| 
 | |||||||
| Notki | 
| Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #1 | 
| Użytkownik Forum | obiecane pk main charem.... to dopiero przedsmak....   niedlugo beda w h*j wieksze lvle padaly   http://rapidshare.de/files/28997646/...jasiu.rec.html Rehost: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10714 mysle, ze ten filmik nie jest najgorszy ;P  beda i tka lepsze:d akcja w 6 minuta, 23, 27 i okolo 30;p;p jak padnie ten 37 sok Old Hag juz dalej sie nic nie dzieje mozna wylaczyc  bonus \/ http://rapidshare.de/files/29141801/...emsta.rec.html ^ pada 35kina pozniej niestety wpadla po nas ekipa  skonczylo sie to tak Aug 12 2006, 18:31:15 CEST Killed at Level 39 by Jasiu fasola and by Intek lumi Aug 12 2006, 18:19:19 CEST Killed at Level 40 by Jasiu fasola niestety nie am tego na filmie... zawsze jak wylanczam tibiecam to jest dym.... Pocisnelo kolesia no coz... loota tam za bardzo nie bylo... 2bp hmm gfbki manasy itp... smieci ogolnie za sdki sie nie zwrocilo  Ostatnio edytowany przez inferna rider - 14-08-2006 o 10:48. | 
|  |   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 01 2005 Lokacja: Gdańsk Wiek: 35 Posty: 333 Stan: Niegrający   | Loot nie byl najlepszy ale pk udane! Bedziecie jeszcze pkowac? ;] 
				__________________ "Bywają myśli tak głębokie, że pogrążają autora" ¬ | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 11 2004 Lokacja: Ruda       Śląska Posty: 612 Stan: Niegrający | Podobała mi się akcja: 16:01 Aern Sury [42]: FUNNY SD Pyk pyk i gościu leży xD | 
|  |   | 
|  | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 08 2004 Lokacja: Gdańsk Wiek: 33 Posty: 676 Stan: Na emeryturze | Lol, nie pisz dwóch postów pod rząd tylko edytuj. No, nie powiem, całkiem zabawne pk. Mam na myśli śmieszne były wasze ofiary, szczególnie tamten sorc co powiedział "Funny SD". Szkoda, że loot nie dopisał, chociaż za mfy się zwróciło  | 
|  |   | 
|  | #8 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 03 08 2006 Posty: 3 | Bardzo fajny filmek   czekam na więcej filmików z waszej strony ;] Warto ściagac xd | 
|  |   | 
|  | #11 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 06 2005 Lokacja: Polska Posty: 281 Stan: Na Emeryturze Imię: Gidnurg the Second Profesja: Sorcerer Świat: Galana | Nom mowy filmik plax   D 
				__________________ Wings on my back I got horns on my head My fangs are sharp And my eyes are red Not quite an angel The one that fell Now choose to join us or go straight to Hell | 
|  |   | 
|  | #12 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 04 2006 Lokacja: Mikołów Posty: 41 Stan: Aktywny Gracz Imię: Franczi Profesja: Elite Knight Świat: Nerana Poziom: 20+ Skille: 65+/65+ Poziom mag.: 4+   | Czy Mozecie umiescic ten plik na megau,ppload bo jak ja jestem w sieci to kazdy scaiga z radpia i ja niemoge =/ | 
|  |   | 
|  | #13 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 16 07 2006 Lokacja: Łódź Posty: 402 Stan: Aktywny Gracz Imię: Emeric Luca Profesja: Paladin Świat: Iridia Poziom: 45 | Rehost na tibicams plx | 
|  |   | 
|  | #14 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 01 06 2005 Lokacja: Poznań Wiek: 35 Posty: 132 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Elite Knight   | Czy mógłby ktoś to  wrzucic na megaupload albo tibicams ? | 
|  |   | 
|  | #17 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 03 2006 Lokacja: Warszawa Wiek: 38 Posty: 37 Stan: Na Emeryturze Profesja: Master Sorcerer Świat: Galana | Nom fajnie to wszystko wygladalo ale najbardziej podobal mi sie moment kiedy nadzialiscie sie na ta wesola ekipe i jednego z was trapneli.  
				__________________ 16:33 Traste Inutil: the respawn of noobs in carlin are good today | 
|  |   | 
|  | #18 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 01 2005 Lokacja: Poznań Wiek: 35 Posty: 369 Stan: Aktywny gracz Imię: Sir Kaczor pierwszy Profesja: Elder Druid Gildia: Allance of justice Świat: Danubia Poziom: 30 Poziom mag.: 36 | Postrzeliłeś kumpla parę razy zdrajco!   Hehe, "funny SD" chyba przejdzie do mowy potocznej... Wesoła kompania dała się wam (zwłaszcza jednemu z was) we znaki, ale wyszliście zwycięsko  
				__________________  Widzisz białą ramkę? Pozbądź się IE i zainstaluj Operę bądź Fire foxa   | 
|  |   | 
|  | #20 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 08 2006 Posty: 60 Imię: Royal Destu Profesja: Royal Paladin Świat: Nerana Poziom: 56 | ile czasu powinien sie otwierac filmik bo gdy pisze juz "conecting to the world please wait" to ile mam czekac a wszystko dobrze otworzylem  pytanie czy wogole ma takie cos wyskoczyc | 
|  |   |