|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Niegrający
|
Razem z kumplami postanowiłem zrobić Dwarf Quest!
Co z tego wynikło zobaczycie sami . Oto link ===> http://tibicams.tibianetwork.net/get/11073 or http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11073 Życze miłego oglądania. P.S Prosze nie mówić że to keyloger (tak moze sie wydawać bo to mój pierwszy post) Ostatnio edytowany przez Xorgus - 26-08-2006 o 16:07. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: ----------
Świat: OBsida
Poziom: 60
Skille: 7X/..
Poziom mag.: 6
|
obejrzałem nieiwem czemu nikt nie komentuje duża ekipe mieliście
fajny film
|
|
|
#3 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2006
|
Lol
Bp uh na 35 lvl i jakie slabe skile;/ Pozatym pozniej stales tylko z tylu i sie patrzyles ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik forum
|
@up
Mam takie słabe skile bo tym charem było 0% skilowania only exp A jeśli chodzi o to czemu tak marnowałem uhy to dlatego ze kiedy kliknołem na hotkeya to mi sie klawiesz wcisnoł i sie zablokowal dlatego caly czas mnie uhało stracilem tak 11 uh ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zbanowany
|
Omg jak bym mial takie skille to bym nawet filmiku nie rzucal tutaj bo by mi bylo wstyd
![]() Na czym expiles do tego 35 lvl?? roty?? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik forum
|
@up
Ej no nie obrażaj mnie gram tym charem niecałe 2 tygodnie a expie na dc -.-' więc uważam ,że wstydzić sie nie mam czego ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zbanowany
|
Wiec sorry. A na expienie uh nosisz tyle samo?? czy mniej??
Ale nawet niezle jak w 2 tyg z takimi skillami taki lvl GZ ale troche poskilluj i wiecej takich filmikow |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik forum
|
@up
Z uhami nigdy nie chodze ten quest to byl wyjątek bo tam jest hardkor Thx za pochwały i spubóje nagrać więcej fimików (jak będe miał czas )Mam nadzieje ,że bendą lepsze ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zbanowany
|
uulaaalala ej to jak cie zjedzie dark monk to jak sie leczysz>exura?
![]() to pewnie nosisz mf duzo Dobre eq masz gz;] ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
|
Co go obrazacie chlopak gra na no-pvp i tam go nikt nie zabije dark monk raczej tez nie , pochwalcie sie swojimi postaciami a nie tylko krytykujecie
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
|
Stary wymiatasz z takimi skilami
Gz filmika ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zbanowany
|
Ricky
Nie przesadzaj z tymi dragami bo dragi mozna porzadnie klepac 90+ a nie na 35 i z sca albo ms;p Guardy proponuje z skilami 80/80 conajmniej;p KAZO NAJLEPIEJ;D 2 KOPY;P |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Stan: Początkujący
|
Cytuj:
1. Co do skilli... Gówno prawda! Jeżeli mu takie skille pasują, to za przeproszeniem nie dopier*****cie się do tego! Pozatym w Tibii nie ma żadnych ograniczeń do skilli na level. Ziomek może mieć skille 40/35 na 80lv i co? 2. Co ci do tego, że chodzi z jednym bp uh? Ja moim 44lv ed chodzę czasem z 1bp manasów i co? 3. Nie ma również ograniczeń co do expienia. I tu znów ziomek może mieć 80lv i expić na rotach. I co z tego? 4. Gówno prawda, że na 35lv leje się JEDYNIE dragi, cyce itp. Ja moim druidem ostatnie dwa poziomy wbiłem na rotach, i co? 5. Polecam przeanalizowanie i zapoznanie się ze słowem "noob". Życzę miłej lektury... @Topic: Film nie podobał mi się, i do tego QS...
Ostatnio edytowany przez Pantryk - 28-08-2006 o 00:35. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
@do "ale ma słabe skille!"
Jego sprawa jakie ma skille ten film jest tylko po to żeby pokazać tego questa a nie ile godzin spędził trenując swoją postać więc komentujcie to co jest istotne w filmie bando rozjuszonych 10latków. @topic Ten quest jest wg mnie jednym z najmniej opłacalnych questów w tibii dużo szybko respiących się dwarfów guardów/geomancerów i nagroda słaba. A dodatkowo geomance leczą się jak szalone. Najlepiej wybierać się na ten quest w dużej grupie albo z sorcem mogącym używać ultimate explosion. Film może być. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik forum
|
1. Chcem podziękować wszystkim którzy się za mną wstawili
2. To jakie mam skile to mój problem. 3. Skilować zaczne dopiero kiedy skończą się wakacje ,teraz wolałem expić ponieważ mam więcej czasu. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
|
LoL... jakby mial gs i skille 75/75 to na spokojnie by dragi solowal
mam 40 ek ze skillami 78/77 to wiem ;] a i jak pisales, ze postarasz sie zrobic wiecej filmikow... to moim zdaniem zrob jak juz wbijesz porzadne skille ;] a nie bede patrzyl jak ty biegasz za ludzmi i tracisz 10 uhow jednoczesnie bo niby klawisz Ci sie przycisnal... To tyle ode mnie ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik forum
|
@up
Wiesz niewiem o co ci chodzi...ciągle mnie tylko poniżasz i krytykujesz,może dałbyś już sobie spokój co?A pozatym tak trudno w to uwieżyć ,że mam rozwaloną klawiatórę i klawisze mi się blokóją? Powiem szczeże filmik żeczywiścia jest beznadziejny jak i moje skile.. Zadowolony? @edit A na przyszłość komentuj film a nie postać która to kręciła. Ostatnio edytowany przez Xorgus - 28-08-2006 o 09:13. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
|
Film fajny, skile masz sux ale
SAMI WBIJCIE NA TAKICH SKILACH 30+lvl CHOCIAZ TO ZOBACZYMY WIEC GZ DLA NIEGO!!!!! JA NA TAKICH SKILACH NAJWYZEJ BYM Z 25lvl WBIL A NIE NAWET 30+ WIEC KURWA JAPA DZIECII!!!!!11
07:55 Shotokiro [19]: sa dla mnie jakies questy 07:55 Oliss [52]: anihilator 07:55 Oliss [52]: demon helmet 07:55 Miecio Dom-Ziemianka [27]: Ancient helmet.. 07:55 Oliss [52]: banuta |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
|
Ogladalem ten filmik z 5 razy i nie widze w twojej postawie nic pozytywnego. Wzioles nagrody i s*******ałes... nie pomyslales o innych ;/ przy skrzynkach jak byly te 3 geo to mogliscie wszyscy wspolnie je zabic... I sorry ze tak Cie zjechalem no ale nie wiem czego ty tam szukales ?? ;/ a jak Ci sie klawiatura pieprzy to nie uzywaj hotkeysow tylko uhaj sie normalnie jak bylo przed update
Ps: Jak juz tak bardzo chcesz chodzic za ludzmi na wszystkich questach to radze kupuic sobie nowa klawiature. Bo z 1 bp uh przez przypadek mozesz pasc bo ci klawisz wypadnie ;D |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
|
RaR
Widac ze wbilbys tylko 25 lvl bo wiekszego nie masz ;] Wbic na takich skillach mozna nawet 40 lvl (na rotach albo swampach ) i kurwa z szacunkiem ;] |
|
|
|