|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() eh jak myslicie jaki lvl by nabil grajac na mainie?? porównujac szybkosc expienia to IMO wiekszy od eternala... na rooku nie masz szans wyciagnac 10k na godzine, a na mainie tyle masz na 20 lvlu
![]() ![]() ![]()
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Skad wiadomo czy umial by tak dobrze grac i szybko expic na mainie?W koncu to rook tam go nie moga zabic i trudno jest na czyms pasc na jego lv...
|
![]() |
![]() |
#23 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Jejku to dobrze, bo już się przestraszyłem.
I dlatego nie chce bardziej rozbudowywać Rookgaardu. Tym niemniej docenia pracę rookstayerów i bardzo prawdopodobne, że Sunrise coś dostanie za tę okrągłą liczbę. Ile ty znasz "CIPSOFTów"? 0_o Cytuj:
Cytuj:
Nie trzeba być jakimś szczególnym medium żeby wiedzieć, że gdyby Sunrise z takim zapałem grał na mainie to byłby w czołówce lvlowej, a tak jest "tylko" swoistą legendą Tibii. @Down Jedno, takie małe: Dasz dowody? Ostatnio edytowany przez Thero - 20-08-2006 o 10:14. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Chyba nigdy / nie tak dawno / nie tak dawno / chyba nigdy / dawno, kilka razy. Jakies pytania?
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() @Thery
Jak już Khaz~ udowodnił, 200+ lvle nie są nieśmiertelne. Kwestia zgrania ekipy i odpowiedniego "ukształtowania terenu". Sero~ padł całkiem niedawno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Ok wierzę na słowo, ale to chyba raczej w ramach ciekawostki? Nie sądzę żeby pvp było zbyt trudną do pokanania przeszkodą dla Sunrise na mainie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Stało się !!! Sunrise wbił 100 lv na rooku !!! OMG !!!!! Pomyślcie ile on musiał mino/orców/rotów zabić
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Thon knight of astera
Profesja: Knight
Gildia: white knights
Świat: Astera
Poziom: 51
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
|
![]() wiecie że surinse jest jednym z założycieli tibi nie wiem tego na 100% ale tak słyszałem (a tak wogóle ciekawe jak on nabił ten 100lvl
![]() a jak juz to moze dostanie fs lub bs a może gsa |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Up: Lol!!
Hahaaahaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
|
![]() Up2@ Stfu. Może odrazu SoV'a? :|
CipSoft nie jest od tego żeby dawać itemki - tym bardziej na rooku, gdzie jest napisane, ze to wyspa dla początkujących. Wejsc i jak najszybciej wyjść. Ostatnio edytowany przez chesek - 12-09-2006 o 18:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kolega Lyszki
Profesja: Druid
Świat: Lucera
Poziom: 50
Skille: 20/24
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() Sunrise expi na wolfach jak kazdy inny rookstayer.
Roty i mino sa na rooku nieoplacalne bo nawet przy jego skillach walka trwa minute, podczas gdy wolfa ma na 1-2 hity z katany. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() /up Po 1 ja na 20 lv menczylem sie minute po 2 zanim on ten 100 lv wbil to wskoczyly mu moze 35 moze wiencej moze mniej skile na takich skilach z katany na full ataku dosc szybko sie zabije rot wormy po 3 rock stayerzy expia na Poison spiderach poniewaz maja one małą obrone i szybko sie je zabija i jest na nich najlepszy exp
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
|
![]() @zuza997:
"rock stayerzy" ta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
|
![]() Sunrise ma skille okolo 25/32, a to jest tylko kilka punktow wiecej od przecietnego rookstayera kolo 20 poziomu.
Rookguardian de'Bove miala skille dokladnie 24/31 na 82 lvlu. (screen pokazany przez nią samą wiec na 101% prawdziwy) |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Tychy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zjarany Obywatel
![]() |
![]() Nie wiem jak on to zrobił, ale na bank nie expi na rotach,wolfach, mino itp. Trudno nabic 100 lv na mainie gdzie jak ma sie 50 lv+ to sie expi na dragach co daja 700 exp'a. A pomyslcie nabic 50 lv na samych wolfach,poison spidery itp. Nie wiem co wy o tym myslicie ale powiem jedno bendzie miał ten 100 lv a przy kogo pomocy? CIPSoftu oczywiscie xD
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
|
![]() @up
Rookguardian de'Bove tez nabila 84 lvl za pomoca Cipsoftu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Gladiator major
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
|
![]() uwazam ze sun zasluguje na nagrode ale z 2 strony... teraz 200 lv na mainie to nie wyczyn ;/
mozliwe ze na rooku sa rozne nie odkryte expowiska na ktorych szyciej expi niz na wolfy/spidery/bugi (bo na tym jest najszybszy exp ![]()
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: MMz
Profesja: Knight
|
![]() Character Information
Name: Sunrise Sex: male Profession: None Level: 100 Gówno z cebulą dostał