![]() |
#622 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Tarnów
Imię: Gryka the Slayer
Profesja: Knight
![]() |
![]() najpierw fartowny loot
![]() pozniej 3 mln ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Teenak
Profesja: Elder Druid
Świat: Obsidia
Poziom: 46
Skille: ----
Poziom mag.: 50
|
![]() Troche nie wklejałem bo padłem i musiałem odrobic (46 nie będe 2x wklejał);d
Jakiś tam fs z dla :> ![]() I 47lv (jeszcze 3 ;o) ![]() P.S axel naab k legi... ide next time z Toba ![]()
![]() |
#624 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() ![]() Ale tak na serio to mzoemy sie wybrac na poszek na jakis dluzszy hunt albo na dle jak masz blokerka;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Użytkownik Forum
|
![]() xD Zrobie 5bp hmm i lecim ;o
Na dle mam blokera i to nie 1 ;d Ale cos peszek na dlach jest ;P Suv pozycz swojej mocy lootowania na dle dla nas ^^
![]() |
#626 |
Guest
|
![]() Gratuluje wszystkim adwansow, lootow i wszystkiego
![]() Jako ze nie moglem zrobic screena, ani lvla ani mlvla w momencie jego osiagniecia wklejam tutaj zdjecie z depo ze stanem obu tych statystyk ![]() ![]() Jezeliby ktos wybieral sie na Crusader Helmet Quest oraz Orc Fortess Quest dajcie mi znac bardzo chetnie sie wybiore z jakas ekipa i ukoncze te questy ![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() NIE DAM ! looting powah mine
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() haha to dajesz albo hunted!!!
![]() btw. adv ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
|
![]() To może ja teraz troszkę powrzucam bo dawno nic nie dawałem
![]() Advance: ![]() ![]() ![]() Obsidian Knife Z pięc dni siedziałem na Tiquandzie ;/ ale opłaciło się ![]() ![]() ![]() BoHy i Przemeblowanko ;] ![]() Ostatnio edytowany przez bosal - 13-08-2006 o 11:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Użytkownik Forum
|
![]() gz all
A ja sobie dzis wpadlem do dziury na pohu i Aug 13 2006, 11:50:20 CEST Died at Level 47 by a giant spider Olewam narazie tibie -.-, bb
![]() |
#631 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#632 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Gliwice
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: -.-
Poziom mag.: :(
![]() |
![]() Cytuj:
Szkoda ze monia juz niegra ![]() A teraz to co chcialem ci powiedziec ![]() ZAinwestuj w jakies eq bo 40 lvl z plate setem smiesznie wyglada xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#634 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#635 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() chciales powiedziedziec na manasy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() i nie wali tylko bije bo walić mozna wiadomo co
![]() a moje fotki znajdziecie wszyscy w moim temacie do którego wszystkich zapraszam, i do którego link jest w podpisie ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Guest
|
![]() Nie nie wale
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No nikt sie nie wybiera ani na cruza ani na ofa?? ![]() P.S Ale rozwalil mnie tekst" Wali na odleglosc" xD Ostatnio edytowany przez !Xori! - 14-08-2006 o 00:59. |
![]() |
![]() |
#639 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() @Malmo
A 15 minut przed tymi golden legami Alith pytal sie mnie czy ide z nim zslowoac demona... Gz! ![]() O.o ![]() Przerwalismy hunt zeby ubic pewna osobe, majac 15 minutowego pzta natknelismy sie na pewnych random pkrow (+60lvle)... ![]() Lecz pozniej role sie odwrocily... ![]() ![]() Gdyby nie przypadkowo napotkany Trevlig (myslal, ze to my ich gonimy bez powodu, magic walle zrobily swoje...) pewnie podzieliliby los Thibiamastera No to na koniec 70 dyszka :> ![]() Ostatnio edytowany przez Xaorix - 15-08-2006 o 22:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() @ Trevlig chyba za duzo mysli... i chyba ma za duzo kolegow random pk 20-60 lvl ktorzy mysla ze moga robic co chca bo go znaja -.-" a on im pomaga... mysle ze trevlig podzieli los [CHAR]cwanish[/CHAR] z thorii
|
![]() |
![]() |