tak? BRAWO dla asslikerstwa ![]() A co do krupnika i tharrina jezeli oni sa zamknieci w swoim srodowisku i nie pomagaja nikomu to naprawde nie wiesz o nich nic! Wnioskuje ze powinienes sie zamknac i skonczyc temat bo sie tylko maly kompromitujesz na lamach forum tibii.pl! Wald_Kerius: edytuj posty Cytuj:
A przyznaj sie z jakiej ty wsi jestes? Czesc z PN i Allies jest z miast wiekszych od twojej malutkiej wioski wielokrotnie wiec skad takie wnioski co do zlotoryji?-.^ Poza tym masz cos do ludzi z malych miast?-.^ Przynajmniej oni sa na tyle dojrzali, ze wiedza kiedy stanac do konca po stronie przyjaciol mimo iz mogli by tak jak ty zaplacic i cieszyc sie wolnoscia "do czasu"! Twoje kozaczenie sie wkrotce skonczy.. zobaczysz ![]() A co do marnego zycia.. Skoro twierdzisz ze przyjaznie zawarte w tibii sa marne chcialbym zobaczyc twoje prawdziwe przyjaznie i ludzi ktorzy za ciebie by zgineli w walce tak jak my bedziemy ginac za Krupnika i Tharrina i wielu innych naszych przyjaciol! Ta ta dzieci, szkoda mojego czasu na te slowne przepychanki... P.S. wroc do podstawowki pomagac 2giemu ownerowi w polskim bo widac cie przerasta:/ (naprawde wcisniecie "c" w miejscu gdzie powinno sie znajdowac "ch" jest strasnie trudne w twoim wieku.. ![]() Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 18-09-2006 o 20:17. |
||
![]() |
![]() |
#623 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Nie ma to jak sie ze szwedami przyjaznic... Jak bedziesz im potrzebny to Cie lubia, a potem w dup e pojada. !! Chodzi mi o tych noobow (HWL) z galany.. bo reszta swe jest wporzo..
|
![]() |
![]() |
#624 | ||
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#625 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
![]() raa hmmm najmniejszy PA na galanie każdy go kochał AHA jesszcze jedno kogo nazywasz nooobem w HWL dominion mając takiego sorca jak konde ma takie combo z sd że sobie nie wyobrażasz Tylko że on nie umie trafic ??to jest noob a nie HWL Ostatnio edytowany przez Kuczer88 - 12-08-2006 o 00:23. |
|
![]() |
![]() |
#626 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: MIghty Agnes
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
Poziom: 110
|
![]() [quote=Princess Agusia]
A tak z ciekawosci zapytam z ktorym ownerem rUmcIa? czy moze z wszytkimi? a wy czekajcie az wam sie dobiora do d**y HWL i wtedy dopeiro bedziecie zalowac ze nie byliscie razem z PN(mowie o NR) Ja znam tylko jednego ovnera tej postaci i nie moge mu nic zarzucic jak dla mnie jest ok..A to czy HWL dobierze Nam sie do D**y to chyba prywatna sparwa NR a nie Twoja.. Co do tego zalowania..to sory ale po tym co tu czytam to napewno nikt z NR nie bedzie zalowal ze nie stanol po stronie PN skoro Wy takie zajefajne macie podejscie do Naszej guild... ![]()
#627 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja
Imię: Qreew
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: -
Poziom mag.: -
|
![]() Mamy takie podejscie poniewaz przez wasza akcje bylo spore zagrozenie =]
Czy wczesniej ktos mial jakis problem? chyba tylko rumcio ktory mi grozil z 10 razy ze padne... Ale ja w rÓmĆia wieŻe, jest najlepŻy ![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Gildia: Destroy Immature Enemies
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
|
![]() Kuczer ale pier do lisz głupoty.Aylitha był w Dominion,vice liderem był,był kiedy dobrze było, kiedy mało HWL było,kiedy nie atakowali ,wtedy właśnie był.Z Maćkiem już powiadziane mamy,że prawdopodobieństwo,że kiedykolwiek się spotkamy w jednej gildii wynosi prawie zero.Jeżeli ktoś chodzi z kimś na wspólne odkrywanie,wykonuje questy itp to albo jest kolegą albo dwulicową mendą,która wykorzystuje innych.Sam wybierz kim Aylitha była.
Co do mnie to nie mam zamiaru grać w tą grę w szczególności z osobami,które nie pamiętają co pisały o lojalności w swoich komentach. Wypłaciłem się z 3 razy z wojen na galanie ale wtedy starałem się pomóc innym którzy zostali w war i nigdy ich nie lałem. |
![]() |
![]() |
#629 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja
Imię: Qreew
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: -
|
![]() Tak to juz jest jak postacie maja po 3 ownerow... ale coz mi zostalo tylko walczyc, nie bede nic placil jak kazdy czlonek PN przed wojna
![]() Dla mnie ta wojna nie jest skonczona, tylko musimy sie zjednoczyc... mam na mysli old dominion i reszte ludzi, bo to jest najlepszy moment na jakikolwiek bunt ![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=Demiphant]Kuczer ale pier do lisz głupoty.Aylitha był w Dominion,vice liderem był,był kiedy dobrze było, kiedy mało HWL było,kiedy nie atakowali ,wtedy właśnie był.Z Maćkiem już powiadziane mamy,że prawdopodobieństwo,że kiedykolwiek się spotkamy w jednej gildii wynosi prawie zero.Jeżeli ktoś chodzi z kimś na wspólne odkrywanie,wykonuje questy itp to albo jest kolegą albo dwulicową mendą,która wykorzystuje innych.Sam wybierz kim Aylitha była.
Ale to wzruszajace ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Princess Agusia - 12-08-2006 o 02:07. |
![]() |
![]() |
#631 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 1+
|
![]() nie masz zamiaru grac? a gdzie te masslogi ktore nam tak obiecywales? "niech tylko lovize odbanuja " " ciekawe czy wytrzymaja nasze masslogi" " sierpien jest nasz" pamietasz te slowa? sam je mowiles a teraz co? nie masz zamiaru grac? Lovize odbanowali, zaczal sie sierpien a tu nic sie nie dzieje czyli pogodziles sie z porazka i nie zwalaj wszystko na membersow teraz bo to oni wlasnie chca walczyc ale nie maja okazji bo nie ma wlasnie tych masslogow o ktoryach tak tu pisales , KIEDY WRESZCIE BEDZIE CHOCIAZ JEDEN MASSLOG?
|
![]() |
![]() |
#632 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oj demi demi -.- Aylitha był w dominion dopuki mu sie podobało nie walczył przeciwko HWL bo miał w dupie kardearów i konde Itp. wreszcie stwierdził że musi wyjsc bo nie będzie dla nich walczyc.
Co do dressu to masz racje ale czy kiedykolwiek demi zrobił inaczej?Oto jest pytanie.... Aha demi rada odemnie niepotrzebnie chicałeś pomoc kondzie teraz byście byli neutralni.... |
![]() |
![]() |
#633 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2006
|
![]() My mielismy cos do NR? Mamy to za zle ze ingerujecie w wojne pozostajac dalej wielce "neutralini". I nie mow mi tekstow typu "pomagalsimy tylko koledze" bo to sa najzwyczajniej smieszne argumenty. Co zrobilo by Hwl jak ktos pomogl by trapnietej osobie przez nich? Chyba nie musze odpowiadac bo kazdy wie co
![]() Juz nie mowiac o tekstach w stylu "ja znam tylko jednego ownera Rumcia". Powszechnie wiadomo ze Rumcia ma 2+ ownerow, to samo tyczy sie Atylhi ![]() Ciekawi mnie to ze po za nielicznymi asslickerami Hwl wszyscy ludzie na tym forum krytykuja Rumcia, Alythe itp. Zbieg okolicznosci? ![]() Pozyjemy zobaczmy co bedzie. |
![]() |
![]() |
#634 |
Użytkownik Forum
|
![]() [QUOTE=Krupnik86}
Juz nie mowiac o tekstach w stylu "ja znam tylko jednego ownera Rumcia". Powszechnie wiadomo ze Rumcia ma 2+ ownerow, to samo tyczy sie Atylhi ![]() Moze miec nawet 30 ovnerow, ja mowie o tym czlowieku ktorego poznalam i ktorego znam.. reszta mnie nie obchodzi... A jesli chodzi o osmieszanie.. chlopcze ja nie napisalam nic co by mnie narazilo na posmiewisko.. chyba ze od strony niedojrzaylych gowniarzy , ktorych zdaniej najmniej mnie interesuje ![]() A to ze wszyscy jada na Ayl~` i Rumka to hmmm... pewnie 80% PN tu pisze wiec sie nie dziwie ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Princess Agusia - 12-08-2006 o 09:43. |
![]() |
![]() |
#635 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() @Kuczer88
Czytać sie naucz... Omg.. i raczej nie wiesz co to rasizm... Jak już mówiłem, skoncz z tą rozmową.. bo ona Cie przerasta i zaczynasz pierdo lic od rzeczy. @Up Ja nie jestem z PN ![]() Ostatnio edytowany przez Fan of Slip and SOAD - 12-08-2006 o 10:12. |
![]() |
![]() |
#636 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I to nie było wcale hasło rasistoskie HAHAHAHA ku*** jaki Ty jestes "głupi" hmmm tak to dobre określenie.NIewiesz nic o ludziach z HWL i pier do lisz głupoty.Bo Ciebie zabili i teraz płaczesz i pewnie piszesz na forum tibi.com HWL PA hahaha ,widac że Ciebie ta rozmowa przerasta skoro nawiązujesz już do szwedów. |
|
![]() |
![]() |
#637 |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=Fan of Slip and SOAD]@Kuczer88
Czytać sie naucz... Omg.. i raczej nie wiesz co to rasizm... Jak już mówiłem, skoncz z tą rozmową.. bo ona Cie przerasta i zaczynasz pierdo lic od rzeczy. A moze Ciebie ta rozmowa przerasta , skoro zaczynasz sklinac... ![]()
#638 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Imię: Tragicall
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Kuczer88 on jedynie napisał, że Szwedzi wykorzystują spory miedzy nami Polakami, aby nam dokopać, a Twoja postawa jest jak Radziwiłła: mnie z tym narodem nic nie łączy byleby mój brzuch był pełen, napitek w pucharze, a fakt że puchar z którego piję zdobyczny na moim sąsiedzie świadczy tylko o tym, ze dobrze służę moim nowym panoma oni potrafią ochłapy ze swego stołu mi rzucić.
W życiu trza mieć pewne zasady, jakiś kodeks postępowania, bo inaczej jesteś nikim, a respektu siłą się nie zdobędzie. Ps: On nic rasistowskiego na Szwedów nie napisał, a poza tym w HWL jest wiele innych nacji niż oni. Ostatnio edytowany przez Tragicall - 12-08-2006 o 11:37. |
![]() |
![]() |
#639 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@
A Co mu i wiekszości użytkowników forum do tego że Aylitha lub Rumcio zadają sie z HWL nic nie wiedzą ,a pisze bzdury a teksty typu nie ma jak sie zadawac ze szedami niech sobie wsadzi. Hmmm uważasz że wyżej wymienione osoby nie mają zasad ??Jeśli tak to sie grubo mylisz --.-- Bo co Ty i reszta mogą wiedziec o ich zasadach skoro nic o nich nie wiedzą?A co do pomagania HWL hmmm a czym dominion sie od nich różni? Ostatnio edytowany przez Kuczer88 - 12-08-2006 o 11:44. |
![]() |
![]() |
#640 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: _____
Profesja: Brak (Rookgaard)
Poziom: --
Skille: --
|
![]() Kuczer88 Zal mi ciebie bachorze
![]() ![]() Princess Agusia Ty sie zamknij bo jestes uwielbiam jeść bananya asslikierem i tyle ![]() |
![]() |