Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 25-08-2006, 17:47   #2481
Chullo
Użytkownik forum

Chullo's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006

Stan: Niegrający
Świat: Azura
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mechatronik Pokaż post
Prawda jest taka ze zjebalisce sprawe a nasz kochany ,dorosly Nosso wyladowuje nerwy na forumowiczach.
Nosso nóóbie jeden, poco piszesz te posty przeciez wogole nikt ich nie czyta!!!!!! wyjdz z tego forum blagam cie!
Chullo jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-08-2006, 18:07   #2482
Eldyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów

Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

troche nie bylo zgrania dzisiaj ale to napewno nie koniec chlopaki odrobia straty Zobaczymy co przyniesie przyszlosc
stary 25-08-2006, 18:19   #2483
Najwyzsza prawda
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2006

Domyślny

Nosso skoro nie czytasz postow to po co na nie odpowiadasz??
Ty tylko bluzgac potrafisz na forum wez przyklad z Eldyna i zacznij normalnie konwersowac a nie wszystkim tylko ublizasz i to jakbys jeszcze robil z jakims polotem ale ty normalnie jak cham gadasz panie "biore udzial w all akcjach".
Dzisiaj wszyscy widzieli dwie wielkie buzie dofu Corsa i Nosso ,pierwszego nawet nie widzialem a drugi utani hur i depo jak jeszcze nie bylo nic przesadzone,wiec od teraz milcz panie "depo all action man".
Najwyzsza prawda jest offline  
stary 25-08-2006, 19:40   #2484
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole

Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eldyn Pokaż post
Mam filmik, ale godizne prawie stoje w pz i pol godziny biegam i nci ciekawego sie nie dzieje wiec nie daje na forum bo zal.

Moj Avatar commentuje dzisiejszy open battle <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Twój Avatar może wyrażać to, co teraz czuje Urbexx. Własny człowiek go ojebał...
GZ El Drazorri, swojego najwierniejszego człowieka ojebałeś bo na SD Ci nie starczy, nie wiem jakim cudem ludzie jeszcze są z tobą. Widocznie się dobraliście i tworzycie zajebi*** zgraną "KUPE" gówna
Retired.
zeus1985 jest offline  
stary 25-08-2006, 19:43   #2485
Clas Seren
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 06 2006

Imię: Clas Seren
Profesja: Druid
Poziom: 9
Poziom mag.: 16
Domyślny

@Nosso

Haha i ty mowisz ze bierzesz udzial w wojnie, z tego co tutaj czytam to polowe open battle przesiedziales w pz'tach wiec ja nie wiem jaki sens byl isc w ogole sie "bic". Te 12 sd'kow to naprawde po h*** fest, no ale jak na ciebie to i tak duzo. Tam juz ci ktos powiedzial zebys sie nie wypowiadal, albo jak chcesz cos powiedziec to sie zastanow 10 x przed tym. Wlasnie bym zapomnial...dzieciak to sobie mow do kolegow jak ci na to pozwola a nie wyzywasz wszystkich wkolo procz dofowskich kolegow -.- Szkoda mi ciebie, masz racje zal.pl

Ostatnio edytowany przez Clas Seren - 25-08-2006 o 23:08.
Clas Seren jest offline  
stary 25-08-2006, 19:44   #2486
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mechatronik Pokaż post
Wanted dziala a DoF pierdzi w stolek...
Ale za to jak pierdzi Jak pierdniemy to nagle całe Wanted się loguje, a jak Wanted pierdnie to pół azury spierd*** z Servera...
Retired.
zeus1985 jest offline  
stary 25-08-2006, 19:59   #2487
Chullo
Użytkownik forum

Chullo's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zeus1985 Pokaż post
Twój Avatar może wyrażać to, co teraz czuje Urbexx. Własny człowiek go ojebał...
GZ El Drazorri, swojego najwierniejszego człowieka ojebałeś bo na SD Ci nie starczy, nie wiem jakim cudem ludzie jeszcze są z tobą. Widocznie się dobraliście i tworzycie zajebi*** zgraną "KUPE" gówna
Yavi~ moze dokladnij opowiesz co sie stalo ? Jezeli go ojebal to dlaczego urb jeszcze w wanted :>?

edit.
slyszalem tylko ze urb pozbyl sie sca, hota dh i cos tam jescze, nice el drazito na co jeszcze cie stac??

Ostatnio edytowany przez Chullo - 25-08-2006 o 20:09.
Chullo jest offline  
stary 25-08-2006, 20:38   #2488
Najwyzsza prawda
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2006

Domyślny

Bla bla bla Yavi napiszcie jeszcze ze Draza murzyni pobili,Urb daje logi w bitwie a do tego wszyscy z Wanted kradna i na botach jada.
Swoja droga dziwne ze zawsze najwiecej do powiedzenia maja najwieksze tchorze.Lord Sensej wyszedl z trapa juz nikogo z tych wielkich pyskow nie widzialem modlili sie w temple jak ich koledzy jeszcze sie bili.Wszystko mozna na Wanted powiedziec ale jedno trzeba przyznac my mamy jaja nie tak jak ty Yavi.Pokazalismy to juz pare razy, na Edron jak 6 osob przyszlo na wasz masslog a wy jak mlotki zamiast nas rozniesc zescie droge zablokowali i dzisiaj tez 30 na 15 i zescie dostali baty.
Najwyzsza prawda jest offline  
stary 25-08-2006, 20:43   #2489
Pavvulonik
Użytkownik Forum

Pavvulonik's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy

Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
Domyślny

DRODZY CHLOPCY DZIEWCZYNY I OBOJNIAKI mam duzo do powedzenia na temat dzisiejszego open battle raczej nie open battle tylko open s.p.i.e.r.d.a.l.a.n.i.e bo wanted zabijalo a dof s*******al na statek i sie kuuurwa gapili jak im kolegow wybijali i plywali do venore i spowrotem pewnie dlatego ze w venore se wyjda ze statku i ich nikt niezabije bo wanted w thais !!!! moze to jest ich sposub na wygrywanie ?Zgodze sie z eldynem jak stalismy na statku to powiedzial ze dof ma taka sile ataku ze jak by jebneli kombo w bubble to by padla a ja nawet powiem wiecej niezdazyla by se palca w piiicze wsadzic i by padla co za problem zebrac sie na statku wyjsc wszyscy na raz pierdolnac w drazia sdkami i po sprawie reszta wanted sie speszy i mozecie spokojnie zabic reszte bo wanted jest jak stado zwierzat jak ich boss padnie na wojnie to oni rezygnuja bo bez przywudcy niema chhuja we wsi.Zgodze sie z moim szanownym sasiadem panem Tomaszem wr00nem ze nowa taktyka urba na nieczekanie 15 minut jest efektowna tylko teraz zamiast 15 minut czekac on poczeka o wielle dlurzej.Nawet dof grzac dupy w pz nieumie bo padaja .Teraz cos co duuzo ludzi nielubi cos niezwiazanego z wojna yavi gz outfitu co trzeba zrobic zeby taki miec dobrze trafiles z tym outfitem jak dof padal to ty na pogrzeb w nim szedles hahahahaha ? WIEC DOFOLUDY BRAC SIE KURRRWA DO ROBOTY BO JAK TO MOJ KOCHANY BYLY WYCHOWAWCA MOWIL (W GRUDNIU) TO JUZ OSTATNI DZWONEK ZARAZ KONIEC NAUKI TRZEBA BRAC SIE DO ROBOTY mam nadzieje ze to zrozumieliscie ale macie duzo madrych ludzi w waszej gildi.
Pavvulonik jest offline  
stary 25-08-2006, 21:06   #2490
Grit-monster
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Sieradz

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 88
Skille: 91/36
Poziom mag.: 17
Domyślny HAHA ubóstwiam Corsa

Ten post posciwece corsowi kilka stron w stecz napisal nasz mistrz COrs!!!!!!!!! ze jak ma nas lac skoro all w pz dupe grzejemy :/ a on locki zapala i spiewa sobie ptaszyna. Dzis sie popisal niesamowicie gdy all koledzy padli wtedy Cors pognal w glab Thais hahahahahha gratuluje (tchorzu) i teraz potwierdzila sie teoria Cors jest mocny w mordzie...
Grit-monster jest offline  
stary 25-08-2006, 21:10   #2491
tajemniczy111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu

Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
Domyślny

Ja pierd*** nie mozecie ku*** napisac,ze "daliscie dupy" ? A nie teraz kazdy bedzie pokazywal jaki on byl waleczny, ile to sd wyjebal,kto gdzie i jak spieprzal. Eh...
@Nosso
A co kogo to obchodzi ze ty nie czytasz tych postow... Ja bardzo lubie czytac twoje, bo jak zauwazylem to kazdy dla Ciebie jest dzieciakiem etc...
Te 12 sd wsadz se w dupe !!
tajemniczy111 jest offline  
stary 25-08-2006, 21:50   #2492
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda Pokaż post
Bla bla bla Yavi napiszcie jeszcze ze Draza murzyni pobili,Urb daje logi w bitwie a do tego wszyscy z Wanted kradna i na botach jada.
Swoja droga dziwne ze zawsze najwiecej do powiedzenia maja najwieksze tchorze.Lord Sensej wyszedl z trapa juz nikogo z tych wielkich pyskow nie widzialem modlili sie w temple jak ich koledzy jeszcze sie bili.Wszystko mozna na Wanted powiedziec ale jedno trzeba przyznac my mamy jaja nie tak jak ty Yavi.Pokazalismy to juz pare razy, na Edron jak 6 osob przyszlo na wasz masslog a wy jak mlotki zamiast nas rozniesc zescie droge zablokowali i dzisiaj tez 30 na 15 i zescie dostali baty.
Dobra zacznijmy od tego że od nas 3 osoby miały PZ 15 min i traciło PZ, a po 2gie Was były 2 guildie a u nas jedna + Wasze jebane nooby.
Dobra, wróce do murzynów: Tak to prawda że banda murzynów pobiła El Drazitta ( nie wiem dokładnie jak bo nie pamiętam ) ale stało się tak, i wbił chłopaczek na Ventrilo ( jak jeszcze byłem w Wanted ) i się nam skarżył jak to go bambusy pobiły ( ech ta dyskryminacja rasowa... ).
Urbexx daje Logouty? Tak to prawda, daje logouty zamiast ratować swoich, my przynajmniej wyratowalismy Allerana z trapa, a Urb? On dał Logouta jak padł Draz, dał Logouta jak była akcja w Venore, a teraz się zbanował bo naszch się zebrało więcej ;D

Jeszcze coś? Prawda jest taka, że Wanted nigdy się z nami na Free Open battle nie umówi, aby były wyrównane szanse itp, bo srają w majty i się boja, a bez noobcharów sobie nie dadza rady. Jedyną osobą którą podziwiam jest Drazharm, i respekt dla niego za odwage itp, czemu? Igragorn się zesrał i padł, Urbexx nawet PZlocka nie robi jak nie mają dużej przewagi, a reszta bez Draza i Urba srają w majty. My dziś zrobilismy spontana, i prawie by nam się udało, ale Shit was happens, padlismy i padniemy pewnie nie raz, ale nie poddajemy się, nie mamy nic do stracenia ( tak jak Urbexx xD On już stracił to co miał, współczuje Ci chłopie, że własna Guildia cie ojebała )

No cóż, życie toczy sie dalej, Tibia to tylko Gra a Drazowi kij w oki

P.S.
Draz, mam nadzieje ze zabrałeś juz mi Invita do domku ;D

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 Pokaż post
Ja pierd*** nie mozecie ku*** napisac,ze "daliscie dupy" ? A nie teraz kazdy bedzie pokazywal jaki on byl waleczny, ile to sd wyjebal,kto gdzie i jak spieprzal. Eh...
@Nosso
A co kogo to obchodzi ze ty nie czytasz tych postow... Ja bardzo lubie czytac twoje, bo jak zauwazylem to kazdy dla Ciebie jest dzieciakiem etc...
Te 12 sd wsadz se w dupe !!
Tak zgadza się, daliśmy dupy, ale się tym nie przejmujemy Życie toczy się dalej, a Exp odrobimy w najbliższym czasie. Btw, czemu SirKiksem nie wpadłeś do Thais? Czekałem na Ciebie Mam nadzieje że następnym razem wpadniesz. U nas nawet DoFa wpadło pomóc ( niestety jeden padł na Exori od naszych ;p )

Pozdro for all

Yavi~
Retired.

Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 25-08-2006 o 21:52.
zeus1985 jest offline  
stary 25-08-2006, 21:59   #2493
Pavvulonik
Użytkownik Forum

Pavvulonik's Avatar

Domyślny

HEH smieszna sytuacja kiedys draz pisal do yaviego ze szkoda ze juz niepogra takim knightem skile prawie 100/100 .hahahah a teraz yavi powiedz tak dla urba i draza szkoda takiego palka 166 i 179 i skile obydwaj 100 + dist urb (105) hah teraz oni musza czuc sie zle YAVI POWTARZAM MOJE PYTANIE CO TRZEBA ZROBIC ZEBY MIEC TAKI OUTFIT
Pavvulonik jest offline  
stary 25-08-2006, 22:19   #2494
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2005

Stan: Początkujący
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zeus1985 Pokaż post
Dobra zacznijmy od tego że od nas 3 osoby miały PZ 15 min i traciło PZ, a po 2gie Was były 2 guildie a u nas jedna + Wasze jebane nooby.
Dobra, wróce do murzynów: Tak to prawda że banda murzynów pobiła El Drazitta ( nie wiem dokładnie jak bo nie pamiętam ) ale stało się tak, i wbił chłopaczek na Ventrilo ( jak jeszcze byłem w Wanted ) i się nam skarżył jak to go bambusy pobiły ( ech ta dyskryminacja rasowa... ).
Urbexx daje Logouty? Tak to prawda, daje logouty zamiast ratować swoich, my przynajmniej wyratowalismy Allerana z trapa, a Urb? On dał Logouta jak padł Draz, dał Logouta jak była akcja w Venore, a teraz się zbanował bo naszch się zebrało więcej ;D

Jeszcze coś? Prawda jest taka, że Wanted nigdy się z nami na Free Open battle nie umówi, aby były wyrównane szanse itp, bo srają w majty i się boja, a bez noobcharów sobie nie dadza rady. Jedyną osobą którą podziwiam jest Drazharm, i respekt dla niego za odwage itp, czemu? Igragorn się zesrał i padł, Urbexx nawet PZlocka nie robi jak nie mają dużej przewagi, a reszta bez Draza i Urba srają w majty. My dziś zrobilismy spontana, i prawie by nam się udało, ale Shit was happens, padlismy i padniemy pewnie nie raz, ale nie poddajemy się, nie mamy nic do stracenia ( tak jak Urbexx xD On już stracił to co miał, współczuje Ci chłopie, że własna Guildia cie ojebała )

No cóż, życie toczy sie dalej, Tibia to tylko Gra a Drazowi kij w oki

P.S.
Draz, mam nadzieje ze zabrałeś juz mi Invita do domku ;D

Tak zgadza się, daliśmy dupy, ale się tym nie przejmujemy Życie toczy się dalej, a Exp odrobimy w najbliższym czasie. Btw, czemu SirKiksem nie wpadłeś do Thais? Czekałem na Ciebie Mam nadzieje że następnym razem wpadniesz. U nas nawet DoFa wpadło pomóc ( niestety jeden padł na Exori od naszych ;p )

Pozdro for all

Yavi~

Sirkiks a Sir Kiks to 2 rozne osoby. Nie huntuj Sirkiksa bo nim gra ten kto wczesniej oddal chara Sir Kiks obecnemu wlascicielowi. Sirkiks jest wprawdzie retired ale pisze to bo moze wroci do gry i sie zdziwi ze ma hunta nie wiadamo za co.
wr00n jest offline  
stary 25-08-2006, 22:25   #2495
Chullo
Użytkownik forum

Chullo's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pavvulonik Pokaż post
HEH smieszna sytuacja kiedys draz pisal do yaviego ze szkoda ze juz niepogra takim knightem skile prawie 100/100 .hahahah a teraz yavi powiedz tak dla urba i draza szkoda takiego palka 166 i 179 i skile obydwaj 100 + dist urb (105) hah teraz oni musza czuc sie zle YAVI POWTARZAM MOJE PYTANIE CO TRZEBA ZROBIC ZEBY MIEC TAKI OUTFIT
Trzeba miec 300 k
Chullo jest offline  
stary 25-08-2006, 22:40   #2496
Pavvulonik
Użytkownik Forum

Pavvulonik's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chullo Pokaż post
Trzeba miec 300 k

JA P.I.E.R.D.O.L.E !!!!!!!!!! no yavi zamiast dac dla sandry albo innego sorkopodobnego ludzia te 300k to ty na outfit wydajesz OMG na twoim miejscu wzia bym se inny ale tez dsma c legi i meduze trzeba dac !!! TEN CIP SOFT JEST JEBNIETY ZEBY MIEC FAJNY OUTFIT TRZEBA SLONO PLACIC ( boje sie kolejnego up date)
Pavvulonik jest offline  
stary 25-08-2006, 22:55   #2497
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

Oka, do jutra 12 rano wszystkie posty z wulgaryzmami maja byc wyedytowane, inaczej pojade z ostrzezeniami i banami, mowie to do wszystkich, niezaleznie w jakiej gildii czy kolku rozancowym sa. Jezeli sie nie chce - trudno, odpoczynek od forum niektorym nagrzanym od monitora glowkom sie przyda.
stary 25-08-2006, 22:57   #2498
[S][E][C][U][R][I][T][Y]
Guest

Domyślny

Yavimava jak mozesz opowiedz sytuacje z Urbexxem kto dokladnie ojebal i co ; ] , tak btw nazywacie Urba ''szybkimlogoutem'' , a co niby on mial zrobic ? bylo was tam 20 + osob z DoFu , a z Wanted o ponad polowe mniej i Urbexx jak szalony mial sie rzucic na DoF moze sie jeszcze mial sam strapowac? albo poczekac na trapa to przeciez bylo by bez sensu pasc na marne , ale tutaj oczywiscie udziela sie wiele osob , ktore jakby mialy takiego chara to by oczywiscie nie uciekli co oni by zrobli wogule jakby mieli taka postac i takie tam ale pozostawiam to do myslenia ..
-Jeszcze napisze pare slow do Szanownego Pana Nosso Mc'Furry czytam twoje posty od poczatku tematu i jedyne co wyczytalem to wielkie gowno , a fakt ze zuzyles 12 sdkow to naprawde cos niewiarygodnego ; ] nazywasz dzieciakiem kazdego wokol , a masz 17 lat i chyba sam jeszcze jestes dzieciakiem wiec zanim cos napiszesz zastanow sie sto razy.
-Cors Ent duzo piszesz , a przestales dzialac .
Czy ma ktos jakis filmik z tej open battle ? jak ktos ma nawet taki jak Shanoz to niech wrzuci .

stary 25-08-2006, 23:28   #2499
Sathan Bell
Użytkownik Forum

Sathan Bell's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: SulechóW

Świat: Azura War
Poziom: 666
Domyślny

@Pavvulonik ...na twoim miejscu...

No wlasnie Ty to Ty, On to On co zal ci dupe sciska ze ktos sobie fajny bajer zrobil, a cie na to nie stac. To jego kasa i zrobi znia co zechce wiec h u j ci do tego. Jak bys nie wiedzal Yavi zawsze kolekcjonuje unikaty wiec skoro jestes taki madry powinienes to uszanowac a jak brak ci pomyslow zeby kogos tu ponizyc idz na inny topic i znajdz sobie jakiegos buraka.

Ostatnio edytowany przez Sathan Bell - 25-08-2006 o 23:29.
Sathan Bell jest offline  
stary 25-08-2006, 23:36   #2500
tajemniczy111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu

Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
Domyślny

I to mi sie w nim podoba bo nie chomikuje kasy jak reszta ;p tylko jak sie bawic to bawic
Yawi a po co mialem byc ?? jak chcesz mnie zabic to mow gdzie i kiedy to sobie mnie fragniesz ;]
tajemniczy111 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania