|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wielki Czerwony Smok
Profesja: Rookstayer
Świat: Azura
Poziom: 15
Skille: 18/21
![]() |
![]() ... co to ma byc za..... nudny fake?? drzwi na polanie..... ciekawe jak weszedl na ta polane...
a co drugie fake........ to było boskie!!!!! żart............. dwa fake dostają niezła (jak na ich poziom) ocene: 0/10!
Hmm... Czasami jest się na wozie a raz pod wozem... Hmm... Ja jestem pod wozem... Hmm... Cały czas... Hmm... Spoko ![]() Ostatnio edytowany przez Smok Adam - 27-07-2006 o 15:37. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
Bosh... Przestancie tu pisac i mu sie znudzi, jeju, przecierz on tylko tego chce, zebyscie sie wkurzali. Nie odpowiadajcie i spokoj bedzie.
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok powiem jedno
Lepiej Zamknąć ten temat Ocena za Fake 0/10 bądź wdzięczny że aż taka dobra na twój poziom ![]() PS. A ci sie nigdy klawiatura nie przestawila ze Y to Z a z to Y? Edit: @down:Już poprawiłem Ostatnio edytowany przez Perenaxek - 27-07-2006 o 16:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Rodghar Najemnik
Profesja: Sorcerer
Gildia: Poszukuje
Świat: Pacera
Poziom: 30
Skille: 19/24
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() Ocena za Fak'e - 1/10...
PS:Ja jaz robiłem moje pierwsze Fake'i (nie wiedziałem co to TSE i FFC) to pisałem wszystko Tahomą (pogrubiona 8) i póżniej robiłem obwódkę czarnym ołówkiem(długio jak cholera ale wyglądało o niebo ładniej niż twoje...). Cytuj:
*Mogę pomóc paru newbie wykonać niektóre questy za free(pisać w grze lub PW)* Zadowoleni klienci-1 Questy w których pomogłem-2 ![]() Ostatnio edytowany przez Rodghar - 27-07-2006 o 16:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: ;p
Profesja: Elite Knight
Gildia: niepamietam ;D
Świat: Titania
Poziom: 52
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() eeeeeeee???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() @druidek12
OMG czym ty jestes jestes taki zalosny ze powinni ci skasowac konto nie umiesz robic fake nie umiesz sciagnac FFC i TSE nabijasz sie z Drakona a to nie jego wina ze Z sie przestawilo na Y a Y na Z wiec nie w****j ludzi cioto p****a !!
![]() |
#27 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Łódź
Profesja: Druid
Gildia: Solo style
Świat: Celesta
Poziom: 43
Poziom mag.: 51
|
![]() @Up
Tak se myśle... ty jesteśna serio takim idiotą, że odświeżasz stare tematy ![]() @down&up Zbanowany ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez druidek12 - 21-08-2006 o 07:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() @Up
kiedy bedzie? ![]() Cytuj:
Topic:emmm cos nie tak z czcionka tibijska...
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Cytuj:
@up Widziałem jego pierwszy fake na tym forum, i powiem ci, że BYŁ O NIEBO lepszy niż to ścierwo. @Druidek12 "Myśle se"... BUHAHAHAHAHAHA! W tym momencie się popłakałem ze śmiechu. Ty nie myślisz. Po prostu karaluchy w twojej głowie grają z pająkami w pokera, a ty to bierzesz za myślenie. Ja pier... niczę, "Myśle se"...[Noob Mode] Ić se poszókaj suownika poprafnej polżczyzny i naóm sie pisadź a potem ić na alegro kup muzg.[/Noob Mode] (jak coś - na Allegro naprawde sprzedają mózgi)
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() @vizero
Ty chyba jestes p****y jakis ?!!??!?!?!???!??!? przecierz to jest najgorszy fake na forum ! A ten blazen co go zrobil mial juz 2 BAN'y a jak znam zycie to znowu dostanie :| wiec nie p****l ze ladny fake bo ten akurat taki nie jest !!
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Koleś, Przeginasz. Każdy może mieć własne zdanie, nie zabraniaj mu tak gadać. Jak mu się podoba, to znaczy, że mu się podoba, a ty nie masz prawa zabraniać mu tego wyrażać. Raport za spam.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Łódź
Profesja: Druid
Gildia: Solo style
Świat: Celesta
Poziom: 43
Poziom mag.: 51
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() up: offtopic...
topic: delete, close and give warning points where they have to appear pls? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
Wszyscy są "mastah of fake" więc inni się nie mogą uczyc? Szczerze? To najgorszy dział tego forum...
![]() |
![]() |