|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Gorzów Wielkopolski
![]() ![]() |
![]() Boże, to ze raz sie zdarzyło nie znaczy, że będą nromalnie płacili pallom za robienie deserta, bo wteyd bym siedzial na 20lv i tylko deserty robił, ludzie...
@Vanderer (mam nadzieje, ze dorbze nick napisałem ![]() Cóż, 2 z matmy nie grzeszy, acz tutaj to logika coś zawiodła, bo rzeczywiście, sam sie nei składam ![]() @Ktoś tam up Ale przy skilu 70 ze spearami cyce na tyle szybko ubijesz że kamienie będą lepsze.
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() @Okrutny
Bywa i tak ![]() @Topic Racja, nie da się tak zarabiać na desercie bo to są raczej sporadyczne przypadki. Ale większość osób zapomina tutaj, że to nie jest wcale jakieś nowe rozwiązanie. Często szukając ekipy na deserta zgłaszają się gracze różnych profesji oferując pomoc za platynki bądź ROH'a..... Nie tylko paladyyni.... @Down Chciałem tylko nadmienić, iż forma "płacenia za deserta" była znana już daawno temu, przed up'em "pogorszającym" palków. A że akurat teraz jest deficyt tejże profesji, to inna bajka. Tak więc nie jest to spowodowane jedynie ostatnimi zmianami... Panimaju?
"Non mortem timemus, sed cogitationem mortis" - Nie śmierci się boimy, lecz myśli o śmierci. Seneka Ostatnio edytowany przez Venderer - 29-06-2006 o 09:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
|
![]() @Up
Na servie na którym gram tylko Palowie którzy zrobili już deserta chodzą za pieniądze bo z resztą profesji nie ma raczej problemów znaleść kogoś kto jeszcze nie był a przecież nikt nie zapłaci temu co nie był jeszcze dodatkowej gotówki bo za co jak na jego miejsce za 10min znajdzie się ktoś inny. Napewno nie jest to jakiś mega zarobek ale co jakiś czas wpadnie te 1,5k czy 3k co na low lvl napewno się przyda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Master Bubar
Profesja: Druid
Świat: Aurea
Poziom: 25
Poziom mag.: 3?
|
![]() U Mnie na servie jest tak samo Palkow nie ma
![]() ![]()
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: las
Stan: Aktywny gracz
Imię: Listek
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 29
Skille: 62/46
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() hihihi...
ja już od 20lvl-u chodze za kase 1 zrobilem sobie, a kazdy nastepny min. za 700gp mi wyszło, a najlepiej, to jak jakis n00b nie dotrzymal słowa, ale miał honorowego kumpla na wyzszym lvl-u i mi dal guardian shield, co mi wyszlo mocno na +, ale sie neizle o to nameczylem. bylem za kase juz ok.13razy i srednio min. 1k za dezerta palków jest faktycznie malo, a neiktorzy, jak sie dowiadują, ze ide za kase, to smieja sie i wyzywaja, a po 1h pisza i przepraszają i prosza o to bym poszedl za 1k ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 262
Poziom mag.: 28
|
![]() Ja nie mialwem problemu ze znalezieniem pala na deserta - bo sam nim jestem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2006
|
![]() Na balerze jest calkiem podobnie knightów najwiecej, sorcow duzo,drutow malo, a palkow nie ma prawie wogule. Ale ja naszczescie go juz mam za sobom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Cytuj:
Jakby wprowadziłi kamienie do sklepu np. 4 gp za sztukę, to byłoby fantastycznie. Jeśli samemu pozbierasz, to zaoszczędzisz 1k, a poskillujesz gorzej niż biegałbyś do sklepu po speary. Cytuj:
To tak jakby knight miał GS z 41 ataku, żeby mu lepiej skille na expie wchodziły. Teraz trochę głupot, żeby offtopa nie było. Pamiętam, jak grałem ostatnio, to na Lunarze najczęściej szukali Palów i rzadziej druidów. Oczywiście wyzywali mnie od noobów, jak chciałem by mi płacili. Więc na deserze byłem tylko raz. (miałem byc drugi raz, bo jakiś Polak plxował, ale jak po parunastu minutach zmieniłem zdanie na tak, to on zdygał i odechciało mu się iśc, bo bym go zabił D: ) A dawno temu jak grałem na Jamerze druidem, to druidów nie było. Oczywiście miałem hunta za nie dawanie free-uhów, a z moim pvp, to traciłem na tym dodatkowo exp i mlvl. Ostatnio edytowany przez DRoN - 23-07-2006 o 10:01. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2006
|
![]() Druidow jest malo bo graja nimi tylko prawdziwi gracze, tzn moze nie wszyscy ale 90%. (bo wszystkie newbie i nooby wybieraja sorca myslac ze jest lepszy)
A palow prawie nie ma bo teraz nikt o zdrowych zmyslach nie bedzie od nowa tworzyl pala i trenowal. (obojetnie czy to noob czy doswiadczony gracz). |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() wlasnie to 90% ludzi ktorzy graja drutami to noob/newbie ktorzy gdzies przeczytali albo uslyszeli ze "wooooo uhy bedziesz robci to kasy jak lodu i wgole wowowo jeje" a potem jak juz dojda do jakiegos lvl zauwazaja ze to shit(tak, o sobie mowie
![]() tak z innej beczki, to dlaczego nikt nie bedzie robil pala "od nowa"? (to co?allegro? o.0) co do noobow ty widac kto tu nim jest ![]()
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 25-07-2006 o 20:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
|
![]() Z 4 lata temu znalezenie druida do deserta graniczylo z cudem. Obecnie nie ma problemow wg mnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 262
Poziom mag.: 28
|
![]() Ostatnio deficyt paladynów na Celescie jeszcze się powiększył - teraz codziennie pod depo ktoś woła : szukam pala na deserta itd. Cóż i muszę przyznać , że to mi się nawet podoba
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() Powód, że jest tak mało Pallów jest chyba każdemu znany. Speary łamiące sie i kamyki, które znikają, nie można kupić w sklepie starów i inych broni dystansowych. Dlatego Pallów jest tak mało jest to teraz najtrudniejsza profesja, więc mało ludzi się jej łapie. U mnie na Danubii pallów jest dość dużo, ale nA Calmerze i Furorze mało. Co do tego ze nikt o zdrowych zmysłach nie będzie robił Palla od nowa, to ja jestem chyba jakiś nienormalny bo własnie robie i jakos nie narzekam. Mam juz 22 lvl, skille 58/51 i dalej skilluje do 70/55. Więc nie wiem w czym problem. Kij z tym, że speary się łamią, przecież można kupić w sklepie. Nazbierasz 1k i masz na 100 spearów.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. Ostatnio edytowany przez BaxCrow - 12-08-2006 o 13:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() No jeśli wychodzisz z Rook'a i masz 500 gp to sie nie zdziwie, że nie bediesz miał, ale jak wynosisz z rook'a 1,5k albo 2k to masz git. Kupujesz P Set, Steel Helmet, Dwarvena, War Hammera i jedziesz z tym koksem WH. Ja tak expie na 22 lvl'u Pallu, szkoda czasu na glupie bicie z łuku. A na początku jak masz 10 Dista, bierzesz WH i idziesz na trolle to ci wylecą. I trenisz.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2006
|
![]() Ja jestem paladynem i fajnie jest.lubie pladyna mojego i mi sie nie znudzil.
![]() |
![]() |
![]() |