|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2481 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Stan: Niegrający
Świat: Azura
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2482 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() troche nie bylo zgrania dzisiaj ale to napewno nie koniec
![]()
#2483 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() Nosso skoro nie czytasz postow to po co na nie odpowiadasz??
Ty tylko bluzgac potrafisz na forum wez przyklad z Eldyna i zacznij normalnie konwersowac a nie wszystkim tylko ublizasz i to jakbys jeszcze robil z jakims polotem ale ty normalnie jak cham gadasz panie "biore udzial w all akcjach". Dzisiaj wszyscy widzieli dwie wielkie buzie dofu Corsa i Nosso ,pierwszego nawet nie widzialem a drugi utani hur i depo jak jeszcze nie bylo nic przesadzone,wiec od teraz milcz panie "depo all action man". |
![]() |
![]() |
#2484 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
GZ El Drazorri, swojego najwierniejszego człowieka ojebałeś bo na SD Ci nie starczy, nie wiem jakim cudem ludzie jeszcze są z tobą. Widocznie się dobraliście i tworzycie zajebi*** zgraną "KUPE" gówna ![]()
![]() |
#2485 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2006
Imię: Clas Seren
Profesja: Druid
Poziom: 9
Poziom mag.: 16
|
![]() @Nosso
Haha i ty mowisz ze bierzesz udzial w wojnie, z tego co tutaj czytam to polowe open battle przesiedziales w pz'tach wiec ja nie wiem jaki sens byl isc w ogole sie "bic". Te 12 sd'kow to naprawde po h*** fest, no ale jak na ciebie to i tak duzo. Tam juz ci ktos powiedzial zebys sie nie wypowiadal, albo jak chcesz cos powiedziec to sie zastanow 10 x przed tym. Wlasnie bym zapomnial...dzieciak to sobie mow do kolegow jak ci na to pozwola a nie wyzywasz wszystkich wkolo procz dofowskich kolegow -.- Szkoda mi ciebie, masz racje zal.pl Ostatnio edytowany przez Clas Seren - 25-08-2006 o 23:08. |
![]() |
![]() |
#2486 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale za to jak pierdzi
![]()
#2487 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() edit. slyszalem tylko ze urb pozbyl sie sca, hota dh i cos tam jescze, nice el drazito na co jeszcze cie stac?? Ostatnio edytowany przez Chullo - 25-08-2006 o 20:09. |
|
![]() |
![]() |
#2488 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() Bla bla bla Yavi napiszcie jeszcze ze Draza murzyni pobili,Urb daje logi w bitwie a do tego wszyscy z Wanted kradna i na botach jada.
Swoja droga dziwne ze zawsze najwiecej do powiedzenia maja najwieksze tchorze.Lord Sensej wyszedl z trapa juz nikogo z tych wielkich pyskow nie widzialem modlili sie w temple jak ich koledzy jeszcze sie bili.Wszystko mozna na Wanted powiedziec ale jedno trzeba przyznac my mamy jaja nie tak jak ty Yavi.Pokazalismy to juz pare razy, na Edron jak 6 osob przyszlo na wasz masslog a wy jak mlotki zamiast nas rozniesc zescie droge zablokowali i dzisiaj tez 30 na 15 i zescie dostali baty. |
![]() |
![]() |
#2489 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
|
![]() DRODZY CHLOPCY DZIEWCZYNY I OBOJNIAKI mam duzo do powedzenia na temat dzisiejszego open battle raczej nie open battle tylko open s.p.i.e.r.d.a.l.a.n.i.e bo wanted zabijalo a dof s*******al na statek i sie kuuurwa gapili jak im kolegow wybijali i plywali do venore i spowrotem pewnie dlatego ze w venore se wyjda ze statku i ich nikt niezabije bo wanted w thais !!!! moze to jest ich sposub na wygrywanie ?Zgodze sie z eldynem jak stalismy na statku to powiedzial ze dof ma taka sile ataku ze jak by jebneli kombo w bubble to by padla a ja nawet powiem wiecej niezdazyla by se palca w piiicze wsadzic i by padla co za problem zebrac sie na statku wyjsc wszyscy na raz pierdolnac w drazia sdkami i po sprawie reszta wanted sie speszy i mozecie spokojnie zabic reszte bo wanted jest jak stado zwierzat jak ich boss padnie na wojnie to oni rezygnuja bo bez przywudcy niema chhuja we wsi.Zgodze sie z moim szanownym sasiadem panem Tomaszem wr00nem ze nowa taktyka urba na nieczekanie 15 minut jest efektowna tylko teraz zamiast 15 minut czekac on poczeka o wielle dlurzej.Nawet dof grzac dupy w pz nieumie bo padaja
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2490 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Sieradz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Grit-monster
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 88
Skille: 91/36
Poziom mag.: 17
|
![]() Ten post posciwece corsowi kilka stron w stecz napisal nasz mistrz COrs!!!!!!!!! ze jak ma nas lac skoro all w pz dupe grzejemy :/ a on locki zapala i spiewa sobie ptaszyna. Dzis sie popisal niesamowicie gdy all koledzy padli wtedy Cors pognal w glab Thais hahahahahha gratuluje (tchorzu) i teraz potwierdzila sie teoria Cors jest mocny w mordzie...
|
![]() |
![]() |
#2491 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Ja pierd*** nie mozecie ku*** napisac,ze "daliscie dupy" ? A nie teraz kazdy bedzie pokazywal jaki on byl waleczny, ile to sd wyjebal,kto gdzie i jak spieprzal. Eh...
@Nosso A co kogo to obchodzi ze ty nie czytasz tych postow... Ja bardzo lubie czytac twoje, bo jak zauwazylem to kazdy dla Ciebie jest dzieciakiem etc... Te 12 sd wsadz se w dupe !! |
![]() |
![]() |
#2492 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dobra, wróce do murzynów: Tak to prawda że banda murzynów pobiła El Drazitta ( nie wiem dokładnie jak bo nie pamiętam ) ale stało się tak, i wbił chłopaczek na Ventrilo ( jak jeszcze byłem w Wanted ) i się nam skarżył jak to go bambusy pobiły ( ech ta dyskryminacja rasowa... ). Urbexx daje Logouty? Tak to prawda, daje logouty zamiast ratować swoich, my przynajmniej wyratowalismy Allerana z trapa, a Urb? On dał Logouta jak padł Draz, dał Logouta jak była akcja w Venore, a teraz się zbanował bo naszch się zebrało więcej ;D Jeszcze coś? Prawda jest taka, że Wanted nigdy się z nami na Free Open battle nie umówi, aby były wyrównane szanse itp, bo srają w majty i się boja, a bez noobcharów sobie nie dadza rady. Jedyną osobą którą podziwiam jest Drazharm, i respekt dla niego za odwage itp, czemu? Igragorn się zesrał i padł, Urbexx nawet PZlocka nie robi jak nie mają dużej przewagi, a reszta bez Draza i Urba srają w majty. My dziś zrobilismy spontana, i prawie by nam się udało, ale Shit was happens, padlismy i padniemy pewnie nie raz, ale nie poddajemy się, nie mamy nic do stracenia ( tak jak Urbexx xD On już stracił to co miał, współczuje Ci chłopie, że własna Guildia cie ojebała ![]() No cóż, życie toczy sie dalej, Tibia to tylko Gra a Drazowi kij w oki ![]() P.S. Draz, mam nadzieje ze zabrałeś juz mi Invita do domku ;D Cytuj:
![]() ![]() Pozdro for all ![]() Yavi~
I was Playing in memory of old times. I was Playing in memory of old friends. I was Playing in memory of old memories. Retired. Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 25-08-2006 o 21:52. |
||
![]() |
![]() |
#2493 |
Użytkownik Forum
|
![]() HEH smieszna sytuacja kiedys draz pisal do yaviego ze szkoda ze juz niepogra takim knightem skile prawie 100/100 .hahahah a teraz yavi powiedz tak dla urba i draza szkoda takiego palka 166 i 179 i skile obydwaj 100 + dist urb (105) hah teraz oni musza czuc sie zle
![]() |
![]() |
![]() |
#2494 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Sirkiks a Sir Kiks to 2 rozne osoby. Nie huntuj Sirkiksa bo nim gra ten kto wczesniej oddal chara Sir Kiks obecnemu wlascicielowi. Sirkiks jest wprawdzie retired ale pisze to bo moze wroci do gry i sie zdziwi ze ma hunta nie wiadamo za co. |
|
![]() |
![]() |
#2495 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2496 |
Użytkownik Forum
|
![]() JA P.I.E.R.D.O.L.E !!!!!!!!!! no yavi zamiast dac dla sandry albo innego sorkopodobnego ludzia te 300k ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2497 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 89
![]() |
![]() Oka, do jutra 12 rano wszystkie posty z wulgaryzmami maja byc wyedytowane, inaczej pojade z ostrzezeniami i banami, mowie to do wszystkich, niezaleznie w jakiej gildii czy kolku rozancowym sa. Jezeli sie nie chce - trudno, odpoczynek od forum niektorym nagrzanym od monitora glowkom sie przyda.
|
![]() |
![]() |
#2498 |
Guest
|
![]() Yavimava jak mozesz opowiedz sytuacje z Urbexxem kto dokladnie ojebal i co ; ] , tak btw nazywacie Urba ''szybkimlogoutem'' , a co niby on mial zrobic ? bylo was tam 20 + osob z DoFu , a z Wanted o ponad polowe mniej i Urbexx jak szalony mial sie rzucic na DoF moze sie jeszcze mial sam strapowac? albo poczekac na trapa to przeciez bylo by bez sensu pasc na marne , ale tutaj oczywiscie udziela sie wiele osob , ktore jakby mialy takiego chara to by oczywiscie nie uciekli co oni by zrobli wogule jakby mieli taka postac i takie tam ale pozostawiam to do myslenia ..
-Jeszcze napisze pare slow do Szanownego Pana Nosso Mc'Furry czytam twoje posty od poczatku tematu i jedyne co wyczytalem to wielkie gowno , a fakt ze zuzyles 12 sdkow to naprawde cos niewiarygodnego ; ] nazywasz dzieciakiem kazdego wokol , a masz 17 lat i chyba sam jeszcze jestes dzieciakiem wiec zanim cos napiszesz zastanow sie sto razy. -Cors Ent duzo piszesz , a przestales dzialac . Czy ma ktos jakis filmik z tej open battle ? jak ktos ma nawet taki jak Shanoz to niech wrzuci . |
![]() |
#2499 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: SulechóW
Imię: Sathan Bell
Świat: Azura War
Poziom: 666
|
![]() @Pavvulonik ...na twoim miejscu...
No wlasnie Ty to Ty, On to On co zal ci dupe sciska ze ktos sobie fajny bajer zrobil, a cie na to nie stac. To jego kasa i zrobi znia co zechce wiec h u j ci do tego. Jak bys nie wiedzal Yavi zawsze kolekcjonuje unikaty wiec skoro jestes taki madry powinienes to uszanowac a jak brak ci pomyslow zeby kogos tu ponizyc idz na inny topic i znajdz sobie jakiegos buraka.
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sathan Bell - 25-08-2006 o 23:29. |
![]() |
![]() |
#2500 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() I to mi sie w nim podoba
![]() ![]() Yawi a po co mialem byc ?? jak chcesz mnie zabic to mow gdzie i kiedy to sobie mnie fragniesz ;] |
![]() |