![]() |
#641 |
Użytkownik forum
|
![]() Mogl by mi ktos powiedziec jak sie wkleja te obrazki na strone prosze o szybko odpowiedz wiem ze cos trzeba z imageschock ale nie wiem jak prosze o opis dizenki z gory;]
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#642 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
![]() |
![]() Crowal opisal wklejanie zdjec w swoim poradniku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#643 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#644 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arask
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Poziom mag.: 47
|
![]() Cytuj:
xP Czekam i czekam, a tu dalej nic ![]() @DOWN s2881 ;] Przecież Dl to to samo co Dragon ;] chodzi mi o kolor tak dl może być. Napisz do mnie jeśli możesz na tlena. Ostatnio edytowany przez Rater - 14-08-2006 o 14:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Biore sie za smoczka
![]() kuffa jaki ma numer w tibia.spr!? bo nie moge znaleźć up: thx! bo ja już byłem przy s4000 ![]() Ostatnio edytowany przez Celoz - 14-08-2006 o 14:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Guest
|
![]() obkreci mi ktos tego potworka we wszystkie storny i zrobi wszystkie ulozenia nóg?
http://pikey_files.glt.pl/potworek.bmp albo moze ktos zrobi poradnik jak obkrecac outfity? |
![]() |
![]() |
#647 |
Użytkownik Forum
|
![]() Otworz paint wklej tego potworka tam wez przezuc obroc o 90 stopni i skret w prawo chyba a od tylu i z 2 boku i krokow musisz do nowa narysowac czego pewnie nie zrobisz...
![]() |
#648 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() @koper: rotfl! buahahaha! nie no spadłem z krzesła! on miał na myśli żeby to potworek się obrócił, a nie cały obrazek. chodzi mu o obrócenie potworka nie zmieniając perspetkywy widoku.
@rater: gotowe (gimp SZALAŁ) ![]() @topic: Ostatnio edytowany przez Celoz - 15-08-2006 o 19:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2006
|
![]() Chcialbym zlozyc jeszcze 1 zamowienie to ja Remi Chcial bym: Pacca Master Sorca przed Update,kolory od gory:czerwony,niebieski,zolty,czarny
-z jakoms wyrozniajaca sie rozczka w rece -i Peleryna kolor niesbieski DZIENKI Z GORY POZDRO ALL ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Majorka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Krisdon Rolus
Profesja: Knight
Gildia: Jak narazie glucho
Świat: Arcania
Poziom: 18
Skille: 56/52
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Mam dosyć ciekawe zamówienie. Potrzebne mi są 2 outfity:
1. Strój pirata z sabre,najlepiej ze wszystkich stron, nie musi chodzić. Niebieskie postrzępione (jeśli ci się uda)spodnie, buty czarne, pokrwawioną, ciemną koszulę. Włosy koloru czarnego. 2. Kapitana statku pirackiego. Fajnie jakby na barku miał papuge, na oku przepaske, a zamiast nogi- drewnianą proteze. Chcę by miał białą koszulkę i brązową kamizelke. Brodę czerwoną FACCowskiego maga. Spodnie najlepiej czarne.
Kazdy bezsensowny bezsens ma swoj sens, bo bezsensowny bezsens bez sensu jest bezsensownym bezsensem, w którym brak sensownego sensu bez sensu. "Opowiadania Krisdona Rolusa" http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=83048 N/C |
![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: Coruscant
Stan: Początkujący
Imię: Valarion Surion
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Astera
Poziom: 15
Skille: -/-
Poziom mag.: 13
|
![]() A czy można sobie "podbierać" te outfity? CZytałem chyba w tym temacie, że tak ale wole się upewnić...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: We Włocławku
![]() |
![]() ....aby ktoś zrobił mi pare outfitów-potworów z Heresów V:
Sukuba obrazek: ![]() Anioł Obrazek: ![]() Ent Obrazek: ![]() Hydra Głebinowa Obrazek: ![]() Gryf Obrazek: ![]() Ryksza Raja Obrazek: ![]() Wszystkie obrócone w 4 strony bez klatek ruchu chyba ze komuś bedzie się chciało to może ![]() Ostatnio edytowany przez Aqua Mador - 17-08-2006 o 10:19. Powód: Zła Nazwa Hydry :( |
![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2005
Lokacja: Rook Isara,Main Celesta
Stan: Na Emeryturze
Imię: Teniq
Profesja: Druid
Świat: Galana
|
![]() Ode Mnie
![]() ![]() JESZCZE NIKT NIE WPADL NA POMYSL BY DOROBIC LUDZIKOM USTA - JA to zrobilem :-) Ostatnio edytowany przez Rookstayer'ek - 17-08-2006 o 20:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#655 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
![]() |
![]() Monka we wszystkie strony prosze.Nie musi byc chodzenia.I jakiegos lysola.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Lokacja: POLSKA
Stan: Aktywny gracz
Imię: -------
Profesja: Druid
Gildia: Dark Knight of Balera
Świat: Balera
Poziom: 24+
Poziom mag.: 23
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() Ogon jest pod inny kolor... I troche byś mógł dac bardziej ciemniejszy kolor głowy bo ten jesny i nie cała szyje ale ocena jest 8/10 ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Guest
|
![]() czy mogl by mi ktos zrobic outfit knight ten z peleryna (z addonami jezeli mozna)
z głowa pacc ten z fryzem caly czarny |
![]() |
![]() |
#660 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() Dobra znowu mi się nudziło i szukałem sobie ludków z Tibi 7.8
I oto co znalazłem ![]() Niestety niema tam wszystkich... Bo all nie jest poukładane (Będe szukał dalej i edytował...) :/ A więc jak znowu mi się będzie nudzic to poszukam dalej i dodam.... Ostatnio edytowany przez Sezu - 19-08-2006 o 17:09. |
![]() |
![]() |