|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Zal mi ludzi ktorzy zamiast podziwiac te zdjecia skupiaja sie na ortografi. Czy wy nie wiecie co to jest ironia ? Widac odrazu ze zrobil to specjalnie zeby opisy zdjec nie byly nudne , wiec dla tych jelopow co kozacza mam prosta rade pochwalcie sie swoja ortografia oczyx ja wiem all 5 z polaka i zachowanie celujace no ale dobra niech wam bedzie
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
![]() Cytuj:
I niech mi nikt nic nie mówi o jakiejś głupiej ironii ![]()
Ostatnio edytowany przez Drzamich - 24-08-2006 o 17:32. |
|
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() uhm...pisząc swoj podpis jakies pol roku temu myslałem ze to AŻ 70%...a dzisiaj doszedłem do wniosku ze to jest grubo ponad 90..nie rozumiecie, że "bubel" i "ruszczka" to była specjalnie napisane?:/
Moja rada: następnym razem bedzie trzeba pisac poprostu bez żadnych aluzji, ironii, ani innych wyrazów mogących sprawic problem niektorym uzytkownikom tego forum. Niektórzy są za ciemni na zrozumienie kawału.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
#105 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nibiru.
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Wiec siedz cicho, bo robisz z siebie kretyna. topic: Zeby nie bylo, to gratulacje dla wyzej wymienionych osob.
![]() |
#106 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
|
![]() Cytuj:
![]() Albo napisać wielkimi, czerwonymi literami: "To jest aluzja" ![]() Ten temat dowiódł, że na tym forum są ludzie z deficytami w nauce. Ludzie, używajcie mózgów, 10 razy pomyślcie i dopiero potem napiszcie posta. Nie umiecie zrozumieć pewnych rzeczy? "ruszczka" i inne "nietypowe" określenia, to wszystko I R O N N I A. Jeśli ktoś jeszcze raz wspommi o tych "błędach", to chyba założę fundację dla owych, poszkodowanych osób. MayGyver, ponawiam swoją prośbę o zeedytowanie newsa (jeśli to możliwe) i poprawienie błędu w zdaniu o Dritii - to kobieta. Chyba, ze pisząc chodziło Ci "o tego gracza", a nie "o tę osobę(rodzaj)". Ostatnio edytowany przez chesek - 23-08-2006 o 21:29. |
|
![]() |
![]() |
#107 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Secura
|
![]() Wiec jaki trzeba miec fist ?? 70 czy 85 ? bo jak byly ss keidys tu to z 70 byli :| nie wiem czy mam robic ten 70 czy 85 :|
|
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2004
Lokacja: Thais, Secura
Imię: Mystic Videl
Poziom: 120
Skille: 104/103
Poziom mag.: 8
|
![]() @MayGyver
Jeszcze raz ponaglam- CZY MOGLBYS ZMIENIC PODPISY W ZDJECIACH ODNOSNIE MOJEJ OSOBY (ZAPEWNE DRITIA TEZ SOBIE TEGO ZYCZY). MY WBREW POZOROM NIE JESTESMY MEZCZYZNAMI- TYLKO PRZEDSTAWICIELKAMI PLCI PIEKNEJ. Tak trudno to zrozumiec? Zapewne nie przeczytales dokladnie wszystkich wypowiedzi, gdyz jak mozna naliczyc- jest ok. 5 w tej sprawie. Czekam(y) z niecierpliwoscia na zmiane. Ostatnio edytowany przez Raynold - 24-08-2006 o 01:31. Powód: Zrobione |
![]() |
![]() |
#111 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() Ray juz poprawil,
jesli ejst jakis blad to najszybciej na pw pisac
#112 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Dębica
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() A teraz wszyscy patrzcie na mnie, no pięknie: To jest IRONIA! A dokładniej ironią są wszelkie błędy gramatyczne a zarazem ortograficzne w tekście.
![]() |
#113 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2004
Lokacja: Thais, Secura
Imię: Mystic Videl
Poziom: 120
Skille: 104/103
Poziom mag.: 8
|
![]() ....At last!....
Ostatnio edytowany przez Mystic Videl - 24-08-2006 o 09:31. |
![]() |
![]() |
#114 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Ludzie przyzwyczajeni do sztywnych newsow na tibia.com widocznie nie skapowali
![]() ![]()
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2006
|
![]() Ale mi sie wydaje ze nie chodzi o to ze mamy male lvle czy slabe skile. Chodzi o to ze polacy kradna looty oszukuja zabijaja, wyzywaja innych graczy i takie tam. O to chyba innym tibijczykom chodzi. No w sumie to prawda i nie mowcie ze nie bo sam to doswiadczylem. Nawet polacy zabijaja sie sami niewiadomo dlaczego. Mowia na nas Nooby bo nie umiemy grac tak jak inni. No coz napewno jest tu troche prawdy.
|
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() tak jak kazdy inny naród..niczym sie nie różnimy.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: W RL'u
Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 55
Skille: 81
|
![]() Ciekawe ile ten Tajfun~ ma ownerow? Pewnie level/10=ownerzy
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
|
![]() No no wielkie Gratz dla nich ;]. Qrde strach myslec ile oni musieli siedziec nad skillami/lvlami/mlvlami aby tego dokonac
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
![]() Cytuj:
Wchodzi taki koleś, który siedzi ciągle na forum.tibia.org.pl, na tbia.pl żeby zobaczyć czy rzeczywiście Tibia.pl jest lepsza. Otwiera stronę główną z niusami i patrzy: "Ownujemy", myśli: "o, zobacze kto tam awansował". Czyta. Po drodze trafia na słowa typu "ruszczki" i "aksa' i myśli: "Heh, pewnie to z tego reportażu TVN, hahah." Czyta dalej. Trafia na błędy ortograficzne i językowe, których nie słyszał w żadnym programie telewizyjnym. Myśli sobie: "Omg, myślałem że Moderatorzy zawsze się trzymają zasad netykiety, oni chyba powinni, a skoro nie potrafią,to co dopiero normalni userzy tego forum??? ![]() @edit: Aha, zapomniałem dodać żebyś nie zmieniał tych błędów. Jeden raz może być, wtdy jest jeszcze śmieszne, la eza drugim razem jest to już żenujące. 2@edit: aha, zapomniałem doać że oczywiście ten koleś nie miałby racji. Tibia.org.pl to strona boterów, quest spoilerów i wszystkiego co na...gorsze.
Ostatnio edytowany przez Drzamich - 25-08-2006 o 11:10. |
|
![]() |