|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Cytuj:
a ja zabilem orscha solo na 8 lvlu -_- @topic ja zabilem z 10 tarantul ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Jak chodziłem na Dark Cathedral to po kilku dniach czyli okolo 100k expa (z czego polowa to tylko na respie tarantul) wylotowałem tylko 2 time ringi, 1 steel helmet i baardzo dużo brass legów. Plate Armor hmm, nie i chyba rzadziej wypada niz time ring, a wartość nieporównywalna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Tarnów
Imię: Matek De'Knight
Gildia: Polish Gang
Świat: Celesta
Poziom: 120
Poziom mag.: 8
|
![]() Przy okazji skoro w temacie z tarantula to czy poradze sobie z tarantula i innymi potworami na tym pietrze katedry? na 13 lvl skilami 51/50 eq vamp shield k armor f axe p legs crus helmet?
Ostatnio edytowany przez Kostek1990 - 30-01-2006 o 22:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() @kostek
skoro ja na 13 lvlu ze skillami 62/62 i eq p-set dark helmet knight axe i drag shield sobie poradzilem to ty tez sobie poradzisz. Ale radze wziac na tarantule jakies runy(kniecznie ihy/uhy) i lurowac sobie po jednej max 2
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Wiem że to głupie pytanie nie wyśmniejcie mnie zabradzo ale jak dokładnie dość do tarantul w dc
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 64
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
![]() @up
Wchodzisz do katedry i idziesz ciągle w prawo. Na końcu wchodzisz do dziury ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Ojciec Artur
Profesja: Elder Druid
Gildia: Elite Squad
Świat: Titania
Poziom: 38
Skille: 9999999
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Ja ubiłem około 500 i wypadło ~~18p-armow, ~~10 t-ringow, steel helmow pelno, duzzzzzoooo kasy, i MNÓSTWO brass legow.