![]() |
#502 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2006
Lokacja: W domu
![]() |
![]() A tu kilka moich i tych co widzialem:
Utevo Lux ""Człowiek Latarka Exura Gran ""God, Heal My Body! Utani Gran Hur ""Gazu Chłopcze, Gazu! Exori Vis ""500 v. Exura Vita ""Może innym razem... Exevo Gran Mas Pox ""Who Do This!? Exevo Gran Vis Lux ""This is way to HELL! |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: ancient~ / skug~
Świat: harmonia,nebula
|
![]() utevo lux "mamo to Ty?"
exura "gozdzikowa przypomina..." <-- wszyscy znają koniec... ![]() exura gran "plz 60 m lvl" |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Guest
|
![]() exura''''gówno zycia daje ale sie przydaje''''
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Guest
|
![]() utevo lux'''' ciemno jak w dupie ale torcha nie kupie''''
Ostatnio edytowany przez Michcio PL - 17-08-2006 o 14:54. Powód: utevo lux napisałem bez spacji |
![]() |
![]() |
#506 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: Nowa Sól
Profesja: Paladin
Świat: Askara
Poziom: 25+
Skille: 60+
![]() |
![]() hehe no to moje
![]() exura gran ""jestem boski utamo vita ""i ciagniesz mi laske exura vita ""wiec rob co chcesz, do japy chcesz, to bierz... XDD
16:57 Rahuelle [21]: ej ludzie moji drodzy powieccie mi jedno po ile chodzi >>>>>wand of plague <<< jak tos wiem nie wali do mnie ;D: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Guest
|
![]() ja widziałem:
Utani gran hur """" trzymaj sie ramy bo s*******amy ![]() a sam wymyśliłem: Utevo res ina "Novice of the Cult" """"" pierdole pacca kupie puźniej xD fajne no nie? ![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Utani Gran Hur "nas nie dogoniat!
Exura "etopirynka i po bólu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Imię: Gilmir
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nebula
Poziom: 41
Skille: 73 Dist
Poziom mag.: 14
|
![]() A oto jakie ja widzialem :
Utani hur ""Sayonara, xxx wam spier*******" Exura ""Jestem za ladny zeby umrzec I to wszystko ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Guest
|
![]() hi
hi pl/ tak chesz sie ruchac? tak ale szybko musze expic ok utani gran hur"musze sie syzbko pierdolic ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#511 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oto moje:
Utani hur ""Po co grac w siatkowke lepiej idz sie powies"" Exura Vita ""Na chu* mi UHy"" A te kumpla Exura ""gozdzikowa help"" Exura gran ""I tak masz raka"" Utevo lux "Przeciwmgielne wlaczone" |
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: siemianowice
Stan: Niegrający
Imię: Jadi Knight
Profesja: Sorcerer
Świat: harmonia
Poziom: 16
Skille: 20
Poziom mag.: 14
|
![]() przepraszam jak już buły ale nie chciało mi sie szytać 50 stron(wiąkszość moich pomysłów
Exiva "Nick"maaamy cie" Utevo Lux"osram i znowu jasno Utevo gran Lux" nie ma to jak 100 watów Exani Tera"magicznom line mam i używam jej sam acha Exura"apap i po bulu Exana Pox"domestos usuwa wszystke bakterie zarazki i grzyby(nie moje ![]() Exori Mort"polska dla polaków skini 4ever Exura Gran"goździkowa przypomina na bul głowy etopiryna Exori Vis"paralizator (ochrona przed skinami i inymi potworami)" Exori Flam"zapałki+dziecko=pożar Exani Hur Up"no i po kija ci ten parcel faccu,,I,, Exevo Con"łuken strzałen Utani Hur"tokio drift Utamo Vita"mana mi pita Exevo Pan"trzeba coś zjeść Exevo Flam Hur"Łogień!!!!! Exura Vita"musicie zmienić dilera na mojego odjazd Exeta Res"ciulej mie Utani Gran Hur"nas nie dogoniat Utana Vid"pojawiam się i znikam bo taka rola magika Exori"ciulbumjebiebdup Exevo Gran Mas Vis"uwaga dzieci ue leci Ostatnio edytowany przez Majekszpaku - 19-08-2006 o 13:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wawa
Imię: Devil Mevil
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 29
Skille: 16/22
Poziom mag.: 34
![]() |
![]() Utani Hur ""Lece bo chce, lece bo PK goni mnie,czy sa UHy czy nie, lece bo zostały mi manaski dwie!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Użytkownik forum
|
![]() utevo res ina zmieniam sie w pingwina
|
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Guest
|
![]() Nie przeczytałem wiekszości, i nie wiem czy sie powtarzały
Utani Gran Hur"Lece bo chce lece bo PK goni mnie!Czy walnie z SD czy z UE i tak wiem że zaje**e mnie Utevo Lux "Ciemno jak w Dupie al Torcha nie kupie xD eee.... wiecej nie pamiętam :/ |
![]() |
![]() |
#516 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Xeron Refel
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 40
Skille: 65/65
Poziom mag.: 5
|
![]() Utevo Lux "" O kur** jak jasno!!!
Exura "" skalpel, zacisk... exana pox "" odtrutka (to akurat glupie) utani hur "" Brum brum! utani gran hur "" złapcie mnie frajerzy! adori vita vis "" kostucha juz po ciebie idzie! exori "" czas umierać! exevo con "" strzaly >>----=> exevo gran mas vis "" JEBUT! exura gran "" rennie, juz wporzadku moj zoladku! inna wersja lece bo chce... "utani hur "" lece bo chce lece bo PeKer goni mnie czy jest GP czy nie, lece bo ujebia mnie, lece bo wciaz uham sieeeebie, uham siee!"
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Galeon - 19-08-2006 o 16:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Użytkownik forum
Imię: *** ********
Profesja: Sorcerer
Gildia: *****-****
Świat: Lunara
Poziom: big
Skille: im sorc
|
![]() Ja widziałem utani hur"lece bo chce bo pk goni mnie czy sąuhy czy nie lece bo zapierdoli mnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: W domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Spirit Collector
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pocket Aces
Świat: Antica
Poziom: 45
Poziom mag.: 44
|
![]() Ja mam jedno moze nie jest zabawne ale zawsze cos
Utamo vita "Bij Bij i tak nie boli
![]() |
#519 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: Złotów
Świat: Luminera
|
![]() Exura "Weee~
Exevo Con"dom Exevo Pan"moze sex a nie odrazu hiv?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Legendarny Samurai
Świat: Guardia
Skille: 71/70
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Exura Vita ""Dziekowac, dziekowac juz mi lepiej
Exevo Vix Lux ""Spójrz na siebie, idz sie przebierz! Utani Gran Hur ""Na Edron i jeszcze dalej! Utani Gran Hur ""Zaraz jebne w mur... Exevo Gran Mas Vis ""Gdzie sie wszyscy podziali? Adori Gran Flam ""Mam UE w runce Utana Vid ""Wu osiem, wybije DSy <===to przez wyprawy na necro ;p wiecej juz nie pamietam |
![]() |
![]() |