![]() |
#9522 |
Użytkownik Forum
|
![]() Coraz wiecej osob ma "ale" do mojego wklejania screenow na tym temacie odpowiedzcie mi "czy mam wklejac? czy nie?" bo wlasnie zrobilem kilka nowych xD
![]() |
#9525 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiec tak ktos mi tu pisal zebym zrobil fotki moich shootow wiec prosze poszedlem sobie na dragi drugi raz zeby porobic screenki
![]() ![]() ![]() best hmm: ![]() jakis strzal z explo: ![]() i exori... ![]() No to by byl koniec moich fotek nie lubie robic ludziom problemow itd...wiec nie bede wiecej wklejal..
![]() |
#9526 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Gildia: Solo style
Świat: Celesta
Poziom: 43
Poziom mag.: 51
|
![]() New record! A ja zawsze 1 z wiadomosciami \,,,/
![]() @Down Następny noob... Właśnie to, co ty napisałeś to jest spam. I po c..j to pisałeś? Żeby posta nabić? Gz. @Edit Vern... może ja jestem mały lvl nic nie znaczący którego nikt nie zna... Ale wg mnie twoje screeny są najlepsze... Ostatnio edytowany przez druidek12 - 26-08-2006 o 21:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9528 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
No i Adv 83 ![]() To już ostatni adv lvl na jakis czas chyba. Musze zacząć się uczyć na poprawke. W końcu to za 4 dni ; p. Jakby ktos sie pluł że to bot to niech mnie wycmoka =) @Vern SSki sobie wklejaj, ale nie odpowiadaj ludziom na pytania pisząc mini pościki w 2óch wersach, bo to smieci. @Down (Mastereczkka) Ty to jestes mistrzyni w lizaniu zadków ; d Niemowie tylko o Vernie =) O.o W koncu to wydusilem z siebie. Ostatnio edytowany przez Trojek - 26-08-2006 o 20:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9529 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Londyn~Gdynia~Everywhere~
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mastereczkka
Profesja: Elite Knight
Gildia: Tormentors
Poziom: 50
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
Wklejaj -.- Foty są spox, to że Trojkowi się nie podoba to nie znaczy że nie masz dawać!
![]() |
![]() |
![]() |
#9530 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 04 2006
Imię: Abtarr
Poziom: 61
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Best z exori i best z exevo mort hur
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez abtarr - 26-08-2006 o 21:11. Powód: Forum rules + "na prośbę kupującego" |
![]() |
![]() |
![]() |
#9531 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Imię: Femqa
Profesja: Elder Druid
Gildia: Brave Forks
Poziom: 115
Poziom mag.: 73
|
![]() Advance z wczoraj. Nie taki świerzy ale przy okazji
![]() ![]() ![]() A to już z dzisiaj. Następny dzień superloota ![]() ![]() A to skończony hunt po 3h ![]() ![]() No więc...koledzy stwierdzili, że jestem bogata i mogę iść na Demonki ![]() ![]() Character Deaths Aug 26 2006, 20:00:14 CEST Died at Level 51 by a priestess co tu dodać? shit mnie trapnął.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9532 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2006
Imię: Gall Dordor
Profesja: Knight
Poziom: 38
Skille: 72/72
![]() |
![]() Umc:
![]() ![]() Umcyk: ![]() ![]() Bumcyk ![]()
17:48 Erin Karol [17]: PROSZE KTO DA MI 10 k PROSZE prosze nie wyzywac mnie ja tylko prosze 16:27 Akhnar [12]: uwaga osik pogromca to powarzny zlodziej urkadl mi knight legsy wiec wiem uwszajcie na niego http://www.zanim.napiszesz.prv.pl/ Hala Madrid, hala Madrid Noble y belico adalid Caballero del honor. Hala Madrid, hala Madrid A triunfar en buena lid Defendiendo tu color Hala Madrid, hala Madrid, hala Madrid. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9533 |
Guest
|
![]() O widze ze ziomki z Chorzowa niezle tu wymiataja. Tak trzymac :*
|
![]() |
![]() |
#9535 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Felipe Mac'Wander
Gildia: Recon
|
![]() Kidy o to sie pytales niewidzialem zeby ktos pisal ze niemozesz wiec wklejaj i nie patrz na kazdego nowego przybylego który sie pyta "czemu tu wklejasz ss jak ty na innej krainie grasz?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9536 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2005
|
![]() Cytuj:
Nie myślcie ze to trolling po prostu nie moge patrzeć jak Vern znów próbuje szukać "przyjaciół" żeby ich potem okraść tak jak zrobił to na Pacerze. No to tyle.. @topic gz all advów lootów~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9537 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Londyn~Gdynia~Everywhere~
Imię: Mastereczkka
Gildia: Tormentors
Poziom: 50
Skille: 75/74
![]() |
![]() Mój adv na 47lvl z specjalna dedykacją dla Ruriego
![]() ![]() Some lvl from Baua Neon ![]() ![]() Baj:*
![]() |
![]() |
#9538 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Profesja: Knight
|
![]() @Vern
wklejaj ssy wklejaj - nie przejmuj sie debilami płaczącymi tutaj ... co do kłopotów finansowych - ja tam cały czas na minus - pozdro Visqn - bankier ![]() @Visqn Swięte slowa - tutaj sie trzeba bawić i Yoozek rox ![]() @Yoozek Zawsze wielki szacunek - zawsze wiesz co chcesz i zawsze pomożesz jak coś i ch.. z noobami ![]() @Ayonar jako nowy owner sporo sie rzucasz ... w sumie wali mnie to czy sharujesz czy na bocie jedziesz czy może nie masz RL life, ale stonuj troche ... @Femqa Sorry za tego deda - zjeb..... z Visqn'em ![]() ![]() @all Bez takiego trapowania i dedania noobów ta gra była by nudna a serwery non-pvp bez przyszłości - same nooby bez szacunku dla innych by sie kręciły ... Yoozek, Karoleer, Zencio (rip), Zenon (rip), pierwszy Kenuy (rip) i inni PK - pozdro - lurowanie to ciężka praca - ale jaka fajna ![]() i ... ![]() co to k.... jest ? GZ Cipsoft ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9539 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Pzdr. dla Karolaka ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9540 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Imię: Xardosan
Gildia: Memento Mori
Poziom: 63
Skille: 21\25
Poziom mag.: 59
|
![]() Mala pogawedka z GMem ktory zakosil mi 20gp w parcelach ;P
![]() <jak powiedzial ze mnie tpnie do temple tak zrobil ;P> ![]()