|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2322 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Profesja: Elite Knight
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2323 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Świat: Azura
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#2324 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Na Azurze nie widzialem nikogo z dobrym pvp za krotko tutaj gram
![]() Od poczatku mojej gry tutaj mozna tylko bylo podziwiac boty a nie graczy. Mam commenta dla ludzi ktorzy byli ofiarami PA a sa hlvlami i sa neutralni, dla tych ludzi na ktorych kolegach z gildi, lub kolegach z rl dalej jest robione PA. Jestescie lamusami i expujcie dalej, az zostaniecie tutaj sami.
#2325 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2006
|
![]() Mina sobie spokojnie bedzie levelowal pod przykrywka neutralnosci a nawet wsparcia sandry, ot ciekawy scenariusz sf czy moze niedopatrzenie dofu. Azura nigdy nie bedzie nudnym serwerem
|
![]() |
![]() |
#2326 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
|
![]() @ Eldyn
Czyli? Mamy nie expić bo z tego powodu, że expimy jesteśmy lamusami? Rozwiń to. Edit: @down Aha... No ale to nie jest dobre rozwiązanie. Gdyby teraż każdy hlvl neutralny dołączył do DoF'u to z tej gildii zrobiło by się coś strasznego. Tymbardziej, że nie każdy chce walczyć czy nawet wyjść z PZ. Przykład: taki Immortal Drozdzik. Siedzi w depo Venore - wlogowuje się i pierwsze co robi "exiva Drazharm" - Drazharm był wtedy w chatce Urba więc highter level to the north... I Immortal nie wyszedł. Poza tym - czy większość osób z DoF'u ma lagi czy coś? Sathan, go go level 100 ![]() PS. Gammbler i Lord Sensej robią PA na Cyclopolis - tak samo jak Draz. Ostatnio edytowany przez Zielona Firanka - 21-08-2006 o 21:59. |
![]() |
![]() |
#2327 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Shanoz chcial powiedziec abyscie wstapili do DoF.
|
![]() |
![]() |
#2328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() To sie nazywa ,, werbowanie " Mogłes napisac odrazu Shanoz ,, Neutralni hlvle! Macie wejsc do DoF'u bo jak nie to wspomagacie Wanted i bedziecie wrogami "
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
#2329 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2330 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
A czy ja w moim tym poście co zacytowałeś kogoś obraziłam? Eee? Może chodzi Ci o to, że mnie rozśmieszyła ta historia? Lol? A może o Urbexxa, że daje loga na open battle? Oh, pewnie obraziłam siebie pisząc, że jestem mało spostrzegawcza! Ha! wiedzialam... |
![]() |
![]() |
#2331 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehhh tlumaczenie dla ciebie droga podarta firanko
Sierpas napisal historie w ktorej obrazil draza ,ty mowilas ze obraznie jest zle, a teraz wiwatujesz wiec widze ze szybko ci sie zmieniaja poglady. najpierw zachecasz do zaprzestania wzajemnego wkurrwiania sie a teraz piszesz wymyslaj wiecej czyli jedz mu znowu. Interesujace. |
![]() |
![]() |
#2332 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
ta corsik kto wie kto wie xD wogole pozdro dla all znajomych |
|
![]() |
![]() |
#2334 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Gdzieś słyszałam już "podarta" firanko. Ale z Ciebie kozak, huhu. Tak obrażanie jest złe jak ktoś mówi na kogoś "ty ch***", "kur*o" itd. a to co Horrigan napisał rozbawiło mnie bo było napisane w zabawny sposób a nie z przekleństwami (tzn. nie wyzywał nikogo). Więc zamknij się WRONO. Kiedyś kilka osób dało ignora na twoje msg, chyba to samo zrobię. |
|
![]() |
![]() |
#2335 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co za roznica czy ktos napisze draza wyjebbali murzyni czy tez da takie opowiadanie. Mi to osobiscie nie przeszkadza ze ktos wyzywa kogos a wrecz przeciwnie , smieszy mnie to i miedzy innymi z powodu tych niektorych ciekawych wyzwisk lubie odwiedzac to forum. Nie lubie tylko jak ktos zmienia poglady tak jak zmienia polozenia flaga na wietrze wiec albo sie trzymaj swoich pogladow albo skoncz sie wypowiadac bo to jest zalosne. A ta historia to tez wyzwiska tylko ze takie wysublimowane ale ok jestes malo spostrzegawcza jak sama twierdzisz wiec to jeszcze zrozumiem. A i z tego co sie orientuje to ignore dal mi chyba tylko sraxe.
Niepozdrawiam Wron |
![]() |
![]() |
#2336 |
Użytkownik Forum
|
![]() To sie odwal ode mnie i pilnuj własnego interesu. Co? Mama Cie nie kocha że próbujesz wyżywać się na innych? A może dziewczyna Cię zraniła i teraz czujesz wstręt do każdej?
Nie pozdrawiam (pozdrawiam to czasownik mądralo)... I zacznij pisać na temat bo powodujesz tylko offtopic. A jak się coś nie podoba - proszę bardzo - do prywatnych rozmów jest PW a nie ogólne forum. Ja z tobą już rozmowę skończyłam. |
![]() |
![]() |
#2337 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
|
![]() @Wr00n i Zielona Firanka
Blagam. przestancie juz zasmiecac to forum ,chcecie sie wyzyc to piszcie sobie na prv ![]() |
![]() |
![]() |
#2338 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Mowisz do mnie madralo i smiesz mnie poprawiac. Dobrze w takim razie ja ciebie tez poprawie.Gestapowcy placili sprzedawczykom za to ze im donosili na powstancow. Sprzedawczycy dostawali za to regualarne wyplaty , wiec byla to ich praca. Dalej twierdzisz ze zadna praca nie hanbi? Cytuj:
Cytuj:
Wiele osob tutaj piszacych odbiega od tematu ,wlacznie z toba, takze skoncz szczekac a jak to robisz to sie pluj np do wszystkich np veersa ktory wkleja poezje a jak jeszcze ci sie nie podoba to idz stad. Ostatnia moja wiadomosc pisana do ciebie , mam nadzieje ze dotrze cos do ciebie. Poprawianie zacznij od siebie potem poprawiaj innych. Zauwaz ze ja sie nie przypierrdallam jako 1 do tego co sam robie zle .Wytykam twoje bledy w odwecie. Dlatego nie mowie nic zlego o wyzywaniu bo sam czasem wyzywam a ty najpierw mowisz ze zle to jest a potem ze fajnie hori , takze sie zastanow nad soba. Ostatnio edytowany przez wr00n - 22-08-2006 o 03:01. |
|||||
![]() |
![]() |
#2339 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Imię: Horrigan Macduff
Poziom: 131
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Wron kochanie, wyluzuj ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2340 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() @wr00n
dobra udowodniłes nam to co podejrzewałem od dawna w gadaniu głupot jestes nie do przebicia stanowisz klase sam dla siebie a teraz plx daj nam pogadac o tibia i nie nawijaj o " honorze powstanczych konfidentow" |
![]() |