![]() |
#1941 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Emeric Luca
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 45
|
![]() @up
Dziecko nie tlumacz sie. Dales sie zabic jak noob, i jestes noobem, i tak pozotanie. Pierwszy raz cie zabilem w miescie, noob straszliwy 2 uhy i hmmke. Drugi raz padles, przed DP gdy zaczoles sie rzucac, a ja cie trapnolem, kolejny raz tracisz... uha i hmmke. I 3 raz zebrales ekipe 4-5 osob poszliscie mnie ubic, i skonczylo sie tak ze 2 padlo reszta zwiala. Oczywiscie ty takze padles. Ale ku mojemu zaskoczeniu nie bylo zadnego uha (!!) tylko lina i lopata ![]() |
![]() |
|
![]() |
#1942 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Widac dzieciaczku ze ciezko ci co kolwiek przetlumaczyc
![]() |
![]() |
![]() |
#1943 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Cytuj:
Po drugie: WYJDZ i nie wracaj Asen@ Zgadzam sie :x btw: Mandolina i michalak sa najwiekszymi zjebami na silverze omg... jak oni wbili te lev? |
|
![]() |
![]() |
#1944 |
Zbanowany
|
![]() @up
Maybe Acc Sharing? Albo kupili chary na allegro ;X |
![]() |
![]() |
#1945 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1946 |
Zbanowany
|
![]() Moze mama mu kupila bo sie poplakal?
![]() |
![]() |
![]() |
#1947 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Bowiesz wzucal na nasze to sam nie mial/ma i zazdroscil ? =] |
|
![]() |
![]() |
#1948 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
|
![]() OMG ale mnie tu dlugo nie bylo ^^
przez 5 stron pisaliscie o glupim deadzie Michalaka czy tam Mendoliny... n/c ![]() btw. Nie ma to jak sie podjarac zabiciem ~40 lvla z FE... ![]() albo zakladac tematy na forum.tibia.com "michalakmee hunted" , po czym swoim drugim charem pisac posty "GZ, you have got ROX pvp" MUEHEHEHHEHEH chyba to jest wieksze noobstwo niz to o czym pisaliscie... ![]() Ostatnio edytowany przez Holu - 13-08-2006 o 10:03. |
![]() |
![]() |
#1949 |
Zbanowany
|
![]() Boobostwem jest kupic char ze skillami 80/80~ 35 lv, okrasc kumpla na 300k~ i udawac ze sie tego nie zrobilo po czym siedziec 24h
![]() |
![]() |
![]() |
#1950 |
Użytkownik Forum
|
![]() bekowy temat
![]() powiem jedno. ktos tam pisal ze z fe to mozesz walczyc ale na soo to jestes pizd* uzywajac 2 fe to tez jest solo bo w koncu sam atakuje bez pomocy innych graczy ^^ sork i drut maja taki czar i niech sie ciesza (knight ma exori, a palek(?) exevo con mort ![]() proste ps widzze ze temat sie rozkreca ps1 tibia sux ps2 ale gracze fajnie ps3 niektorzy ps4 zacznam nasladowac ligusa z tymi ps ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#1951 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Elo wszystkim! Silvera chyba sie rozkreca troche wsrod polakow, mam nadzieje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1952 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehehe, ja tez
ps tibia sux ps2 ale gracze fajni ps3 niektorzy ps4 np ligus ps5 ja juz nie gram w to badziewie ![]() Zmiencie temat plx ;P Ja nawet nie wiem o co chodzi...
#1953 |
Użytkownik Forum
|
![]() no Mendolina, nie wiem. ostatnio troche wrocilo ale znowu odeszli ;D mysle, ze niedlugo to juz tu nikogo ze starych Red Warriors nie zostanie. Czy my sie znamy tak w ogole ? ;>
#1954 |
Użytkownik Forum
|
![]() Właśnie nie wiem czy sie znamy ;P, jaki masz nick postaci, powinienem skojarzyc
![]() |
![]() |
![]() |
#1955 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() Quara attack
![]() Wczoraj wieczorem liberty Bay zaatkowaly Quary ![]() Mialem tam wylogowanego niestety tylko noob chara(a moze i stety xD).. I z niego sa screeny. Padalo duzo osob, ja tez 2 razy padlem ale noob charem xD Byl hardcore... Moze i dobrze ze nie mialem tam Michaela, latwo bylo pasc. GM zaczal najpierw stawiac po jednej kolo dp.. i tak stawial coraz dalej coraz dalej zlurowal duzo ludzi.. i wtedy jak juz byla otwarte przestrzen no to sie zaczelo xD nagle pojawilo sie dziesiatki Quar all rodzaje ![]() Screeny: ![]() ![]() ![]() ![]() nooo tu sie zaczelo ![]() ![]() tu padl jakis typ.. stracil k armor, niestety nie wzialem i sam padlem ![]() ![]() ![]() ![]() chyba ba tyle ;p
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
![]() |
![]() |
#1956 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Quarry no tak na harmoni tez byly ale NIKT nie padl bo co sie pojawailu to szlo ue masa sd itp ![]() Z piratami to samo samo gfb latalo ja zabilem moze z 3-5 piratow ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1957 |
Użytkownik Forum
|
![]() Musiala byc jazda
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1958 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kasztaniaczek, kilver juz nie gra. Rekin, Neo i Dawergo tylko zostali. Ja mialam kiedys nick Kazuyoshik ( palek se SWIETNYMI skillami, nie smiejcie sie, to byl pierwszy char i naprawde myslalam, ze sa dobre
![]()
#1959 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1960 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Beretton
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dawn of new era
Świat: Silvera
Poziom: 52
Poziom mag.: 49
|
![]() Zajebiście było ! xD bylem tam noob charem na chwile po rum no i w koncu siedzialem tam z 2 h
ps. szkoda ze przyjechalem juz po pierwszym ataku :/ ![]() |
![]() |