![]() |
#2461 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gexus Korka
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
Poziom: 80~
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
![]() ![]() |
![]() http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10842
Baksiu nowa sol zabity przez boundy ;] Miłego dnia.
Gexus Korka Life - Od najstarszych czasów tego chara... ![]() 16:52 Sir Energia [48]: etam 16:52 Sir Energia [48]: z Polaka mam 2 16:53 Gexus Korka [86]: ja 3 16:53 Gexus Korka [86]: XD 16:53 Sir Energia [48]: 3nie wiem o co tam chodzi 16:53 Sir Energia [48]: jakies kurwa tam czasowniki 16:53 Sir Energia [48]: rzeczoznik 16:53 Sir Energia [48]: nie 16:53 Sir Energia [48]: rzeczowniki ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2463 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Świat: Valoria
|
![]() Cytuj:
Pół Carlin mi pomogło zbierać, szeryfowi Carlin wszytko itp. To mnie w*****a :/ Jeśli serio masz tego knifa to wielkię dzięki. Bardzo jesteś pomocny...I ciekawe czy Gasval wiedział.
![]() |
#2464 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Stan: Rookstayer
Imię: Masashi The Evill
Gildia: pwnt
Świat: Refugia
Poziom: 31
Skille: 666/666
Poziom mag.: 32
|
![]() Cytuj:
Gz Haja bakpaka! ![]() ![]() ![]() (Może dziś będą 2 ss`ki ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2465 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 71
Skille: 100/100
|
![]() Cytuj:
Pewnie ci Szyber powiedział....? BTW. takie ze mnie bro? Ale kogo bro? Co zrobić żeby outfit dostać, to on wie. Jak chcesz mogę ci powiedzieć jak zrobić all addony :> Jak byś miał nie swojego knife to byś pożyczał? Simor a Gasval nie wiem czy o czymś wiedział -.-!
![]() |
#2467 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Łódz
Stan: Początkujący
Imię: Adam de'Cloud
Profesja: Sorcerer
Gildia: Hail de'Cloud Familly !!!
Świat: Guardia
Poziom: 145
Skille: 27
Poziom mag.: 71
|
![]() o kurwqa ale lolki jestecie ten qest jets prosty na ten nozyk
![]() |
![]() |
![]() |
#2468 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do questa jest on "prostacko" prosty wystarczy zdobyc kilka itemow i juz ma się go. (Simor noza juz nie mam pisz do Paleya)
Zapomnialem dodac : ![]() |
![]() |
![]() |
#2469 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Stan: Rookstayer
Imię: Masashi The Evill
Gildia: pwnt
Świat: Refugia
Poziom: 31
Skille: 666/666
Poziom mag.: 32
|
![]() Cytuj:
Gz Mathias! Coraz więcej ludu ma czapeczki. Zaniedługo czas na mnie ![]() A jednak dziś nima ss`ków ![]() Ostatnio edytowany przez Ogórkowy - 18-08-2006 o 21:06. Powód: literuffka |
|
![]() |
![]() |
#2470 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
![]() |
![]() ... Stfu .
Gz Mathias ![]() ~Metal.
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
![]() |
![]() |
#2471 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2006
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sevam
Profesja: Knight
Poziom: 46
Skille: .../...
Poziom mag.: 5
|
![]() A tu ss z moim najlepszym kumplem w Tibi jak i w rlu Mathiasem...
Btw Pozdro Dla Pana Piotra... ![]() ![]() Prosze a tu dowod ze ten Knife jest bardzo latwy do zdobycia..i przestancie sie o to klucic kto go ma a kto nie jak chcecie piszcie powiem wam jak go zdobyc to jest zajbiescie proste!!... ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
#2472 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
![]() |
![]() Wow , ale jesteś cool ,że wiesz jak go zdobyć , co 5 osoba wie
![]() ~Metal.
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
![]() |
![]() |
#2473 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Łódz
Stan: Początkujący
Imię: Adam de'Cloud
Profesja: Sorcerer
Gildia: Hail de'Cloud Familly !!!
Świat: Guardia
Poziom: 145
Skille: 27
Poziom mag.: 71
|
![]() paley tak proste jak ci ktos powie jak go zrobic
![]() |
![]() |
![]() |
#2474 |
Guest
|
![]() y0 właśnie wróciłem z wakacji
![]() ![]() zbiorowe gZ : gZ aLL lvl up,questow, itp ,itd ![]() mam przykra wiadomosc: oto gdy wrocilem elegancko sciagam tibie 7.8,instaluje,i ... wlasnie wpiesuje passy i ch... !!!! Account number or password is not correct !! ![]() wbijam na tibia.com ,szukam, patrze, nesson:Last login: Aug 15 2006, 22:48:56 CEST mysle co jest qrwa przeciez ostatnio sie lagalem przed wyjazdem 28 lipca !!!! z domku mi nic niezginelo (poszedlem tam innym charem),lvl ten sam,ogulem wszystko niby ok.heh wkur...em sie lekko no nic przywoluje passy i cierpliwie czekam jak sie nieuda (a musi sie udać!!!) to przestane grac heh szkoda ale jest jeszcze szansa ![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Użytkownik Forum
|
![]() A czy ktoś się kłóci kto ma nożyk lub nie?? Nie! Tu tylko mówimy kto ma nożyk i ukrywa przed swoimi jak to sam nazywa "bro" i kłamie, że mu pomagało pół Carlin! Nożyk łatwo zdobyć wystarczy dać pewnemu cyklopowi 3 bast skirty, które nie tak łatwo zdobyć. I jeszcze pare rzeczy...Ale co tam jak "niektórzy" ukrywają, że mają to ja też będę ukrywać przed nimi różne rzeczy i zobaczymy kto na tym straci...
Af Patryk, a ty wez wypier*** bo mnie w*****asz. S*******aj z tego forum, albo zdobęde twój adres i ci spieprze koniec wakacji!! @EDIT: Keyloger i radze nie ściągać.
"Dla ziomów szacunek, dla frajerów pogardę" Semper Paratus !!! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Domis - 19-08-2006 o 01:19. |
![]() |
![]() |
#2476 |
Użytkownik Forum
|
![]() @
Nesson: Starym rec-keyem to ty nie odhakujesz chyba ze e-mail nie jest zmieniony to twoja jedyna sznsa ... troche nie fajnie ;/. @ Simor: Nie płacz kupie Ci kretki 1kk odcieni bieli okej? @ Down Kiedyś będzie lepiej ![]()
Przekroczone limity sygnatury. Ostatnio edytowany przez Demek - 19-08-2006 o 12:46. |
![]() |
![]() |
#2477 |
Użytkownik Forum
|
![]() Demek ty też wy*******aj i mnie nie w*****aj. Kup sobie te kredki i wsadz w dupę.
#2478 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ludzie poprostu ignorujcie tego idiote, to mu sie znudzi i tyle, widac ze to jakies niewyzyte dziecko ktore matka dusila w domu przez miesiac, a teraz musi sie wyladowac -.- Btw. spokoj z tym nozem, zdobyc jest go cholernie latwo, wiec nie wiem o co te klotnie 12:54 You see an obsidian knife. It weighs 1.00 oz. Sharp and light, this is a useful tool for tanners, doctors and assassins. |
|
![]() |
![]() |
#2479 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @Af Patryk Żal mi ze jesteś odemie z miasta :>
![]() |
#2480 |
Guest
|
![]() e-mail jest niezmieniony wyslalem sobie nowe passy na maila ale jakos do tej pory nieprzyszly ;/ niby 24h wiec jak do 18 niebede to ch..nia
![]() |