![]() |
#2201 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2006
Imię: Skce Dragon
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 235
Skille: 104/96
Poziom mag.: 10
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2202 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znałem kiedyś Vattiera, ale najwidoczniej sie zmienił (i to bardzo).. Tu chyba nie chodziło o tego gema, bo nikt takiego cyrku nie zrobi, tylko po to, żeby mieć gema...
Co do Talathosa: Ten typ tak ma =p Pewnie twój post zostanie usuniety, bo obraza Moonblades, a wiadomo kto jest liderem gildi... szkoda, bo to było naprawde ciekawe. A SS też jest (protektor taki =p ) http://s98.photobucket.com/albums/l2...gAnch=imgAnch1 Ostatnio edytowany przez Fire Necromacer - 25-08-2006 o 16:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ah ty moj stary druidzie ;] te pierdoly po prostu zyja ta gra zamiast zyc zyciem jak normalny czlowiek. nie nalezy sie przejmowac co jakas za przeproszeniem kurwa powie i napisze. zycie jest po to zeby sie bawic a nie zeby kłócic sie na jakims piepszonym forum. pozdrawiam wszystkich ludzikow z refugii ;]
i zeby nie bylo ze offtopic to jakis ring z guarda: ![]() ps. pozdrawiam Tomka z przeleczy miedzy kosiarka a smietnikiem ;]
![]() |
#2204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2006
|
![]() Aby przerwac Wasze bezsensowne uniesienia do gildii i jej czlonkow dodam juz dosyc stare ale jakze cieszace oczy zdjecie..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2005
Lokacja: Zet Gie
Stan: Zbanowany
Imię: Mystical Striker
Poziom: 74
Skille: 82/85
|
![]() Chłopaki kłótnie nie mają sensu (dot. czeko miś i vatt) kiedy byłem jeszcze w gildii potrafiliśmy jakos się dogadać i zawsze znajdywaliśmy wyjście z problemów.
Zróbcie coś dla tego tematu i przede wszystkim dla was samych, porozmawiajcie bez waśni na gadu lub czymś o sprawie. Ja bedę pamiętał hellpike i was obydwu jako zajebistych ziomków mających swoje zdanie i spróbujcie zaakceptować się nawzajem ( miś wybacz vattowi i vatt wzajemnie ). Co do hacków i zlodziejaszków to trzeba zrozumieć że jak kogo w domu nauczono tak będzie robił w rl lub nawet w prostej grze... Moim zdaniem Talathos w myśli co innego niż mówi a to co mówił zrobił dla ratowania reputacji swojej gildii. Teraz wszyscy odwiedzający temat niech zaczną wreszcie wklejać fotki nawet te starsze aby ktoś nie rąbnął banem w ten temat ![]() Niech zapodam dobry przykład ;P ![]() ![]() SS pokazujący jak niegdyś sobie radziliśmy "razem" ![]() ![]()
![]() |
#2206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 71
Skille: 100/100
|
![]() Gz SS'ów
![]() A kłocicie się jak na Valori ![]()
![]() |
#2207 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Hamburg
Stan: Początkujący
Imię: Master Dysan
Gildia: Insane
Poziom: 240
Skille: 13/37
Poziom mag.: 10
|
![]() Blah =/ Dawno mnie tu nie bylo xP Nie bede mowil dlaczego bo to raczej i tak nikogo nie interesuje
![]() A wiec przejde do rzeczy... Lvl 98: 15kk exp: ![]() I na koniec lvl 99: ![]() P.S: Boze... Nieraz to naprawde zaluje ze wybralem Refugie -.- Po co wam te klotnie? Nudzi wam sie =/ Nie mozna zyc w zgodzie? -.- Cya in Tibia Your ~Dysan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2211 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
|
![]() Ta magsonn mogłem mieć ten domek bo od czasu kiedy kupiłeś to koleś chciał go sprzedać tydzień temu , ale żałowałem 100k wolałem se kupić g arma i rh ;^^
![]()
![]() |
#2212 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
Świat: Valoria
![]() |
![]() Witam ! Zacząłem grać na Refugi , mógłby mi ktoś zapodać liste cen na servie na priv ? Najlepiej dla knighta eq , Z góry thx , pozdro.
~Metal.
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2213 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Popytaj się na game , trade chacie.Price lista może i jest na forum , ale stara ![]()
![]() |
![]() |
#2214 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Sochaczew...
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2215 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() lootpic z gsow na bloodherbie jakies 1,5h
![]()
![]() |
#2216 |
Użytkownik Forum
|
![]() No było za pięknie jakiś br czy tam spain gdy poszedłem do sklepu suwał mnie i lurnął 8 rotów co się tyczy z dedem
![]()
![]() |
#2217 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Poziom: 71
Skille: 100/100
|
![]() Gz lootów ;d
a tu cosik odemie, troche nudny ss ale jest ![]() ![]() ;ppp
![]() |
#2219 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Nie tylko ty masz lagi
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2220 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Sochaczew...
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
![]() |
![]() Ja też mam lagi dlatego grafe praktycznie na minium wziąłem i jakoś gram..
![]() No to teraz SS'ki ![]() ![]() Ciężko było ale się zrobiło ![]() ![]() Prawie jak knight - advence na 21 shielding, wycierpiany ale osiągnięty ![]() ![]() Adura gran & Exura gran - Magia czyni cuda :> ![]() Niestety pod koniec mego expienia spotkała mnie przygoda.. taka oto .. ale byłem bez sprzętu tylko z wandem, na szczęście wszystko odzyskałem oprócz tego że exp -6.5k i shielding znowu na poziomie 20 . Następne SS'y niedługo ![]() Pozdrawiam Peter |
![]() |
![]() |