|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2006
|
![]() .....o tym jakby tibia byla od ograniczei wiekowych np zeby zrobic postac trzeba by bylo wysla c do cip softu kopie dokumenty potwirrdzajaca nasz woiek np od 17 lat
i niebybylo takiego debilizmu jaki jkest teraz |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Omg, to może ty w ramach anty-debilizmu nauczysz się pisać? -.-
Sam pomysł może i dobry dla graczy, ale idioci też kupują pacc, więc CipSoftowi zależy na każdym graczu - czy geniuszu, czy idiocie. Ważne, żeby kasa była. W końcu po coś ciągle utrzymują servery itd. Komercja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zbanowany
|
![]() zgadzam sie z poprzednikiem
Cytuj:
a coś mi sie wydaje ze bys sobie wtedy nie pogral ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powinno sie wysyłać zaświadczenie z jakiegoś ośrodka o IQ powyżej 120, jeżeli już. Bo taki 17 latek może być głupszy niż nie jeden 14 czy 15 latek. Wierz mi.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Nie jestm glupiXD Moze i mam te 14-16 lat, ale demokracja jest demokracja wiec kazdemu wolno co mu sie podoba (zgodnie z prawem).
Oraz zgadzam sie z panem, ktory jak juz powiedzial "kasa to kasa, nie wazne od kogo". Taki pomysl nie odpali wierz mi ;/ i choc bym chcial zeby gra byla osobno dla graczy o innym wieku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Sanok
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Julera
Poziom: 55
Poziom mag.: 51
|
![]() Cytuj:
A co do topicu to na 100% by się nie przyjął. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2006
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() skomentuje to tak OMG
czyli twoim zdaniem wiek jest wygranicznikiem osobistego intelektu?? @autor tego idiotycznego pomyslu jestes zalosny ps moge sie zalozyc, ze to wlasnie on ma 17 lat^^ poza tmy ja mam 15 i na 90% jestem pewien, ze jestem inteligentniejszy, madrzejszy, lepiej wyksztalcony, Przystojniejszy (?!) niz polowa twojej klasy, wiec uprzejmie prosze o zamkniecie tego TEMATU