![]() |
#661 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
|
![]() Cytuj:
Ayl~ mogła odpoczotku pomagac HWL a nie dopiero wtedy jak zajebała eq Krup~ .Jakby Krup~ stracił eq wtedy jak padł to raczej raczej pretensji by nie było . Według mnie to Ayl~ jak już wyżej było napisane to thief .
|
![]() |
#662 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Osiril
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 32
![]() ![]() |
![]() HWL zrobilo sobie dzis wieczorem polowanie przed dp na liberty bay... Nie znam szczegolow oprocz tego, ze padl moj kumpel ;s
|
![]() |
![]() |
#663 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce
Imię: Zimpixa Second
Profesja: Elite Knight
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
|
![]() Atak Ratow na thais atak Elvenow na venore atak Piratow na liberty duzo atakow ;D
dla odmiany od tych klutni i w ogole pojawil sie na galanie 1 sword addon dla wojownika<taki sword na plecy> nie wiem kto widzlame tylko na plecach mieczyq looks nice prosze was to mialy byc wydarzenia a nie klotnia aylitha to thief krupnik jest goly a w parku swieci slonce... wydarzeniaczyli 1. padl ten by tamten 2. atak tego tu 3. nowa gildia zaczyn sie rozrastac 4.nowy addon ma ten 5.tamten byl na hero i mial ogromnego loota 6. ja sie zblaznilem robiac to i tamto same fakty sa o wiele czytelniejsze a te klotnie slowne przeniescie na inny temat |
![]() |
![]() |
#664 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Imię: Tragicall
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Zimp była akcja jest reakcja. Dotyczy to jakby nie było wydarzeń z Galany, poza tym ja sie z nikim nie kłócę, tylko prowadzę dyskusję. Nigdzie nikogo nie orbraźiłem więc nie odbieraj mi prawa do wypowiadania się.
|
![]() |
![]() |
#665 |
Zbanowany
|
![]() chpdzi mi tylko o czytelnosc tego tematu dyskusie mozna przeniesc do nowego tematu i sadze ze wiele osob byloby zadowolonych
|
![]() |
![]() |
#666 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na emeryturze
Imię: _____
Profesja: Brak (Rookgaard)
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: -
|
![]() Co do wczorajszego polowania Hwl na liberty bay podaczas ataku piratow to Hwl nie oszczedzalo nikogo klepali wszystkich sam prawie padlem w trapie >.<
Ostatnio edytowany przez Fixi - 13-08-2006 o 15:46. |
![]() |
![]() |
#667 |
Zbanowany
|
![]() HWL zalezalo na itemkow z 4 bossow ktore mialy byc podczas kazdego rajdu dlatego wszystkich bili
|
![]() |
![]() |
#668 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() Nie bylo mnie w Polsce 2 tygodnie, w związku z nieczytelnością tematu proszę o dokładniejsze opowiedzenie co się dzieje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Jaworzno
Imię: Tyb
Poziom: 56
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 6
|
![]() Neadz przyszedl na tombe i zaczal mnie bić, ale zwiałem, nie mam zamiaru placic ani nic w tym stylu:
01:51 You lose 150 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 Using one of 197 spell runes... 01:51 Using one of 196 spell runes... 01:51 You lose 19 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 You lose 198 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 Using one of 195 spell runes... 01:51 You lose 209 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 You lose 182 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 Using one of 194 spell runes... 01:51 You lose 25 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 You lose 150 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 Using one of 193 spell runes... 01:51 You lose 24 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 You lose 26 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 You lose 167 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 Using one of 192 spell runes... 01:51 You lose 193 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 Using one of 191 spell runes... 01:51 You lose 151 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 You lose 188 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 Using one of 190 spell runes... 01:51 You lose 154 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 Using one of 189 spell runes... 01:51 You lose 285 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 Neadz [63]: exevo gran mas vis 01:51 Using one of 188 spell runes... 01:51 You lose 154 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 Using one of 188 spell runes... 01:51 Using one of 187 spell runes... 01:51 Using one of 187 spell runes... 01:51 Using one of 187 spell runes... 01:51 You lose 181 hitpoints due to an attack by Neadz. 01:51 You lose 190 hitpoints due to an attack by Neadz. i tak dalej
#670 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2005
Imię: Tyraael Deathbringer
Gildia: Champions of Olymp
Poziom: 91
Skille: 87/82
|
![]() Wytrzymajcie jeszcze troche, ich godziny sa policzone. Wczoraj bawilismy sie noob charami zaliczylem kilkga fragow, w tym 48 msa- heh to byl ubaw na ventrilo.
|
![]() |
![]() |
#671 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() No i teraz HWL ma przejechane.. Moze nareszcie Polaczki przelamia stereotyp o tym, ze nie umieja walczyc itp.. Bo tak jestesmy postrzegani
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
|
![]() Zapowiada sie ciekawa wojna ja jestem oczywiscie za Relictus
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 1+
|
![]() Jeffreye Verdaxy Rumcia Anevarixy itp wasze dni sa tez juz policzone i nie probujcie teraz lizac dupe bo sie przewieziecie , rumcio ty bedziesz pierwszy
|
![]() |
![]() |
#674 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja
Imię: Qreew
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: -
Poziom mag.: -
|
![]() Najpierw trzeba wygrac a pozniej to sie wszystko zobaczy =]
|
![]() |
![]() |
#675 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
kto sie odwrocil od Macka? Demi? o,0 chyba nie..... on zawsze byl wobec niego fair, ja dopiero macka poznalem jak zaczynal grac aylitha..... |
|
![]() |
![]() |
#676 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Poziom: 44
Skille: 75+
![]() |
![]() A czemu wielki Sir Zemus odszedł z Relictus?
Ostatnio edytowany przez Pawio - 16-08-2006 o 10:56. |
![]() |
![]() |
#677 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jesli masz cos do mnie i do moich rodzicow wpadaj do mnie do Ostrza... Powitam cie cieplo....
![]() |
#678 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() Cytuj:
Agusia@ przyklad Twojej postawy - trucie Tharrinowi czy mozesz zrobic gildie FS Academy bo bardzo bys chciala byc w takiej gildii firmowanej FS i ja prowadzic. na cale szczescie Tharrin zna troche ludzi i sie nie zgodzil. co do szanowania cudzych pogladow, osmieszasz sie wytykajac ludziom ich wiek i dysryminujac ich opinie ze wzgledu na to. moze sama jestes od nich starsza ale jak wyraznie widac wcale nie bardziej dojrzala. a jesli znasz tylko 1 ownera rumcia i nie wiesz ze on sharuje to znaczy ze g*wno a nie go znasz ;D PS: przestan afkowac na bocie bo w ostanich 2 miesiacach dosc czesto przez to padalas ![]()
![]() |
#679 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szczerze mówiąc? Patrze na to wszystko z boku z przymróżeniem oka i dystansem.Ale im dłużej czytam ten temat tym bardziej utwierdzam sie w przekonaniu że kłótnie i takie dyskusje na forum do niczego nie prowadzą.W końcu są to wydarzenia z galany nie??? To opisujcie tu wydarzenia z Galany a nie wyrażajcie opinie (głupkowate zresztą) o sobie nawzajem.I prosze sie nie wyzywać! A co do polaków. To dopóki złodzieje i dzieci
![]() ![]()
#680 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja tez umiem ich denerwowac i nikt mnie nie docenia
![]() @Topic: No troszke sie pozmienialo.. nie ma czlowieka dlugi weekend i sie dowiaduje ze nowa gildia, CoO w wojnie, i mass rekrutacja w toku... Nie wiem czy to wyjdzie na zdrowie.. Ale twierdze ze jezeli sa szanse to zawsze przydadza sie ci co beda sie logowac, gotowi do walki.. Osobiscie nie podoba mi sie walka po stonie Kardeara ale jezeli mam wybierac to wole sie pozbyc Grudging, Camuha,Gaostica i Toxo~! Na kardeara ewentualnie pozniej ![]() A serio z dwojga zlego to lepsza opcja, gdyz wole wrocic do spokojnej egzystencji na serwerze bez dzieci co nabily lvl i chca miec wladze... ![]() @Rumcio~ moze i jestes burakiem ale przyznaje ci racje co do mieszania rodzicow w spory na forum..- zalosne posuniecie! @Agusia~ Jak na moj gust moze i jestes starsza, ale nie potrafisz zrozumiec najprostrzych faktow i zaglebiasz sie w dyskusje spammujac tylko forum! - odejdz w spokoju..!! @Kuczer~ i reszta (dzieci)wracac do szkoly- wrzesien sie zbliza, moze tym razem zdacie! @Gran~ ready for logging?-.^ @Tragicall: RESPECT! ![]() aaa i jeszcze jedno- W Thais wyrosl kolejny "Twardziel" nijaki sir Babolek(cos jak nowy da jah tyle ze polak) Jezeli zobacze ze do kogos furczy bezpodstawnie sie zaslaniajac Rumciem itp. to zginie! A ty nasz drogi RÓmció jak tylko przybiegniesz takze ![]() ![]() Pozdro dla walczacych o swoj spokoj! ![]() Ostatnio edytowany przez Kurier - 17-08-2006 o 00:51. |
![]() |