![]() |
#102 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Nom ładnie ładnie.
Wykonanie naprawde dobre, choć fabuła sobie troche do zyczenia pomaga niby jest turniej, cały czas się tłuką, rozwijają umiejętności, ale... Brakuje tutaj czegoś co poza walkami by przyciągnęło uwagę Jest dobrze, ale ta przysłabawa fabuła troche niszczy No, ale wykonanie naprawde dobre wykonanie - 10/10 fabuła - 5/10 ocena - 7,5/10 Dopracuj fabułę - nawet jeżeli to będzie kosztowalo cię np. 2 odcinki bez walk xD
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Posłucham rady Eeriona i następny odcinek poświęce Fabule.
W tym przypadku będzie to historia czarnego charakteru... Narazie mam inne ciekawe zajęcie ![]() tymczasem komętujcie, komętujcie...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 27-08-2006 o 12:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Drakus... otsy sa nielegalne na tym forum ^^
![]() |
#105 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() @Up Up
Drakon i jeszcze jedno charakteru pisze się przez ch a nie przez "h" ![]() I mam nadzieje, że szybko będzie next part ;> @Topic A co do Faku to nieźle to wygląda ;] najlepszy jest ten skok ;] Ostatnio edytowany przez Sezu - 28-08-2006 o 07:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Rób dalej
ocena 8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Suuuper fakeee jaa chcee więęęcejjj proszee 1/1
(Jeśli chcesz wiedzieć co się stało w następnych odcinkach wyślij smsa pod numer(...)) a dlaczego w tym super faku nie ma 1 orków ![]() 2 Krasnoludów ![]() 3 elfów ![]() *Szkoda **Bardzo szkoda ***Bardzo się ciesze że ich nie ma ![]() Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 30-08-2006 o 21:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Orc'i może będą w 3 sadze...
Krasnoludów nie lubie ![]() a Elfy jak juz ktos kiedys powiedzial to geye ^^ troche mi sie nie chche robic next part wiecie jak to jest dochodzisz tu punktu kulminacji i nie wiesz co dalej robic pozatym nielugo szkola, no i jak to zwykle bbywa na koniec wakacji... mam doła ^^ do tego jeszcze kumpel założył swój prywatnyu server tibijski i mu pomagam w skriptach i jako GM
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() @Up
No to masz jednym słowem przesrane... też kiedyś robiłem ots'a... mapka fajna nawet była... ale po jakimś czasie mi się znudziło... |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2006
|
![]() Super grafa i fabuła też dlamnie 10/10
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2006
Imię: scyzorro rookstayer
Gildia: utopia
Świat: antica
Poziom: 13
Skille: 18/20
|
![]() fajny fake mi sie podoba 10/10 za fabułe i całokształt
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Hej a od kogo odgapiłeś że elfy to geye !?@?a może prawa Autorskie co ??
![]() ![]() Dawaj szybciej bo się zanudze ( no chyba że zagonią mnie do pracy nad fakiem w moim temacie ![]() Ps. eee a która saga jest ? ![]() Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 04-09-2006 o 17:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Guest
|
![]() Nono Fake Cud!
|
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Next part Begin
Wiem że długo czekaliście i nie zapewniam was że było warto. Nie będę się usprawiedliwiał że brak weny, że szkoła, że ważniejsze sprawy. Po prostu was przeproszę i mam nadzieje że wybaczycie i oczywiście że wam się spodoba. Ten odcinek jest odcinkiem fabularnym, więcej w nim tekstu niż scen, ma on wyjaśnić parę niejasności, i polepszyć jakość Fake. Jak wiecie, do tej pory fabuła nie była najmocniejszą stroną mojej pracy, od teraz ma się to zmienić, prawdopodobnie przedstawiam wam tez część grafik mojej roboty Tym razem prezentuję tylko 7 scen, lecz ukazuje wam historie czarnego charakteru. Prawdopodobnie po tym odcinku część z was przestanie kojarzyć mój fake z SK, lub zupełnie odwrotnie. Zależy to od was, czy zauważycie więcej różnic, czy podobieństw. 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() Przepraszam za zwłoke i licze na komentarze. @koper mnich chodzi a oni stoją z powodów technicznych... nie moge w środku fake tak ni z tąd ni z owąd zmieniać wszystkich grafik. ale obiecuje ze w next sadze to się zmieni graficznych błędów boza raz zasłoniętym nickiem nie widze...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 16-09-2006 o 16:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Piekne Piekny !! ^^ Niestety widze kilka graficznych i interpuncyjnych bledow ale to malo
![]()
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajne Fajne tylko jest troche bledow i za duzo tego tekstu jak dla mnie =|
Moj drogi Drakonku...nie postarales sie ale i tak fajne 7/10 bo malo tam tego,bledy i nudno troche iii dlaczego ten Mnich chodzi a oni stoja ?!
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Bo niechce mu sie zrobic outfitu! xD (tak jak mi ;P ;P ;P ) More plx plx plx plx plx plx plx plx!!!!! MORE MORE MORE!!!! I want in this Fake!!
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Duzo czytania
![]() Ale przynajmiej cos niecos sie dowiedzialem o Norahu xD Dobrze ze ten watek rozwineles ![]() Noo...a teraz strzeszczaj sie z next partem ![]() ![]() Pozdr0 ![]()
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Tak chcieliscie tego next parta a nie komętujecie.
nie ładnie tak. more commants plax!
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ojojoj! Shaman King bierze góre (Norah - Zig/Zick/nie wiem jak to się pisze). Nawet fajnie ^_^ Lubie anime. Dawaj "negzdz bardy albo jestesi chamtatd!1onerazjedenwykrzyknik".
|
![]() |
![]() |