|
|
#2461 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gexus Korka
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
Poziom: 80~
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
|
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10842
Baksiu nowa sol zabity przez boundy ;] Miłego dnia.
Gexus Korka Life - Od najstarszych czasów tego chara... Klik!16:52 Sir Energia [48]: etam 16:52 Sir Energia [48]: z Polaka mam 2 16:53 Gexus Korka [86]: ja 3 16:53 Gexus Korka [86]: XD 16:53 Sir Energia [48]: 3nie wiem o co tam chodzi 16:53 Sir Energia [48]: jakies kurwa tam czasowniki 16:53 Sir Energia [48]: rzeczoznik 16:53 Sir Energia [48]: nie 16:53 Sir Energia [48]: rzeczowniki
|
|
|
|
|
|
|
#2463 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Świat: Valoria
|
Cytuj:
Pół Carlin mi pomogło zbierać, szeryfowi Carlin wszytko itp. To mnie w*****a :/ Jeśli serio masz tego knifa to wielkię dzięki. Bardzo jesteś pomocny...I ciekawe czy Gasval wiedział.
|
|
|
|
#2464 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Stan: Rookstayer
Imię: Masashi The Evill
Gildia: pwnt
Świat: Refugia
Poziom: 31
Skille: 666/666
Poziom mag.: 32
|
Cytuj:
Gz Haja bakpaka! ![]() No ale jednak mógłbyś im pomóc. Zresztą, to są wasze sprawy. Nie mieszam sie. Na mnie przyjdzie czas później ![]() (Może dziś będą 2 ss`ki ) |
|
|
|
|
|
#2465 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 71
Skille: 100/100
|
Cytuj:
Pewnie ci Szyber powiedział....? BTW. takie ze mnie bro? Ale kogo bro? Co zrobić żeby outfit dostać, to on wie. Jak chcesz mogę ci powiedzieć jak zrobić all addony :> Jak byś miał nie swojego knife to byś pożyczał? Simor a Gasval nie wiem czy o czymś wiedział -.-!
|
|
|
#2467 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Łódz
Stan: Początkujący
Imię: Adam de'Cloud
Profesja: Sorcerer
Gildia: Hail de'Cloud Familly !!!
Świat: Guardia
Poziom: 145
Skille: 27
Poziom mag.: 71
|
o kurwqa ale lolki jestecie ten qest jets prosty na ten nozyk
sam go mam pisze na privie jak go zdobuc a raczje daje linka |
|
|
|
|
#2468 |
|
Użytkownik Forum
|
Co do questa jest on "prostacko" prosty wystarczy zdobyc kilka itemow i juz ma się go. (Simor noza juz nie mam pisz do Paleya)
Zapomnialem dodac : ![]() |
|
|
|
|
#2469 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Stan: Rookstayer
Imię: Masashi The Evill
Gildia: pwnt
Świat: Refugia
Poziom: 31
Skille: 666/666
Poziom mag.: 32
|
Cytuj:
Gz Mathias! Coraz więcej ludu ma czapeczki. Zaniedługo czas na mnie A jednak dziś nima ss`ków Będą jutro, będą.Ostatnio edytowany przez Ogórkowy - 18-08-2006 o 22:06. Powód: literuffka |
|
|
|
|
|
#2470 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
|
... Stfu .
Gz Mathias ![]() ~Metal.
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
|
|
|
|
#2471 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2006
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sevam
Profesja: Knight
Poziom: 46
Skille: .../...
Poziom mag.: 5
|
A tu ss z moim najlepszym kumplem w Tibi jak i w rlu Mathiasem...
Btw Pozdro Dla Pana Piotra... ![]() ![]() Prosze a tu dowod ze ten Knife jest bardzo latwy do zdobycia..i przestancie sie o to klucic kto go ma a kto nie jak chcecie piszcie powiem wam jak go zdobyc to jest zajbiescie proste!!... ![]() Pozdro |
|
|
|
|
#2472 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
|
Wow , ale jesteś cool ,że wiesz jak go zdobyć , co 5 osoba wie
![]() ~Metal.
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
|
|
|
|
#2473 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Łódz
Stan: Początkujący
Imię: Adam de'Cloud
Profesja: Sorcerer
Gildia: Hail de'Cloud Familly !!!
Świat: Guardia
Poziom: 145
Skille: 27
Poziom mag.: 71
|
paley tak proste jak ci ktos powie jak go zrobic
btw. mathias gz addona palye i gasval terz :d |
|
|
|
|
#2474 |
|
Guest
|
y0 właśnie wróciłem z wakacji
(ale mi to wakacje ) zbiorowe gZ : gZ aLL lvl up,questow, itp ,itd mam przykra wiadomosc: oto gdy wrocilem elegancko sciagam tibie 7.8,instaluje,i ... wlasnie wpiesuje passy i ch... !!!! Account number or password is not correct !! -.-wbijam na tibia.com ,szukam, patrze, nesson:Last login: Aug 15 2006, 22:48:56 CEST mysle co jest qrwa przeciez ostatnio sie lagalem przed wyjazdem 28 lipca !!!! z domku mi nic niezginelo (poszedlem tam innym charem),lvl ten sam,ogulem wszystko niby ok.heh wkur...em sie lekko no nic przywoluje passy i cierpliwie czekam jak sie nieuda (a musi sie udać!!!) to przestane grac heh szkoda ale jest jeszcze szansa wiec ... trzeba wiezyc to tyle cYa odezwe sie jootro jezeli ktos cos wie pisac na gg albo na forum jeSZczE 1 gZ aLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
#2475 |
|
Użytkownik Forum
|
A czy ktoś się kłóci kto ma nożyk lub nie?? Nie! Tu tylko mówimy kto ma nożyk i ukrywa przed swoimi jak to sam nazywa "bro" i kłamie, że mu pomagało pół Carlin! Nożyk łatwo zdobyć wystarczy dać pewnemu cyklopowi 3 bast skirty, które nie tak łatwo zdobyć. I jeszcze pare rzeczy...Ale co tam jak "niektórzy" ukrywają, że mają to ja też będę ukrywać przed nimi różne rzeczy i zobaczymy kto na tym straci...
Af Patryk, a ty wez wypier*** bo mnie w*****asz. S*******aj z tego forum, albo zdobęde twój adres i ci spieprze koniec wakacji!! @EDIT: Keyloger i radze nie ściągać.
Ostatnio edytowany przez Domis - 19-08-2006 o 02:19. |
|
|
|
|
#2476 |
|
Użytkownik Forum
|
@
Nesson: Starym rec-keyem to ty nie odhakujesz chyba ze e-mail nie jest zmieniony to twoja jedyna sznsa ... troche nie fajnie ;/. @ Simor: Nie płacz kupie Ci kretki 1kk odcieni bieli okej? @ Down Kiedyś będzie lepiej Nie płacz!
Przekroczone limity sygnatury. Ostatnio edytowany przez Demek - 19-08-2006 o 13:46. |
|
|
|
|
#2477 |
|
Użytkownik Forum
|
Demek ty też wy*******aj i mnie nie w*****aj. Kup sobie te kredki i wsadz w dupę.
|
|
|
#2478 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Ludzie poprostu ignorujcie tego idiote, to mu sie znudzi i tyle, widac ze to jakies niewyzyte dziecko ktore matka dusila w domu przez miesiac, a teraz musi sie wyladowac -.- Btw. spokoj z tym nozem, zdobyc jest go cholernie latwo, wiec nie wiem o co te klotnie 12:54 You see an obsidian knife. It weighs 1.00 oz. Sharp and light, this is a useful tool for tanners, doctors and assassins. |
|
|
|
|
|
#2479 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Ok ... juz luuz ![]() @Af Patryk Żal mi ze jesteś odemie z miasta :>
|
|
|
#2480 |
|
Guest
|
e-mail jest niezmieniony wyslalem sobie nowe passy na maila ale jakos do tej pory nieprzyszly ;/ niby 24h wiec jak do 18 niebede to ch..nia
ale jestem lekko w*****ony heh ... |