Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 11-08-2006, 20:30   #621
Pawio
Użytkownik Forum

Pawio's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
Pawio ma numer GG 1979984
Domyślny

@Rumcio
Tacy ludzie jak ty psują nam opinie.... sam jestes wiesniakiem itd itp pozdro dla tego ownera ze szkoly podstawowej
Pawio jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-08-2006, 21:10   #622
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuczer88
Niestety mnie taka odpowiedz nie zadowala ponieważ , kto powiedział że krupnik To jego kolega i ten jak on ma tharrin Hmmm to są ludzie zamknięnci w swoim srodowisku i nie chcący pomagac innym a to że Aylitha dołączył do HWL to co miał stac z boku i patrzec jak go biją skoro przyłączył to pomógł im Co?? zdrada hahahaha smieszni jestescie

To juz szczyt..
Kto bil aylithe? HWL? PN? jak Hwl to sie przylaczyl do nich tak? BRAWO dla asslikerstwa
A co do krupnika i tharrina jezeli oni sa zamknieci w swoim srodowisku i nie pomagaja nikomu to naprawde nie wiesz o nich nic!
Wnioskuje ze powinienes sie zamknac i skonczyc temat bo sie tylko maly kompromitujesz na lamach forum tibii.pl!

Wald_Kerius: edytuj posty

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rumcio
nieno macie racje lepiej sie przyjaznic tylko z ziomami z waszyh wsi....
(zlotoryja rox)

Tego eq nigdy nie zobaczysz w swoim marnym zyciu hyba ze u mnie i u Aylithi w domku.

A przyznaj sie z jakiej ty wsi jestes? Czesc z PN i Allies jest z miast wiekszych od twojej malutkiej wioski wielokrotnie wiec skad takie wnioski co do zlotoryji?-.^
Poza tym masz cos do ludzi z malych miast?-.^
Przynajmniej oni sa na tyle dojrzali, ze wiedza kiedy stanac do konca po stronie przyjaciol mimo iz mogli by tak jak ty zaplacic i cieszyc sie wolnoscia "do czasu"!
Twoje kozaczenie sie wkrotce skonczy.. zobaczysz
A co do marnego zycia.. Skoro twierdzisz ze przyjaznie zawarte w tibii sa marne chcialbym zobaczyc twoje prawdziwe przyjaznie i ludzi ktorzy za ciebie by zgineli w walce tak jak my bedziemy ginac za Krupnika i Tharrina i wielu innych naszych przyjaciol!

Ta ta dzieci, szkoda mojego czasu na te slowne przepychanki...

P.S. wroc do podstawowki pomagac 2giemu ownerowi w polskim bo widac cie przerasta:/ (naprawde wcisniecie "c" w miejscu gdzie powinno sie znajdowac "ch" jest strasnie trudne w twoim wieku..

Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 18-09-2006 o 20:17.
Kurier jest offline  
stary 11-08-2006, 23:02   #623
Fan of Slip and SOAD
Użytkownik forum

Fan of Slip and SOAD's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Nie ma to jak sie ze szwedami przyjaznic... Jak bedziesz im potrzebny to Cie lubia, a potem w dup e pojada. !! Chodzi mi o tych noobow (HWL) z galany.. bo reszta swe jest wporzo..
Fan of Slip and SOAD jest offline  
stary 11-08-2006, 23:21   #624
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rumcio
nieno macie racje lepiej sie przyjaznic tylko z ziomami z waszyh wsi....
(zlotoryja rox)

Tego eq nigdy nie zobaczysz w swoim marnym zyciu hyba ze u mnie i u Aylithi w domku.
Słownik ortograficzny by sie przydal

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
PS: jak wygladaja towje rozmowy z nimi z twoim poziomem angielskiego?
Jak on polskiego nie zna...;p
Rybzor jest offline  
stary 12-08-2006, 00:20   #625
Kuczer88
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 03 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fan of Slip and SOAD
Nie ma to jak sie ze szwedami przyjaznic... Jak bedziesz im potrzebny to Cie lubia, a potem w dup e pojada. !! Chodzi mi o tych noobow (HWL) z galany.. bo reszta swe jest wporzo..
HAHAHAHAHAHAHA nie ma jak byc rasistą szwedzi Typu konda i oen naprawde są wporzo konda ownował hydry oen d lair?? noob plx xD
raa hmmm najmniejszy PA na galanie każdy go kochał
AHA jesszcze jedno kogo nazywasz nooobem w HWL dominion mając takiego sorca jak konde ma takie combo z sd że sobie nie wyobrażasz Tylko że on nie umie trafic ??to jest noob a nie HWL

Ostatnio edytowany przez Kuczer88 - 12-08-2006 o 00:23.
Kuczer88 jest offline  
stary 12-08-2006, 00:25   #626
Princess Agusia
Użytkownik Forum

Princess Agusia's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
Poziom: 110
Oczko

[quote=Princess Agusia]
A tak z ciekawosci zapytam z ktorym ownerem rUmcIa? czy moze z wszytkimi? a wy czekajcie az wam sie dobiora do d**y HWL i wtedy dopeiro bedziecie zalowac ze nie byliscie razem z PN(mowie o NR)

Ja znam tylko jednego ovnera tej postaci i nie moge mu nic zarzucic jak dla mnie jest ok..A to czy HWL dobierze Nam sie do D**y to chyba prywatna sparwa NR a nie Twoja.. Co do tego zalowania..to sory ale po tym co tu czytam to napewno nikt z NR nie bedzie zalowal ze nie stanol po stronie PN skoro Wy takie zajefajne macie podejscie do Naszej guild...
stary 12-08-2006, 00:33   #627
Qreew
Użytkownik Forum

Qreew's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja

Imię: Qreew
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: -
Poziom mag.: -
Domyślny

Mamy takie podejscie poniewaz przez wasza akcje bylo spore zagrozenie =]
Czy wczesniej ktos mial jakis problem? chyba tylko rumcio ktory mi grozil z 10 razy ze padne...
Ale ja w rÓmĆia wieŻe, jest najlepŻy
Qreew jest offline  
stary 12-08-2006, 01:12   #628
Demiphant
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
Domyślny

Kuczer ale pier do lisz głupoty.Aylitha był w Dominion,vice liderem był,był kiedy dobrze było, kiedy mało HWL było,kiedy nie atakowali ,wtedy właśnie był.Z Maćkiem już powiadziane mamy,że prawdopodobieństwo,że kiedykolwiek się spotkamy w jednej gildii wynosi prawie zero.Jeżeli ktoś chodzi z kimś na wspólne odkrywanie,wykonuje questy itp to albo jest kolegą albo dwulicową mendą,która wykorzystuje innych.Sam wybierz kim Aylitha była.

Co do mnie to nie mam zamiaru grać w tą grę w szczególności z osobami,które nie pamiętają co pisały o lojalności w swoich komentach. Wypłaciłem się z 3 razy z wojen na galanie ale wtedy starałem się pomóc innym którzy zostali w war i nigdy ich nie lałem.
Demiphant jest offline  
stary 12-08-2006, 01:46   #629
Qreew
Użytkownik Forum

Qreew's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja

Imię: Qreew
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: -
Domyślny

Tak to juz jest jak postacie maja po 3 ownerow... ale coz mi zostalo tylko walczyc, nie bede nic placil jak kazdy czlonek PN przed wojna
Dla mnie ta wojna nie jest skonczona, tylko musimy sie zjednoczyc... mam na mysli old dominion i reszte ludzi, bo to jest najlepszy moment na jakikolwiek bunt
Qreew jest offline  
stary 12-08-2006, 01:59   #630
Princess Agusia
Użytkownik Forum

Princess Agusia's Avatar

Domyślny

[quote=Demiphant]Kuczer ale pier do lisz głupoty.Aylitha był w Dominion,vice liderem był,był kiedy dobrze było, kiedy mało HWL było,kiedy nie atakowali ,wtedy właśnie był.Z Maćkiem już powiadziane mamy,że prawdopodobieństwo,że kiedykolwiek się spotkamy w jednej gildii wynosi prawie zero.Jeżeli ktoś chodzi z kimś na wspólne odkrywanie,wykonuje questy itp to albo jest kolegą albo dwulicową mendą,która wykorzystuje innych.Sam wybierz kim Aylitha była.

Ale to wzruszajace hmmm zastanawia mnie to czemu ty nie grasz. ?? moze grales "kiedy dobrze bylo,kiedy malo HWL bylo,kiedy nie atakowali" a teraz boisz sie stanac do wojny i pomoc przyjaciolom ??? Najpierw popatrz na siebie a pozniej krytykuj innych..

Ostatnio edytowany przez Princess Agusia - 12-08-2006 o 02:07.
Princess Agusia jest offline  
stary 12-08-2006, 03:07   #631
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Stan: Niegrający
Poziom: 1+
Domyślny

nie masz zamiaru grac? a gdzie te masslogi ktore nam tak obiecywales? "niech tylko lovize odbanuja " " ciekawe czy wytrzymaja nasze masslogi" " sierpien jest nasz" pamietasz te slowa? sam je mowiles a teraz co? nie masz zamiaru grac? Lovize odbanowali, zaczal sie sierpien a tu nic sie nie dzieje czyli pogodziles sie z porazka i nie zwalaj wszystko na membersow teraz bo to oni wlasnie chca walczyc ale nie maja okazji bo nie ma wlasnie tych masslogow o ktoryach tak tu pisales , KIEDY WRESZCIE BEDZIE CHOCIAZ JEDEN MASSLOG?
dressu jest offline  
stary 12-08-2006, 09:10   #632
Kuczer88
Użytkownik Forum

Domyślny

Oj demi demi -.- Aylitha był w dominion dopuki mu sie podobało nie walczył przeciwko HWL bo miał w dupie kardearów i konde Itp. wreszcie stwierdził że musi wyjsc bo nie będzie dla nich walczyc.
Co do dressu to masz racje ale czy kiedykolwiek demi zrobił inaczej?Oto jest pytanie....
Aha demi rada odemnie niepotrzebnie chicałeś pomoc kondzie teraz byście byli neutralni....
Kuczer88 jest offline  
stary 12-08-2006, 09:15   #633
Krupnik86
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 06 2006

Domyślny

My mielismy cos do NR? Mamy to za zle ze ingerujecie w wojne pozostajac dalej wielce "neutralini". I nie mow mi tekstow typu "pomagalsimy tylko koledze" bo to sa najzwyczajniej smieszne argumenty. Co zrobilo by Hwl jak ktos pomogl by trapnietej osobie przez nich? Chyba nie musze odpowiadac bo kazdy wie co

Juz nie mowiac o tekstach w stylu "ja znam tylko jednego ownera Rumcia". Powszechnie wiadomo ze Rumcia ma 2+ ownerow, to samo tyczy sie Atylhi i prbojac ich publicznie kryc tylko sama sie osmieszasz.

Ciekawi mnie to ze po za nielicznymi asslickerami Hwl wszyscy ludzie na tym forum krytykuja Rumcia, Alythe itp. Zbieg okolicznosci?

Pozyjemy zobaczmy co bedzie.
Krupnik86 jest offline  
stary 12-08-2006, 09:38   #634
Princess Agusia
Użytkownik Forum

Princess Agusia's Avatar

Domyślny

[QUOTE=Krupnik86}
Juz nie mowiac o tekstach w stylu "ja znam tylko jednego ownera Rumcia". Powszechnie wiadomo ze Rumcia ma 2+ ownerow, to samo tyczy sie Atylhi i prbojac ich publicznie kryc tylko sama sie osmieszasz.

Moze miec nawet 30 ovnerow, ja mowie o tym czlowieku ktorego poznalam i ktorego znam.. reszta mnie nie obchodzi... A jesli chodzi o osmieszanie.. chlopcze ja nie napisalam nic co by mnie narazilo na posmiewisko.. chyba ze od strony niedojrzaylych gowniarzy , ktorych zdaniej najmniej mnie interesuje
A to ze wszyscy jada na Ayl~` i Rumka to hmmm... pewnie 80% PN tu pisze wiec sie nie dziwie

Ostatnio edytowany przez Princess Agusia - 12-08-2006 o 09:43.
Princess Agusia jest offline  
stary 12-08-2006, 10:11   #635
Fan of Slip and SOAD
Użytkownik forum

Fan of Slip and SOAD's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2006

Domyślny

@Kuczer88

Czytać sie naucz... Omg.. i raczej nie wiesz co to rasizm...
Jak już mówiłem, skoncz z tą rozmową.. bo ona Cie przerasta i zaczynasz
pierdo lic od rzeczy.

@Up
Ja nie jestem z PN

Ostatnio edytowany przez Fan of Slip and SOAD - 12-08-2006 o 10:12.
Fan of Slip and SOAD jest offline  
stary 12-08-2006, 11:23   #636
Kuczer88
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fan of Slip and SOAD
Nie rzeczywiscie teksty typu"nie ma jak sie przyjaźnic ze szewdami"nie no super nic nie nawiązujemy do ich nacji bo przeciesz szwedzi nie są ze Szwecji
I to nie było wcale hasło rasistoskie HAHAHAHA ku*** jaki Ty jestes "głupi" hmmm tak to dobre określenie.NIewiesz nic o ludziach z HWL i pier do lisz głupoty.Bo Ciebie zabili i teraz płaczesz i pewnie piszesz na forum tibi.com HWL PA hahaha ,widac że Ciebie ta rozmowa przerasta skoro nawiązujesz już do szwedów.
Kuczer88 jest offline  
stary 12-08-2006, 11:30   #637
Princess Agusia
Użytkownik Forum

Princess Agusia's Avatar

Domyślny

[quote=Fan of Slip and SOAD]@Kuczer88

Czytać sie naucz... Omg.. i raczej nie wiesz co to rasizm...
Jak już mówiłem, skoncz z tą rozmową.. bo ona Cie przerasta i zaczynasz
pierdo lic od rzeczy.

A moze Ciebie ta rozmowa przerasta , skoro zaczynasz sklinac...
stary 12-08-2006, 11:31   #638
Tragicall
Użytkownik Forum

Tragicall's Avatar

Data dołączenia: 16 05 2006

Imię: Tragicall
Profesja: Sorcerer
Tragicall ma numer GG 4751156
Domyślny

Kuczer88 on jedynie napisał, że Szwedzi wykorzystują spory miedzy nami Polakami, aby nam dokopać, a Twoja postawa jest jak Radziwiłła: mnie z tym narodem nic nie łączy byleby mój brzuch był pełen, napitek w pucharze, a fakt że puchar z którego piję zdobyczny na moim sąsiedzie świadczy tylko o tym, ze dobrze służę moim nowym panoma oni potrafią ochłapy ze swego stołu mi rzucić.
W życiu trza mieć pewne zasady, jakiś kodeks postępowania, bo inaczej jesteś nikim, a respektu siłą się nie zdobędzie.

Ps: On nic rasistowskiego na Szwedów nie napisał, a poza tym w HWL jest wiele innych nacji niż oni.

Ostatnio edytowany przez Tragicall - 12-08-2006 o 11:37.
Tragicall jest offline  
stary 12-08-2006, 11:41   #639
Kuczer88
Użytkownik Forum

Domyślny Hmmmm

up@
A Co mu i wiekszości użytkowników forum do tego że Aylitha lub Rumcio zadają sie z HWL nic nie wiedzą ,a pisze bzdury a teksty typu nie ma jak sie zadawac ze szedami niech sobie wsadzi. Hmmm uważasz że wyżej wymienione osoby nie mają zasad ??Jeśli tak to sie grubo mylisz --.-- Bo co Ty i reszta mogą wiedziec o ich zasadach skoro nic o nich nie wiedzą?A co do pomagania HWL hmmm a czym dominion sie od nich różni?

Ostatnio edytowany przez Kuczer88 - 12-08-2006 o 11:44.
Kuczer88 jest offline  
stary 12-08-2006, 11:50   #640
Fixi
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 06 2006

Stan: Na emeryturze
Imię: _____
Profesja: Brak (Rookgaard)
Poziom: --
Skille: --
Domyślny

Kuczer88 Zal mi ciebie bachorze Wes naucz sie czytac ze zrozumieniem to mozesz tu taj wrocic bo siare robisz

Princess Agusia Ty sie zamknij bo jestes uwielbiam jeść bananya asslikierem i tyle
Fixi jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 0, gości: 4)

Zasady postowania