|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() czytales Eragona? pozatym dam gema.... i wiesz jak to wyglada? obrzydliwie jajo jest dobre czemu inni sie nieczepiaja? bo jest dobre ;p 6/10? omg...
@down Zalezy kto co lubi ^^
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 22-08-2006 o 19:20. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arask
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Poziom mag.: 47
|
![]() Jestem ciekawe jak smok składałby takie kanciaste coś Oo Nie było by to przyjemne xD
@down Pomysł akurat był mój xD Nie miałem poprostu czasu na tworzenie xP Ostatnio edytowany przez Rater - 22-08-2006 o 23:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Hmmm... No dobra kolejny dobry fake... Hmmm... Masz u mnie 9+ bo wykorzystałeś dobry pomysł i masz dobre wykonanie. Nie daję 10/10 bo zawsze może być lepiej. Mam nadzieję, że się postarasz i reszta będzie równie dobra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pisz dalej mi się podoba, zapowiada się ciekawie.
![]()
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Tharion Do'Urden
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Eragona i najstarszego przeczytałem 6 razy...
Nieumiesz przyjąć krytyki? miejsce obok kamienia powinno byc osmalone "za jego plecami, gdzie jeszcze przed chwilą leżały jelenie, widniał krąg osmalonych, dymiących drzew i traw." Eragon strona 15 Co do jaja nadal uważam że gem bardziej by pasował ale skoro mówisz, że było gorzej-ok... 6/10 głównie przez to, że zrobiłeś słoneczną polanke zamiast dymiącego lasu No i są to w końcu góry kościec!Jakieś pagórk też powinny być. "Elficcki strażnik..... Pzdro Exeros Ostatnio edytowany przez exeros - 23-08-2006 o 01:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() po 1 umiem przyjac slowa krytyki
po 2 zrob lepsze po 3 to co mowil Rater-smoka by bolalo po 4 jezeli troche zmienilem fabule to chyba nietrzeba osmolonych rzeczy? po 5 pokaz mi fragment ze ten las sie "pali" po 6 ile zrobiles fake'ow? 1? po 7 jezeli taki cfaniaq... po 8 jak w tibi zrobisz pagorek you are good! po 9 niechce mi sie wymieniac po 10 nastepna czesc bedzie za dzien lub 2 Edit: Napisalem Elficcy o co ci chodzi ^^ Dzieki za wysluchanie mojego jeczenia ^^
![]() |
#27 |
Zbanowany
|
![]() po 1 Nierobie fake'ów.
po 2 Mi chodzi tylko oto, że to wyglądało bardziej jak diament. po 3 Ok.Zamiast Galbatorixa daj np.homika ![]() po 4 Niewystarczy efekt?Las się niepalił, to był efekt udeżenia jajka. po 5 Patrz punkt 1. po 6 Oceniam, tylko oceniam. po 7 Chodziło mi o góre w tibi. po 8 Argumenty sie skończyły? ![]() po 9 Super ![]() Do Edit-Sorry dobże jest;p Spoko teraz ty wysłuchaj mojego^^ Pzdro Exeros Ostatnio edytowany przez exeros - 23-08-2006 o 13:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() po 2 jak diament to moge powiekszyc diaent tibijski i bedzie twoj diament
po 3 jeszcze niema jak wyglada galbatroix moze zrobie ![]() po 4 moja pomylka po 7 to sie zrobi jak bedzie szedl inaczej ;P po 8 mi tez po 9 dzieki Pzdr Veruis
![]() |
#29 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Cytuj:
Po drugie: patrz wyżej Po trzecie: Pewnie tak... bo faktycznie to kanciaste jest. Po czwarte: Nie, nie trzeba, tu masz racje. Po piąte: Już ci pokazał. Cytuj:
Po szóste: Napisał że nie robi. Po siódme: Naucz się pisać po polsku... Po ósme: Nie da się zrobić w tibii pagórka z gotowych sprite'ów - trzeba robić z własnej inwencji albo w programach graficznych... a pozatym nie mieszaj polskiego z angielskim. Po dziewiąte: Już koniec? Szkoda, miło było się pośmiać... Po dziesiąte: Super! Może znowu napiszesz coś takiego jak wyżej lub niżej! ROTFL!!! Spadłem z krzesła!!! Po pierwsze ten dach wygląda idiotycznie (co nei znaczy że wieśniacko bo tak miało być) a po drugie jeśli ty go robiłem 1,5 godziny to faktycznie zdolny jesteś... Takie coś jest do zrobienia w 5 minut! Rekord świata? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ja was nierozuimem co macie do mojego dachu
![]() ![]() ![]() Umiem pisac po polsku... nietrzeba polskich znakow a do tego "cfaniaqu" to tak samo jak np... "w8" albo "narq" wiec niewidze w czym problem Jezeli spadles z kszesla do gz! 1,5 godziny poniewaz kilka razy rozne formy probowalem jezeli myslisz ze zrobiles 3-4 fake'i (jak sie myle poprawic) i zjadles wszelkie rozumy swiata to sie mylisz... To moj pierwszy fake wiec dopiero sie ucze... Pozatym sporej ilosci osob sie podoba tylko czemu wlasnie nie tobie ? Albo zazdroscisz albo masz zly humor. Niemam zamiaru juz sie z toba klocic jezeli lubisz nowych fake maker'ow to odrazu niewystawiaj ich na posmielisko (tu niewiem jakto sie pisze) zamiast wybrzydzac pochwal i pomoz. @edit Zapomnialem umiem przyjac slowa krytyki... o czym swiadczy ze bronie swojej "sztuki" Dziekuje
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 23-08-2006 o 14:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Pisze się pośmiewisko... Zresztą nie uważam że ten fake jest zły... Zobacz na swoje notki... Po prostu ubawiłeś mnie tym postem/ami... I żeby była jasność: NIE zjadłem wszystkich rozumów/NIE tępie nowych fakemakerów/NIE żywie do ciebie zazdrości/nienawiści/czegoś innego. Tępie TYLKO noobów/żebraków fake'owych/archeologów.
BTW. Zapomniałem z tego pośpiechu skomentować fake... Mimo że fabuła nie jest twoja a na podstawie książki jest ciekawa... nigdy tego nie czytałem może teraz zaczne... Się pomyśli. Widać ze się starasz choć nie zawsze (dziwna chata Solana). Ogółem na razie oceniam na mocną siódemkę. Staraj się bardziej... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Eragona nie czytałem więc chciałbym się dowiedzieć co będzie dalej. Rób next part.
Ocena: Wykonanie: 8/10 ( mi się tam podobaja te dachy) Fabuła: 9/10 Ogół: 8,5/10 P.S: Napisałeś cytuję: po 2 zrob lepsze A 99% krytyków filmowych nie zrobi lepszego filmu. Nie używaj już więcej tego argumentu jeśli nie chcesz aby cię wyśmiano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() "Tępie TYLKO noobów/żebraków fake'owych/archeologów." To czemu mnie tepisz? xd
Wezme sobie wszystkie rady do serca @down Niedlugo bedzie wiecej akcji ^^ Dzieki za pozytywne komenty
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 23-08-2006 o 18:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Arcon Necro Master
Profesja: Knight
Gildia: Szukam
Świat: Shanera , Thais
Poziom: 13
Skille: 52/52
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Fake jest bardzo dobrze zrobiony ... widać, że się postarałeś .
Szczerze to dach mi sie bardzo spodobał. Oceniam na : Grafika:9/10 Fabuła:2/10(książka) Ogółem:8/10 bo to twój first fake. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Next part
![]() Dzisiaj troche malo zdjec bo ta czesc w ksiazke jext krotka probowalem jak moglem to przedluzyc xP nastepna bedzie dluzsza niz ta napewno... 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() Podziekowania dla: Sezu exeros wiem wiem te swiatla w 3 i 4 obrazku niewyszly mi ;/ musze popracowac nad tym COMMENTS PLAX!!
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 24-08-2006 o 14:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widać że robisz postępy z tymi fake'mi
![]() ![]()
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Skawina
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Mi sie ta opowiesc niepodoba nudna i malo przygod a co do dachu jest beznadziejny
moja ocena 4/10 Ostatnio edytowany przez ZeuSbobo - 24-08-2006 o 13:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
|
![]() No już lepiej
dam....6.5/10 Mam nadzieje, że wkońcu "coś" sie zacznie dziać;] Pzdro Exeros |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() hehe dzieki za wszystkie komenty
@Rater Patrz na moj podpis tez to zauwazylem xDD @up Fabula nieliczcie bo i tak NIEMOJA wiec same minusy za to mam... Niektore outfity sa w polowie moje je rowniez przerabiam to sa rzeczy odemnie nowe grafiki tworze(malo ale tworze) dziekuje za uwage Pzdr
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 24-08-2006 o 14:14. |
![]() |
![]() |