|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Macie tu new part, bez zbędnych komentarzy:
1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() 11 ![]() 12 ![]() 13 ![]() 14 ![]() 15 ![]() 16 ![]() 17 ![]() 18 ![]() 19 ![]() 20 ![]() 21 ![]() 22 ![]() 23 ![]() 24 ![]() 25 ![]() 26 ![]() 27 ![]() 28 ![]() 29 ![]() 30 ![]() Nie wiem, czy wam sie podoba czy nie ale chciałbym się dowiedzieć, dlatego komentujcie. P.S. Nie zapomnijcie również komentować mojego tematu "Rodzynki 2006" w nim. m.in. konkurs na fake wszechczasów! P.S.2 Sorki że fabuła stoi w miejscu, ale chciałem pokazać tą walkę, bo dawno nie robiłem żadnej. podoba się? Pozdrowienia! ![]() @edit: Cholera, zapomniałem o podziękowaniach. Dziękuję Randlemenowi za użyczenie plujących pająków. Ostatnio edytowany przez Zając - 10-08-2006 o 15:30. |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Yhmm....
Dobre,chociaż ciągle mnie irytuje ten demon. te efekty brzydkie,i ten fanatyk te kreski.... też nie super Ale reszta jest na poziomie profesjonalnym. |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() nom oerta wymienił prawie wszystko
ale ja dodam jeszcze że te plujące pająki to jakies... dziwne ^^ pozatym fake trzyma poziom
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Oo, ja tu występuję! A nikt mi nie powiedział! Nie żebym miał pretensje...
Fake fajny. Efekty, co prawda, mogłyby być lepsze, (vide Fanatyk i jego śmierć) ale reszta stoi na poziomie. Grafika: 9/10 (efekty specjalnie zbyt paintowe, podniszczone kolumny takie same) Ortografia: 9/10 ("[...] nie mam toporu" i parę literówek typu "nei" zamiast "nie") Średnia: 9/10 + Humor (+1), GS atakujący plecy demona (+0,5) - Ciągle powtarzane "Puff" przy piecach (-0,5) Ocena: 10 (na 15, więc się nie czepiać, że wysoka ocena bo jestem w fake) //EDIT// Bym zapomniał, mam pomysł co do Wyznawców. Może by ich tak umrocznić?
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 11-08-2006 o 13:20. |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Wszystko ładnie, ale żeczywiście niektóre efekty zbyt Paint'owe...
Niektóre rzeczy, takie jak np. "pociski" w jednym/kilku miejscach przysłonięte np. trupem GS'a... Co do tych "Plujących Pająków", to wyglądają trochę zbyt Paintowo, aczkolwiek o ich pochodzeniu wiem troche więcej ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() A mi sie podoba! 10/10 i next part plax ofcors
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Konin,Mainland
Profesja: Knight
Świat: Aurea
![]() |
![]() Nie no spoko... fajne to
Heh fajnie zrobiona akcja z pająkami... bardzo fajnie to wygląda jak GP(no co polska nazwa) wchodzi mu na plecy a on go czarem odpycha... miodek I Mag'Mor nie jest wszechpotęrzny(i dobrze) będzie potrzebował pomocy ![]() ![]() ![]() ![]()
#68 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2006
|
![]() Bardzo Fajny Fake Trosze Minusow bylo ale tylko troszke
![]() Plusy: -Fajna Fabola -Fajna grafik(Prucz tam nie ktorych paintowyrch efektow i ten pljacy pajak taki nie teges) -i Oglonie wszystko spoko Minusy: -Na niektorych obrazkach nie ma zyca demona -tak jak mowilem te efekty paintowe i ten plujacy pajak nie teges No to Wszystko Jak dla mnie Bardzo dobre lub dalej i GZ ![]() PLZ FASTEM NEXT PART ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Dobry fake. Podoba mi się ta rozwałka XD Wreszcie ktoś pokazał na ile stać takiego demona. Co więcej, czuję pewną inspiracje Dragon Ballem
![]() ![]()
#70 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Selena
Poziom: -0
Skille: Niskie
|
![]() Super fake daje ci 9,5/10 ponieważ znalazłem troszeczke błedów...
Obrazek 25 jest wyjechany z tym pajakiem na plecach ![]()
||
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: Toruń
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
![]() |
![]() calkiem fajne daje 8,3/10 ,na jednym z rysunkow magmor nie ma paska zycia
|
![]() |
![]() |
#72 |
Zbanowany
|
![]() Hm racja przeoczenie ;/ Ale ludzie robiący fake'i wiedzą jak ciężko się robi bitwy ;/
P.S. Aż tak nie podoba się wam ten fake że jest w nim tylko po 10 komentarzy na 1 część? ![]() P.S.2. Dzięki, już 5000 odwiedzin ;D W porównaniu do Narilla albo Crowala to nic, ale i tak się cieszę ;D |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]() Nice !!! szkoda slow
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Daleko
Imię: Hero-Norbi
Gildia: Było wiele, teraz żadna
Świat: Eternia
Poziom: 28
Skille: 31/24=)
Poziom mag.: 34
![]() |
![]() Nice fake.Ocena 9/10 bo kilka bledów jest.Szkoda ze dopiero teraz znalazlem ten temat
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Xibron - 03-09-2006 o 17:23. |
![]() |
![]() |
#75 |
Zbanowany
|
![]() Elfy wbrew pozornie słabej posturze są silniejsze niż się komukolwiek wydaje... moja ulubiona rasa z fantasy... I to nietylko w posługiwaniu się łukiem.
BTW. Avager, nie Avenger :/ takie to trudne? @down sie pomyśli nad next partem... Ostatnio edytowany przez Zając - 03-09-2006 o 16:36. |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() @up moje tez ;>. Ja lubie elfy ze wzgledu na magie i luk ^^
@topic Fajny fake more plx? ;>>
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Imię: Songo of Astera
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() Fake jeden z najlepszych jakie widziałem do tej pory
Tutaj taki mały off topic ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() A według mnie elfy to
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fajny fake ;]róbcie dalej loodziska ![]() Ale "Plujący pająk" oraz "Nagroda" są denne ... @down Jak jestem trollem to wysyłaj raporty do modów żeby mnie zbanowali ;] Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 09-09-2006 o 18:32. |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() @up
A wg. mnie ty jesteś trollem bo offtopujesz. I co? Rada: Nie spamuj. @topic Rób ten fake szybciej, bo się doczekać nie mogę.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
#80 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Cytuj:
@Ontopic: Ja się tam na fake'ach nie znam, ale ten mi się bardzo podoba ![]() ![]() |
|
![]() |