|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2421 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: SulechóW
Imię: Sathan Bell
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura War
Poziom: 666
|
![]() Cos ci sie chyba przysnilo ;] Sirku
![]() |
#2422 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() bo tylko placze ze nic nie robimy wszyscy snuja
szczerze ciebie na bitwach nigdy nie widziałem a mówic co powinienem robic to potrafisz ogolnie to juz przemo mi dzis przyznal ze za duzo sie udzielam na tym forum. z niektorymi nie wygram kazdy tylko pretensje miec potrafi i dobre rady " ja w sumie nie gram, ja w sumie nie walcze, ja w sumie i tak do bitwy nie pobiegne - ALE powinniscie.... " i sie zaczyna jechane otorz sam ocenienie co powinienem you can hate me now mam sie troszcyc o lvl kazdego 40-50lvla z academy ktorego nawet nie znam a ktory sobie rs na noobach wbil i paraduje z nim przed drazami? a kto sie o moj tylek bedzie w bitwach troszczyc? wygramy te wojne - ale pozwolce ze stosujac metode ktora jak dotad przynosi skutek - i po swojemu - a nie tak jak kazdy "rzyczliwy wszystko wiedzacy" podpowiada Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 24-08-2006 o 02:12. |
![]() |
![]() |
#2423 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @Grebol
3 fragi solo 1 z sathanem 1 z dofem i nie na byle jakich noobach -.-, Wanted sie meczylo prawie godzine zeby mnie zabic a ja z sathanem stalem w trapie lol. Gowno wiesz i zostaw to dla siebie ok?
#2424 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Świat: azura
![]() |
![]() Huahahahhaha.Shanoz nice Avator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2425 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() @Panda _/
Draz z Urbem szybkim logoutem nie biegają sobie od tak poza pz, jak nie mają trapa ( historia nam pokazała co Urb robi gdy są wyrównane siły: Ucieka i daje logouta ). Nie wiem kto dowodzi DoFa, ale powinniscie miec kontakt z DoFem aby wiedziec co sie dzieje, a po 2gie: 50lv mag raczej powinien stać na Manashieldzie i SSa ;o Acha i jeszcze jedno, Wanted raczej by massloga na WA nie zrobiło, więc jak Was biją, to może zbierzcie siły i ich trapnijcie, co?
#2426 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Lokacja: Bełchatów
Imię: Gammbler
|
![]() Cytuj:
LOL CORS jak uwas nie ma 30 na ventrilo to wy z depo nie wychodzicie. |
|
![]() |
![]() |
#2427 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Hahaha ale dojebałeś xD U nas Vent~ nawet 30 osób nie pomieści xD
#2428 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
|
![]() Ojoj Miterek padl
![]() Mietek Furaks Killed at Level 72 by Gammbler and by Lord sensej Pozdro Franek ![]() |
![]() |
![]() |
#2429 |
Użytkownik Forum
|
![]() cors komu ty probujesz wcisnac ten kit, bylo was ponad 20 niie liczac noobow ponizej 100 levelaa i sie nie odwazyliscie zaaatakowac urba i draza chociaz ze byli sami ana ventrilo bylo raptem 5 osob widze ze powtorka z dnia jka jameha padl
|
![]() |
![]() |
#2430 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2431 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2432 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
własnie do mnie dotarło!! masz racje!! cały dof ze mna posrodku to banda noobów ![]() draz i urb sa w stanie wszystkich nas zownowac - po koleji albo naraz nawet - zalerzy jaki beda miec humor wszyscy zginiemy ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2433 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
@do tego Pavulina~ Caly czas DoF narzeka ze Wanted grzeje pz ale jak ich jest mniej to, to samo robia.. No ale wiadomo to DoF, oni tak moga. |
|
![]() |
![]() |
#2435 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
a cierpliwość jest cnota |
|
![]() |
![]() |
#2436 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @sir kiksie jesli mnie zabili 3x po opuszczeniu wanted to chyba na otsie jakims
![]() -100 lvl by minavanda po godzinej walce i nie udacznych spamach ue tego pana ;P na koncu wzielem zjechalem cale hp na fb bo myslalem ze nie bedzie miec fraga a tu niestety byl -by Cors w venore trap przez okolo 40 osob niefartowany mass log (wtedy bylem w wanted ) 3x ue na corsa i jakas zdolal chlopak mnie jeszcze zabic ![]() minavand s*******al pierwszy i trapowal mwallami drogi byle by go nie dorwali a jak on strapowal to ja nie amilem gdzie uciekac ![]() -daffy anka pker jakis na 42 na larwach mnie zajebal z ekipa pkerow co moglem poradzic 42 lvl to sie sklada na kilka sd nawet od noobow ;P -vorn mnie zabil jak nie posiadalem gildi w trapie na hydrach pomagalo mu duzo osob (Za Raula bo go tluklem z sd chcial mnei wyjebac z hydr ) ![]() -patanou na 66 lvl z hawkiem mnie zabili patanou mial 83 wtedy lvl i zajebal mnie z ue bo mialem malo many testowalem moje ue po nabiciu 66 lvla ![]() jak widzisz mam tylko 5 dedow od ludzi w calej histori na azurze po odejsciu od wanted zaliczylem jedna glebe ![]() lepiej sobie policz ile ja usmiercilem ludzi z dofem
#2437 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Iława
Stan: Zbanowany
Imię: Nosso Mc'Furry
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 81
Skille: 90/60
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
to DoF Academy, fragów Akademii nie liczymy ![]() [quote] Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Nosso Mc'Furry - 24-08-2006 o 12:52. Powód: Bo Gammbler to ciota |
||
![]() |
![]() |
#2438 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2006
Stan: Niegrający
Imię: Clas Seren
Profesja: Druid
Poziom: 9
Poziom mag.: 16
|
![]() @DoF
Ja nie rozumiem w takim razie dlaczego wy w ogole sie czepiacie fragow, ktore wanted nabija na waszej akademii. Przeciez sami powiedzieliscie ze kazdy kto stanie wam na drodze a wiec:wanted, wa i nr ktorego juz chyba nie ma, kazdego czlonka bedziecie zabijac bo to wasz wrog. Zgadzam sie ale przeciez tak samo dla wanted wrogami sa ludzie z akademii DoF-u. To nie jest zadne pouczenie, ale zastanowcie sie czasami nad tym co piszecie wczesniej. @down No zgadza sie ze co to za rywal jak Draz ma 166 lvl a tamten koles 50 wiadomo, ale frag to jest frag i koniec, jest jego wrogiem i go zabil, nie wazne ze ma 100 lvli wiecej. Szkoda troche uj'ta na taki lvl no ale coz, jak sie nie ma kogo zabijac ![]() Ostatnio edytowany przez Clas Seren - 24-08-2006 o 14:15. |
![]() |
![]() |
#2439 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() sa "wrogami"
ale bez przesady ciezko 50lvl nazwac "rywalem" i cieszyc sie z zabicia kogos kto pada na 2 sd. sa huntowani bo " pomagaja " naszym " rywalom " a nie dlatego ze stanowia zagrozenie dlatego nie sa liczeni jako frag wojenny - bo tak naprawde to nikt nie traktuje powaznie jakiegos 40 czy 50lvlu z WA - to tylko chodzacy magazyn run... |
![]() |
![]() |
#2440 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: SulechóW
Imię: Sathan Bell
Świat: Azura War
Poziom: 666
|
![]() Ja sie nie bende chwail w mojej karieze padlem 2 razy przez ppl
![]() Co do WA, NO owszem zabijalismy, zabijamy tych co stana na drodze ale nigdy nie wliczalismy tego do listy fragów... Zreszta to juz bylo poruszane wczesniej.