![]() |
#9441 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Warszawa (Gdańsk)
Stan: Niegrający
Imię: Slodziutka Tigerka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tormentors
Świat: Celesta
Poziom: 111
Skille: 19/26
Poziom mag.: 74
|
![]() Synku :* Wielki gratz od mamusi teraz 150 i next 200 :*
Shu dajesz dajesz nie przesztajesz ![]() ![]()
Name : Slodziutka Tigerka Profesion : Master Sorcerer ![]() World : Celesta Level : 111 Magic Level : 84 ![]() You see yourself. You are a master sorcerer. You are Love Angel of the Tormentors (Love Toy). |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#9443 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Felipe Mac'Wander
Profesja: Elder Druid
Gildia: Recon
|
![]() @Thristen
Gz , jeszcze kotra dogonisz zobaczysz @Tet~ Rosnie nam kolejni potezny sorcer ![]() Btw a u nas wlansie atak trawa :d 05:15 Unusual numerous Quara fin have been sighted in the seas around Liberty Bay. @reszta gz 2 xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#9444 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tigerka czy ty mowisz o jakims spotkaniu?
![]() Nie jestem z celesty ale jezeli to bedzie Chorzów to chetnie wpadłbym xD ![]() dzisiaj postaram sie dac kilka fajnych screenkow ![]() xD P.S Kto tu jest z Chorzowa i okolic? ![]()
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Vern - 25-08-2006 o 08:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9445 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() @up
ja Gliwice ![]()
![]() |
#9446 |
Guest
|
![]() Wczoraj byl hydra hunt niestety nie zdazylem zrobic ssa.
![]() Team:Arcy Ecrus , Rycerz rexio , Ace loleq , and ja loot: 3 knight armor ,2 stone skin amulet,royal helmet,warrior helmet,roh i jakies kamyczki @Ancient GZ! a mi nie xD? Ostatnio edytowany przez danielek pall - 25-08-2006 o 08:16. |
![]() |
![]() |
#9447 |
Użytkownik Forum
|
![]() To git!
![]() Ja tam z chorzowa jestem tak jak i Immal xD ![]() nie wiem jakim cudem wyladowalem na pacerze:/ chyba zle trafilem zakladajac postac na tym servie ![]()
![]() |
#9448 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Londyn~Gdynia~Everywhere~
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mastereczkka
Profesja: Elite Knight
Poziom: 50
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() - Hi
- Pacc - Yes ![]()
![]() |
![]() |
#9449 |
Exotyczny
Data dołączenia: 20 04 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Exorim
Profesja: Elite Knight
Poziom: 227
Skille: 105/105
Poziom mag.: 9
|
![]() Mała porcja scrinów xD
Ten chyba już barg zamieszczał, przykro mi że za wcześnie scrina zrobiłem i jego smile niewidać xD ![]() Zakup nowej tarczy ;>Było hard bo musiałem pierw demonke spylića to naprawde duży problem xD Póżniej Immal próbował mnie szantażować że nieselnie mi mms jak nieselne mu moich iron ore ale jakoś się dogadaliśmy xD I oto jest: ![]() Jakiśtam lvl ![]() No i queścik xD ![]() Gz all scrinów ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9450 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Moja postać
![]() Wiem że skile słabe ale skiluje. Zastanawiam się czy grać knightem czy palkiem może coś doradzicie. Ostatnio edytowany przez crminal - 25-08-2006 o 11:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9451 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Łódź
Gildia: Memento Mori
Świat: Aldora/Celesta
|
![]() @up
Spójrzcie na jego okno rozmowy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9453 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
|
![]() Cytuj:
GM ci zwalilem na leb? Nie to nie ja. To ze sharujesz czy bocisz? Wali mnie to.. Poprostu napisalem ze jesli cie to podnieca i dajesz ssy na forum jaki ty jestes pro evul i wogole sexi niczym tiQereczka to masz niezle zryta banie. Mam zlookac moja gildie hmm... Macro userow Mmmm... Mojego Sorca co stoi pod domkiem ![]() Sorca nigdy niemialem o ile sie niemyle to pod moja chatka stoja co najwyzje ludzie z rl <kazdy ma taki sam title i jest z SP> itp. wogole niechce mi sie rozpisywac. Ayonar zrob jedna rzecz dla tego forum i sie nie odzywaj :> zeby niebylo ze bez foto :> najstarszy zachowany ss xD! ![]() bloodherb pwners Ostatnio edytowany przez Yoozek III - 25-08-2006 o 12:20. Powód: literowka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9454 |
Użytkownik Forum
|
![]() No wiec tak dzisiajeszy dzien zaczął sie do bani....dragi zajete na jekies 5h:/ no wiec robilem runki moim druidkiem a potem skoczylem sobie do kumpla xD zobaczyc jak sobie jedzie hydry solo bylo troche nudno bo sabu lal je za szybko grrr...
![]() pozniej dowiedzialem sie ze 136 master sorcere blokuje komus dl-e ![]() ![]() ![]() niestety loot po godzinie huntu jest przerazajaco "do dupy" jedynie d hammer shapirek i same shity:/ P.S wieczorkiem dam jakies stare screenki xD ![]()
![]() |
#9455 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Mistrz Kylu
Profesja: Knight
Gildia: bez gildi:D
Poziom: 51
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gratz adv ![]() Ostatnio edytowany przez mistrz kylu - 25-08-2006 o 12:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9456 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Warszawa (Gdańsk)
Imię: Slodziutka Tigerka
Poziom: 111
Skille: 19/26
Poziom mag.: 74
|
![]() Cytuj:
Co prawda wiesz jak jest z Martynem, ale mówił że moge do niego przyjechać.Jak będę miała siano to zrobimy sobie zlocik ![]() ![]() ![]() Cytuj:
![]() ![]()
Name : Slodziutka Tigerka Profesion : Master Sorcerer ![]() World : Celesta Level : 111 Magic Level : 84 ![]() You see yourself. You are a master sorcerer. You are Love Angel of the Tormentors (Love Toy). Ostatnio edytowany przez Lady Tigerka - 25-08-2006 o 13:02. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9457 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Xe'Rien
Świat: Nebula
|
![]() Co wy macie na Ayo?
NIech gra i 25h na dobe. Tylko zastanówmy sie czy to jest powód do dumy ze jego całe życie sprowadza sie do Tibii ? @up Ja jestem z Chorzowa ;-) Ostatnio edytowany przez Mylo~ - 25-08-2006 o 13:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9458 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na emeryturze
Imię: Wazon Larth
Gildia: RADIO MARYJA
Poziom: 52
Poziom mag.: ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9459 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2006
Profesja: Paladin
|
![]() Fajnie, że każdy najeżdża na każdego ^^. Fajnie, że każdy gra żeby pokazać drugiemu kto tu jest kozak. Oby tak dalej...
Ss z małego polowania na smoki 0o. ![]() P.S. Gliwice rooooxx, tym samym pozdrowienia dla Zedda~ i innych jego postaci ![]() A właśnie... zapomniałbym. Robicie tyle błędów, że na to sie patrzeć nie da. Dlatego juz tylko oglądam a nie czytam... Ostatnio edytowany przez Jar-Jar - 25-08-2006 o 13:26. Powód: bez |
![]() |
![]() |
![]() |
#9460 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2006
|
![]() [url=http://imageshack.us]
![]() |
![]() |
![]() |