|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() W sumie nie wiem czy juz byl taki temat ale jakos szukac mi sie nie chcialo
![]() ![]() Wiem ze: Thais - Raty, Orci Ab'dendriel (chyba dobrze ![]() Kazz - nie wiem ![]() Carlin - nie wiem ![]() Venore - nie wiem ![]() Miasta dla PACC mnie nie interesuja poniewaz nigdy go pewnie nie bede mial ale jakby sie komus chcialo napisac to niech napisze ![]() ![]() Pozdro. Dzieki za odpowiedz i jesli nie zostanie skasowany ten temat to tez dziekuje ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Venore napewno elfy, co do Carlin to nie wiem. Może Amazonki/Valkirie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Amas Ossy
Profesja: Knight
Gildia: Elite of the Last Regiment
Świat: Celesta
Poziom: 100
Skille: 84/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ankrahmun- plaga Scarab i Ancient Scarab...
Venore- plaga Elfów... W Kazordoon z tego co mi wiadomo nie ma plag... i to na tyle więcej nic o plagach nie wiem... Ostatnio edytowany przez Andrev - 15-08-2006 o 11:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() W sumie dzieki ale raz jakby mi sie zdawala (lol ?
![]() ![]() ![]() Pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
![]() |
![]() Darashia nieumarli
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() No dobra ale co z Kazz... Nikt nic nie wie ?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() No dobrze ale ktos wczesniej wspomnial ze Carlin moga atakowac Valkirie/Amazonki a to jest przeciez miasto kobiet. A z technicznego punktu widzenia Valkiria i Amazonka to kobieta czyz nie ?
![]() ![]() Edit: Chcialbym zauwazyc ze ktos napisal ze w Kazz plag nie ma. Nie zauwazylem tego ![]() ![]()
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. Ostatnio edytowany przez Azkabanczyk - 15-08-2006 o 12:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rodghar Najemnik
Profesja: Sorcerer
Gildia: Poszukuje
Świat: Pacera
Poziom: 30
Skille: 19/24
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() Raz kazz zaatakowały pająki na lucerze(niebyło komunikatu).
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aynahanir
Profesja: Sorcerer
Poziom: 39
Poziom mag.: 45
|
![]() pajaki na kazo? jakos nie wieze
czyli podsumujemy: Rookgaard - raty Thais - raty albo orci Carlin - nic (brak danych, ja nic nie widzialem) Venore - elfy, od zwyklych do arcanow Darashia - nieumarli Ankrahmun - scaraby i ich ancient szefuńcio ![]() Ab'Dendriel - wilki i przerośnięte wilki ![]() ale @autor mówiłeś, że chcesz tylko FACC miasta, a podawano darashie i ankh. skoro tak, to masz na deser: Edron - Demony i Orshabaal (nie radze mieszkać na edronie) Liberty Bay - piraci nawiasem mówiąc wczoraj, 14.08.06 wieczorem na Guardii rozpoczął się atak piratów na LB. między pierwszym a drugim komunikatem minęło zaledwie 3 minuty. Viva FACC!
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wczoraj na Refugii byl atak Scarabow wlasnie
![]() ![]() ![]()
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
|
![]() Na liberrty bay atakuja jeszcze quary scouty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Ab'Dendriel atakują borsuki, a Kazz pająki.
|
![]() |
![]() |