|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Sanoczek
Stan: Aktywny gracz
Imię: Angnus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Exodius Vitariel
Świat: Candia
Poziom: 31
Skille: 65/65
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Adwy, hunty, looty, śmieszne sytuacje ![]() Aby zapobiec postom takim jak napisał "Mr.Dodzios" informuje że przyjmulemu ludzi od 20lvla poniżej to tylko znajomi. Ehh... A co do tego dlaczego ide w Cluba?.... A czemu mam iść w coś innego zmusicie mnie? Candia to nowy świat i jak zaczynalem tam gre to zwykły fire sword kosztowal 20k+ a drag hammer okolo 4k wiec rahunek prosty latwiej dostepne i 16k do przodu a co do wyższego lvl... ...Niewiem czy mi sie tibia nie znudzi zanim wbije wyższy lvl zaczyna sie szkoła wiec niebardzo będe miał czas aby grać wieć sie tym nie martwie a jeśli juz wbije ten 90+lvl to zawsze jak juz niektorzy napisali zostaje zakup Crystal mace lub poczekac na orsha/morgarotha i skolować TH noi nie zapominajmy że z Omruc'a leci 2 ręczny Hammer of Wrath. A więc jeśli nadal nie rozumisz dlaczego ide w Cluba to przeczytaj powyższy tekst kilka razy ze zrozumienem. ![]() Pozdro all ![]() Hmmm... A prosze bardzo Specjalnie dla The Shadowa: ![]() tu 2 moje advy: ![]() ![]() A teraz moja droga w rankingu Cluba na Candii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i kolejny Adv ![]() ![]() A Teraz upragniony 4mlvl ![]() ![]() I kolejne sski ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz z huntu ![]() ![]() ![]() ![]() A oto propozycje domków z których jeden zamienimy na nasz "Guild Shop" prosze o głosowanie który domek jest najleprzy każdy członek gildii ma jeden głos ![]() A oto nasze propozycje: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prosze wszystkich członków gildii o wysłanie do mnie Listu z waszymi typami do Liberty Bay. Chciałym jeszcze jutro ogłosić który domek wygrał ![]() ![]() Next Adv: ![]() ![]() A oto najświeższe sski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz najaktualniejsze advy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez AngnusS - 01-09-2006 o 23:40. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ale móglbys chociaz dac 1 swojego screena, nie?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Lokacja: Głuchołazy
Imię: Chad Buduil
Profesja: Knight
Gildia: Terefere
Świat: Unitera
Poziom: 38
Skille: 74/74
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Dwa Ostatnie Ssy
![]() Tu Sie Troche Spuznilem A Tak Na To Czekalem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2006
Lokacja: Daleko
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pekniety Mer
Gildia: Goblet of Fire
Świat: Honera
Poziom: 28
Skille: 65/65
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Nuda. Poprostu nic ciekawego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Prince Alnirith
Poziom: 24
Skille: 70/70
|
![]() 20 lv
![]() a teraz sorc, który lata z dwoma fd po wariorach ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spokojnie będzie ciekawiej
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Teraz ja cos zapodam ;]
![]() Moje spotkanie z gm-em ![]() I upragniony 4 m lvl ;] ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Prince Alnirith
Poziom: 24
Skille: 70/70
|
![]() 22
![]() bloodherb-małe zamieszanie ;P ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Bielsk Podlaski
![]() |
![]() Przyjmiecie do gildii 15 druta ?
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to ja cosi kdoda mna razie jest lipa ale będzie ciekaweij jakis hunt sie zapowiada
![]() Mlvl (słaby no ale cóż): ![]() i lvl no już nie jest najgorszy... : ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() taki sobie lvlik
![]() i skile odrobione drugi raz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() O.o widze że mam podwójne pozdrowienia od młodego
![]() No to teraz pora na mnie ![]() ![]() 15 Mlvl: ![]() i 16 Mlvl ![]() ![]() No i mała historykja Thytor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States
Stan: Niegrający
Imię: Sir Knight Dzik
Świat: Harmonia
Poziom: 94
|
![]() @AngnusS
pytanko po co walisz z cluba club to najwieksze scerwo jakie moze byc i nie wazne ze np war hammer czesto leci na wyzszym lvl bedziesz zalowal ze nie poszedles na sworda albo axa Ostatnio edytowany przez King Mati - 24-08-2006 o 20:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2006
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
Imię: Esharel
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nie gram już w Tibię .
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
~Eshi
Retir3d Miłośc - Nie jest słowem. Miłośc - Jest Spontanicznym, Bezinteresownym czynieniem Miłości , tak jak Słońce jest spontanicznym, bezinteresownym promieniowaniem słoneczności. Słońce jest Słońcem w Świecie Heliosowym Miłość Jest Słońcem w Świecie Księżycowym... Słońce jest Słońcem w Świecie Jasności... Miłość jest Słońcem w Świecie Ciemności. ;* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Jemu chodziło że clubów jest mało jak dal najta.... Ale fakt TH to jest cosik ![]() @King Mati Wiesz co każdy wali w co chce Angnus akuratnie na cluba jedzie bo tak wybrał ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Tychy
Imię: Zjarany Obywatel
![]() |
![]() @King Mati:
A czy moze nie zauwazyles , ze w tym update jest juz stały resp Morgathona, a z tego co mi wiadomo na Test Servie wypadalo z niego TH. A jak sie nie ma TH to na okolo 70 lv mozna kupic Crystal Mace, jest ona droga ale oplacalna. Sam ja kiedys mialem i troche zalowalem ze nie walilem z CLub'a. Zapomnialem dodac ze z Orsha tez wypada TH. ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() moim zdaniem lepszy jest domek drugi
a tu nowe ssy ze skilowania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Xmlody - 25-08-2006 o 11:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gz Młody to teraz ja może ciop ??
![]() Jakieś tam nóp questy: ![]() next nópik quest: ![]() No i teraz advence ![]() ![]() i Mlvl ;] ![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Vinx glosuje na domek nr 2 !
|
![]() |
![]() |