|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Sowa~
Profesja: Elite Knight
Gildia: wrocilem : )
Świat: na thorie : )
![]() |
![]() @up
Pisało to już 5 osób ale nie ty też musisz to skomentować! Żal Imargam a Ty masz jakieś nagrania z Ts'a ? ![]() Pozdrawiam Sowa. |
![]() |
|
![]() |
#42 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
ja wysiadam nie moge, kompromitacja na maxa chłopaki "panowie jedziemy" "połowie wziełem na siebie" "dobra jedziemy" " z explo nie z gfb go z gfb" "nie no ale mam freeze" a jak ubili tam kogos to tak sie cieszyli jakby polska mistrzem swiata została Chłopaki ile wy macie lat? Po 13? ![]() Nie no nie moge "ja nie moge z burstow, bo ban" " dwoch knightow bloknie i f bomba pod siebie" Nie pokazujcie sie na forum bo to jest porażka.
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2006
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shakur Pantera
Gildia: Lacosta
Świat: Samera
Poziom: 80
Poziom mag.: 7
|
![]() Bo Kurwa nie jestesmy takimi kretynami zeby w czasie wakacji grac ponad 16 h dziennie kiedy ostatnio byles zobaczysz morze?czlowieku wyluzuj
|
![]() |
![]() |
#44 |
Zbanowany
|
![]() dawajcie więcej ; OO !!
|
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]() Mam prośbę ,czy mógłby zamieścić ktoś tutaj link do filmu z tej bitwy bo szukalem i coś mi szkurwa nie znalazło.
Thx ![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Imię: Imargam
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Do tej bitwy nie ma rec. poniewaz akurat gdy ona byla nie bylo nowej wersji tibia.cam a sunblade + sojusznicy zostali zniszczeni 20+~ / 5?? TYLKO w tej bitwie nie mowiac juz o tym ze 2 knightow od nich Kolek el'baq i Pavodi :> wbili red skulle a sorc po dedzie wracali i znow gineli
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Sojcze
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Cytuj:
Sorry za potworny off topic ale juz nie moglem ogladac tych potwornych uzalan.
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Iridia
|
![]() Ludzie dajcie rehosta na coś innego jak rapid... blizzz
|
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ludzie, kazdy ma wlasne zycie i niech se robi to co mu sie podoba, nawet niech siedzi ten ktos i 30 godzin bez przerwy, no... chyba, ze temu komus by sie juz cos dzialo to mozna jakos zwrocic uwage.
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2006
Lokacja: Mexico City
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Graj wiecej...bedziesz glupszy niz jestes ! Wiesz wogule jaka mamy pore roku?
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
![]() Cytuj:
Użalam? Dziewczyno ja mu przyznałem racje, bo sie nie myli! Jedynie Furora jest aż tak zamieszkała przez polaków, poza tym wiadomo, że polacy to 2 plaga po br, za dużo dzieciaków gra nie mających pojęcia o tej grze rujnując ja tym samym... Btw. Fajnie sie mieszka w Mexico City... hehehehe oVer
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
|
![]() |
![]() |
#53 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Sowa~
Gildia: wrocilem : )
Świat: na thorie : )
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie liz mu dupy styknij sie z nim pisiorem nie gadaj glupot znajdz sobie dziewczyne i sie czyms zajmij np jebnij sie w mozg moze sie wyleczysz debilcze sluchales tego nagrania?wiec nie pierdol ;]
|
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Imię: Imargam
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Szczerze ci powiem drogi shakurku ze wole sluchac takich zjeb*nych nagran w moim wykonaniu niz myslec o takim niby czlowieku jak ty co na kazdym kroku mysli o swoim pysiorku i o tym co zara przeleci
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Świat: PL
![]() |
![]() Wez bo przypomina mi sie twoj głos
haha
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
O weź to poczuj, musisz poczuć mocz hehe zero litości dla szmat Jesteś tym z tych koleżków, grzybem po deszczu Nigdy cię nie lubiłem leszczu, to wiesz już Ty to jak ty jechałem po Leszku Ten sam styl pokonywania przeszkód W tym stylu ja sam, was nie wiem ilu Ja to jebię, to do ciebie kapsztylu Weź się kurwa obraź, bo kontrast jest konflikt Zamknij pysk, dobra teraz go dotknij Ja i moje ziomki nie umywamy rąk i A ty sobie ciągnij od nich ze słomki imagram dla mnie ten ziomal to banał Onal połączony oral i anal Ziomuś wyhamuj tak to się robi ;] |
|
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Czeka na Ciebie kutas do zrobienia Nie mój.. chodź nie jestem homofobem Jest chuj do zrobienia geju masz robę Pij stronga, ssij obciągaj cała Polska to będzie oglądać Sam wydałeś sobie wyrok ździro, jakby nie było się narobiło Jesteś dla mnie malcem robionym palcem Pytą odkryta na obciągarce |
|
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]() @shakurek
Ładnie ładnie ,a teraz wy*ierdalaj z tą murzyńską muzyką ,zaśpiewaj babci to może będzie miała wzwód ,bo tutaj się raczej nikomu nie podoba ![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Baron von Persevon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 65
Poziom mag.: 55
|
![]() @Shakurek
1.Widac ze slabo sluchasz dissow Tedego i probojesz nimi zakozaczyc na forum cos ci nie wyszlo ![]() 2. Co cie obchodzi kto ile gra??Jak ma chec grania 10h+ dziennie to niech gra tobie g***no do tego.Choc nie popieram grania tyle na kompie ![]() @Ka$z3r Jesli mowisz ze polacy zawsze obrywaja to moze bys cos z tym zrobil a nie mowisz ze polacy najgorsi Jakos na Aurea Polacy nie dostaja w dupe...Wystarczy miec dobry Team. ![]() |
![]() |