|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2121 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Profesja: Elite Knight
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
@Mrok Widzisz, DoF ma zawsze powod aby kogos zabic.. poprostu staneles im na drodze, a to zly wanted tylko zabija bezbronnych !! A Fu WAnted |
|
![]() |
|
![]() |
#2122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Imię: Jacyna
Gildia: Steel Enclaave
Świat: Azura
Poziom: 75
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Pozdrawiam Jacek |
|
![]() |
![]() |
#2123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Świat: azura
![]() |
![]() @Cors Ent.
Widzisz tak się składa,że nie byłem w żadnej gildi,nie jestem i raczej jak narazie nie będe.Wogóle staram sie mieć jak najmniej styczności z ludzmi od DoF czy Wanted.Itemy sprzedaje noob charem.I nie wkręcaj mi,że byłem w Wanted akademy czy w NR bo gorzej mi ubnizyc nie mogłes.A Tegax i nowych członków DoF ma we krwi Pekowanie ![]() ![]() ![]()
#2124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() @Mrok
wiec podaj swoj nick jaki masz w tibia to zalatwimy sprawe indywiualne sprawy zalatwiane sa indywidualnie - koniec pa jesli miales tego typu problem to pisz do Dof i wewnetrznie rozstrzygniemy problem tego ktory probowal cie zabusowac a nie takie bez konkretow, bez podania name ani sytuacji - bez niczego wywalasz " a dof be bo tegax be bo mnie abusowal be " @tajemniczy taaaaak oni nie abusuja oni tylko jak padna albo na runki nie maja to wyciagaja rece po gildiowa kase ktora drazharm dla nich sciagnie. paradoks? draza udział w tym nazwał bym kradzieza kasy ich idział paserstwem wedle Polskiego prawa - oba sa karalne Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 15-08-2006 o 22:18. |
![]() |
![]() |
#2125 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Maxxonek
Gildia: Doom Brigade
Świat: Iridia
![]() |
![]() Cytuj:
_/
![]() |
#2126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
|
![]() Żal komentować. Każdy z Azury wie, co się dzieje na tym serwerze. Najśmieszniejsze jest to, że kolega z Pacery kiedy usłyszał, że gram na Azurze wyśmiał mnie po czym dodał:
"Azura?! Przecież tam się grać nie da!" Taka jest smutna rzeczywistość. Coraz częściej przekonujemy się, że Wanted robi PA, że jest złe, okrutne itd. Dobrze. Druga strona - DoF - możliwe też święta nie jest, niektórzy twierdzą że to właśnie Defendersi są gorsi. Nie wiem, jak jest naprawdę... Kto tu zawinił? Czy Drazharm, który przyjął do gildii Power Abuserów? A może Gammbler, Lord sensej, Xhue którzy praktykują abusing? Może jest to wina DoF, że przyjmuje osoby które opuściły Wanted bądź zostały wywalone? Gammbler, miałeś powód do bicia Gwalke... Ale Ak mówi, że gdy spytał o POWÓD, sensej odpowiedział że chodzi o EQ... Taki jest wasz powód? W takim razie ja na kilka miesięcy wstrzymam się z kupowaniem jakiejkolwiek rzeczy - jeszcze przez przypadek wspomogę kogoś kto bezczelnie zabrał komuś coś na co ten ktoś zbierał pewnie kilka tygodni. Eh rozpisałam się, trochę głupot ![]() EDIT: @ sir kiks Igragorn pekuje ![]() Ostatnio edytowany przez Zielona Firanka - 15-08-2006 o 22:17. |
![]() |
![]() |
#2127 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Imię: Jacyna
Gildia: Steel Enclaave
Poziom: 75
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() Pozdrawiam Jacek |
|
![]() |
![]() |
#2128 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co to juz pkowac nie mozna ?? Moim zdaniem pkowanie jest czescia tej gry, a nie tylko zalenie sie na forum:
" eh.. on mnie zabil,pojde do DoF i im pokaze, o !" Ja tez gralem w ciezkich czasach, przypomnij sobie Cors jak dwa razy sciagales ze mnie Crown armor i co lecialem sie skarzyc na forum ? Powiedzialem sobie, ze kiedys sie zemszcze i Cie zabije,moze mi sie to uda a moze nie. @Cors No to niezle sie na abusowali jak Draz tylko z tego im kase wyklada, a ja myslalem ze wiekszosc z tej kasy co draz daje to jest z wyplacanie sie szwedow i innych polakow, ale mozliwie ze jestem w bledzie |
![]() |
![]() |
#2129 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2130 |
Zbanowany
|
![]() @Kiks nauczy sie edytowac posty
![]() Eh, dzisiaj stala sie dziwna rzecz. Padl neutralny hufo, a jutro zapewne padnie neutralny Melon czy tez Maly Wielki Czlowiek.... Paranoja. Pozatym Drazito nie mial dzisiaj dobrego lootu z PA. Poszedl robic PA na ludziach expiacych na hydrach. XD Znalazl sie tam moj kumpel, ktorego strapowal i kazal dawac bohy XD, a ze moj kumpel do glupich nie nalezy, i nosi przy sobie na wszelki wypadek leather bootsy ![]() |
![]() |
![]() |
#2131 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
|
![]() Cytuj:
dziwisz sie ze ludzie ida do DoFu? W wanted zabijacie sie nawzajem ,chcesz spokojnie odejsc z gildi to dostajesz hunta i tyle. Ludzie sie buntuja i jak narazie dzialaja skutecznie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2132 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Imię: Raul de Azura
Profesja: Elder Druid
Gildia: Defenders of Fangorn
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#2133 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nabijam posty dla tematu a ty jeszcze narzekasz
![]() |
![]() |
![]() |
#2134 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @raul
melona moze nie bedzie chcial zabijac urban ale psiarnia zawsze sie slucha najwiekszego psa ![]() Drazol go ujebie ;P
#2135 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() Wiesz, ja też jestem nowym członkiem, a jakoś przez tyle miesięcy co byłem w Wanted to raczej przeciwstawiałem sie PA i PK, i jak skończyłem? W Dofie. Więc nie pier*** mi tu farmazonów o PKowaniu, bo ch*** wiesz i ch*** się znasz, nawet boisz się podać swojego nicka na Azurze co świadczy tylko o tym jakim cieciem jesteś.
![]() |
#2136 |
Zbanowany
|
![]() Wypowiedz kiksa z rozmowy z Zebro azura z no remorse:
00:16 Sir kiks [86]: Dof lache zawsze mogl XD Z tego co pamietam to draz lizal dupe dofowi w poznaniu na zlocie w ubieglym roku, zeby go nie wykopywali czy tam nie brali udzialu w wojnie... nie pamietam dokladnie i prosze o sprostowanie ![]() Jak narazie to Wanted lache moze zrobic dofowi... ![]() Ahh.... Gz Sathan za ucieczke z ich "trapa" XD hueheuehue. |
![]() |
![]() |
#2137 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Jak juz wklejasz cos, to wklej cala rozmowe a nie jedna tresc wyrwana z kontekstu. Edit a po drugie Zebro azura nie jest z No remorse, nie myl czasow przeszlym z terazniejszym. Ostatnio edytowany przez tajemniczy111 - 16-08-2006 o 01:11. |
![]() |
![]() |
#2138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: Far Far Away
Stan: Na emeryturze
Imię: ------------------------
Profesja: Paladin
Gildia: ------------------------
Poziom: ---
Skille: -------
Poziom mag.: --
|
![]() Heh tak przeczytalem forum i powiem wam szczeze kazdy ma racje bo ani Dof ani Wanted niesa swiete...a co do Draza i zjazdu niezebym go bronil ale ok lizal moze dupe sam osobiscie niewiem, ale bylo minelo, teraz jest wojna Wanted vs DoF i to nas interesuje najbardziej....a coz mialo niebyc PA a jest jednak...a co do ubijania 20+ do 50+ jest takowe i najwieksza aktywnoscw tym widze ukazuje Wanted........bywa i tak w zyciu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2139 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 06 2006
Lokacja: Bogatynia
Stan: Aktywny gracz
Gildia: :P
![]() |
![]() @ do calego wanted i calego dof
jak macie wojne to plz lejcie sie miedzy soba a nie zabijajcie nie winnych ![]() ![]() @zeus1985 cos ci powiem wiesz dlaczego ludzie sprzedaja itemy noob charami?? ja ci powiem by na przyklad taki ty nie podlecial i powiedzial zebym ci sprzedal taniej bo inaczej hunted ![]() ![]() a i jeszcze jedno ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mysliciel - 16-08-2006 o 01:09. |
![]() |
![]() |
#2140 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Świat: azura
![]() |
![]() Cytuj:
Nie umisz się zachować nawet na forum?.Grzecznie nie umisz coś napisać?.Przed kim chcesz pokazac jaki jestes mądry?.
Nigdy nie mów nigdy Ostatnio edytowany przez Mrok - 16-08-2006 o 01:14. |
|
![]() |