|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja zbieram bpki....caly czas
nie jest to moje hobby ,ale robiąc runy ,zbierajac smieci z domku itp. zawsze sie przydaja. ![]() Narazie mam ich ~250 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() 1 po co zbierać plecaki? po jdnym z każdego rodzaju do ozdoby domku i tyle nie widze sensu posiadania 1000 pustych plecaków, plecak jak opustoszeje to sie go wywala, ewentualnie można posiadać kilka w zapasie na runk albo bolty
2 co to za temat? jak dla mnie to następny nabijacz postów, nikogo nie posądzam o posiadanie wpływowych znajomych ale gdybym to ja założył taki temat to został by on już dawno skasowany a ja bym miał zapewne kilka punktów karnych ps. ja zbieram kosztowności róznego typu
"Czemu nas tam nie ma gdzie za darmo wszystko dają...." "płoń płoń płoń parlamęcie niech spali cię ogień na historii zakręcie" ![]() Ostatnio edytowany przez Pacek - 10-09-2005 o 13:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Możesz zrobić kolekcje w dp,bo mogą sie one przydać do segregowania run (gfb do czerwonych itp.) wtedy niema zamotu w dp,albo jak padniesz to zawsze masz już plecak nastepny
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Szczecin
Profesja: Knight
Gildia: --------------
Świat: elysia
Poziom mag.: 5
|
![]() Jak tibia mi działała to jak pamiętam miałem coś koło 200bp każdy kolor.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: LW
![]() |
![]() ja stawiam je na ziemi, pużniej przesuwam jagby to był lootbag, nooby myślą że niose coś dobrego i mnie ganiają, a potem sie z nich wyśmiewam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: hiberna
Poziom: 102
Poziom mag.: 64
|
![]() ja sobie zbieram bpki mam ich około 400+ na securze czasami jak ide na demki albo necro to sobie zbieram bpki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Radzionków
![]() |
![]() BP nie zbieram, ale gdy widzę na ziemii oczywiście jeśli nikogo nie ma, żeby nie było podejrzeń, że jakiś thief jestem, a w sczególności kolorowy to biore, ze względu na runki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Zbieram
Nawiasem - kolejny temat do nabijania postów? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() 493 plecaki >.<
kupuje zawsze gdy zapomne przeslac a musze posegregowac loota na sprzedaz.. A ze 1xx k oz trzeba gdzies upchnac przybywa ich w zastraszajacym tempie
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Gdynia
Imię: Bebilon
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 312
|
![]() PAdlo pare pytan wiec odpowiadam. BP zbieram w ten sposob, ze zawsze gdy przynosze do domku jakies plecaki z lootem to wykladam loot w odpowiednie miejsce i zabieram bp. Czasami rowniesz gdy wracam z drmonow czy necro tez zabieram bp, jest tam ich cala masa
![]() Bebi~
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() Jak mam cap to zostawiam i jak znajdę to zawsze wezmę.Gram druidem i składam w nich runy.W fioletowych hmm i explo w niebieskich UHy, w czerwonych i brązowych GFB.
W szarych SD (jak kupie w innym to przekładam ![]() W żółtych i złotych kasa.W zielonych loot na sprzedaż. W każdym mieście po otwarciu dp mam między innymi (dokładnie) 2 parcele w jednym puste bp w drugim runy.Wszysko elegancko poukładane. Trudno mi powiedzieć ile ich mam bo musiał bym odwiedzic kilka miast żeby je zliczyć.W samej Darashii gdzie spędzam teraz większość czasu naliczyłem 54bp. W sumie będzie ok. 200 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Gdynia
Imię: Bebilon
Świat: Secura
Poziom: 312
|
![]() Cytuj:
Pokaz mi miejsce w ktorym widac liczbe postow to bedziesz dobry, temat jak kazdy inny,a twoj post to naprawde dluga i sesowna wypowiedz.
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
profil usera>znajdz wszystkie posty>u gory jest napisane wyniki od (tyleityle) do tyleityle) z >tu masz liczbe postow usera< i co? szczeka opadla? ![]()
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
|
![]() Ja puste bp wrzucam do wody zeby nikt ich sobie nie przywlaszczyl(wkoncu to ja wydalem na bp 20gp
![]()
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nova
Poziom: 110
Poziom mag.: 70
![]() |
![]() Hehe. Ja mialem najwiecej chyba 246 o ile pamietam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Gildia: ----------
Świat: OBsida
Poziom: 60
Skille: 7X/..
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ja zbieram kolorowe bp mam jusz dwa bp bp i jeden bp baguw
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: Chodzież
![]() |
![]() Zanoszę do depo a później sobie w nich loot układam.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Jarosław
![]() |
![]() u nas to sie mowi na to backpacki backpackow
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() zabawy z bp :
need: pusty bp + noob = ganianie po tibii w celu zdobycia pustego bp ![]() Kiedys także wkładałem do nich robaki i mówiłem że są zgniłe ![]() i takz ich kolekcjonowanie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]() Ja zbieram puste bp i mam juz 29 takich tylko glownie brazowe
![]() |
![]() |